• Rychlost dodania
    • Komunikacia

Všetko v poriadku

• Všetko v poriadku a aj komunikácia na vysokej úrovni.Odporúčam.

• Výhodné bonusy

• Perfektna komunikacia
    • Rychle dodanie tovaru

Výborná komunikácia s obchodom

Nakupoval som v tomto e -shope prvý krát, ale maximálna spokojnosť,
    -rýchle dodanie
    -vynikajúca komunikácia s obchodom
    -môžem len odporučiť

Dobrý deň Vám prajeme Jan,

teší nás, že Váš prvý nákup u nás bol mimoriadne pozitívny a zanechal vo Vás výborný dojem.
    Vaše odporúčanie je pre nás tou najlepšou motiváciou a zároveň potvrdením, že naša snaha poskytovať kvalitné služby má zmysel.
    Ďakujeme, že ste si vybrali práve náš e-shop, a tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.

Velmi spokojny

Dobrý deň Vám prajeme Igor,

ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia a motivuje nás naďalej poskytovať tie najlepšie služby a starostlivosť o zákazníka.

• Cena
    • Komunikácia obchodu
    • Rýchlosť dodania

Dobrý deň Vám prajeme pán Ondrej,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie :-)

Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a sme veľmi radi, že sme Vaše očakávania splnili. Komunikácia s Vami je pre nás veľmi dôležitá a zakladáme si na nej. Snažíme sa byť profesionálnym a spoľahlivým partnerom pri kúpe a výbere spotrebičov, na ktorého sa viete spoľahnúť. Preto sme tu pre Vás, či už na telefonickej a emailovej podpore alebo osobne v našom showroome v Bratislave.
    Spotrebiče, ktoré máme skladom, odosielame veľmi rýchlo z nášho skladu :-)

• Komunikácia
    • Jednania so zakaznikom
    • Ochota riešiť vzniknutý problém

Tovar nám bol doručený s výrobnou vadou. Obchod ústretovo reagoval a na druhý deň nám doručili nový kus. S takýmto prístupom som sa ešte nestretol. Doporučujem

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme Vám za Vašu úprimnú a pozitívnu recenziu. Veľmi si vážime spätnú väzbu, ktorú ste nám poskytli a teší nás, že sme Vám mohli pomôcť v situácii, keď bol tovar doručený s výrobnou vadou.
    Vždy sa snažíme konať promptne a profesionálne - nový kus sme Vám doručili už na druhý deň po zistení výrobnej vady. Našou prioritou je niečo viac než len predaj - ide nám o komplexnú starostlivosť a individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Preto nie vždy záleží len na cene produktu, ale aj na pridanej hodnote starostlivosti o zákazníka.

Veľmi si vážime Vašie odporúčanie a ďakujeme, že ste si vybrali práve náš obchod.

Team e-spotrebice

• Svetlo zapne vždy pri otvorení rúry, páčia sa mi vysuvacie listy na plech
    • Dosť komplikované ovládanie, musím mať návod stále pri sebe, aby som vedela ako použiť programy a niečo spustiť

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme za Vašu cennú spätnú väzbu k zakúpenej rúre. Sme veľmi radi, že sa Vám páči osvetlenie a praktické teleskopické výsuvy. Rozumieme, že ovládanie rúry môže byť zo začiatku zložitejšie. Ak by ste potrebovali poradiť, kľudne sa na nás obráťte. Veríme, že na ovládanie rúry si čoskoro zvyknete a budete na rúre piecť vynikajúce dobroty :-)

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod a za Vašu prejavenú dôveru.

• Rychlost dodania

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie :-)

Sme radi, že objednávka bola vybavená rýchlo a k Vašej spokojnosti. Tovar, ktorý máme skladom odosielame expresne rýchlo, aby ste ho mohli doma používať čo najskôr.

Ďakujeme za prejavenú dôveru a možnosť presvedčiť Vás o kvalite našich služieb :-)

• Rýchle dodanie tovaru

Odporúčam tento obchod

Dobrý deň Vám prajeme pani Marika,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie :-)

Uvedomujeme si, že kúpa spotrebiča je dlhodobá a nákladná investícia a preto sa objednávku vždy snažíme vybaviť čo najrýchlejšie, aby ste mohli spotrebiče doma používať čím skôr.

Ďakujeme, za prejavenú dôveru a nákup v našom obchode.

• Rýchlosť doručenia
    • Výborná komunikácia

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie :-)
    Spotrebiče, ktoré máme skladom, odosielame veľmi rýchlo z nášho skladu :-)

Veľmi dobrá komunikácia.

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, ktoré nás potešilo :-)

Prajeme Vám veľa radosti z nových spotrebičov a ďakujeme za Váš nákup!

Team e-spotrebice

Komunikacia vyborna,akurat chyba navod v slovencine,alebo cestine,vyhladali sme na internete.

Dobrý deň Vám prajeme pani Vierka,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
    Občas sa môže stať, že výrobca nepribalí návod v plnom jazykovom znení. V takomto prípade nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať, či už telefonicky alebo emailom, radi Vám zabezpečíme kompletnú dokumentáciu v slovenčine.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod a za Vašu prejavenú dôveru.

• Dobra komunikacia

Výborná komunikácia , skvelý kuriér

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme Vám za Vašu recenziu, ktorá nás potešila :-)
    Komunikácia je našou silnou stránkou, radi s Vami komunikujeme, riešime, preto sa k nám viete vždy dovolať, sme tu pre Vás. Naším cieľom je poskytovať pre Vás nielen kvalitné produkty za priaznivé ceny, ale aj prvotriedny zákaznícky servis. V rámci Bratislavy a okolia máme vlastných kuriérov, ktorí sú veľmi ochotní a nápomocní.

Ďakujeme, že ste si vybrali náš e-shop!

Team e-spotrebice

• Veľmi rýchle odoslanie zásielky, seriózny prístup.

Dobrý deň Vám prajeme pani Sonička,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Rýchlosť odoslania zásielky a seriózny prístup sú pre nás kľúčové hodnoty.
    Naším cieľom je vždy poskytnúť profesionálny a spoľahlivý servis. Teší nás, že sme splnili vaše očakávania.
    Tovar, ktorý máme skladom, odosielame expresne rýchlo, aby ste ho mohli doma používať čo najskôr.

Team e-spotrebice

Pohotová komunikácia aj počas sviatku. Ochota pomôcť previesť starý spotrebič kamarátke. Maximálna spokojnosť.

Dobrý deň Vám prajeme,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá potvrdzuje náš záväzok poskytovať nadštandardné služby aj počas sviatočných dní.
    Naša ochota pomáhať zákazníkom je pre nás prioritou. Teší nás, že vedeli nájsť spoločne riešenie a že sa to podarilo. Verím, že aj Vy aj Vaša kamarátka budete so spotrebičmi spokojné.
    Vaša maximálna spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou.