- rychlost dodania
- kvalita komunikacie
- dobre ceny
- moznost vyvrtania otvoru podla potreby
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie a za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania, kvalitou komunikácie a ponúkanými službami vrátane možnosti vyvŕtania otvoru podľa potreby.
Vaša spokojnosť je pre nás záväzkom a budeme sa snažiť aj naďalej poskytovať kvalitné služby za výhodné ceny. Ak by ste potrebovali akékoľvek ďalšie informácie alebo poradenstvo, neváhajte nás kontaktovať.
- Spickova kvalita Blanco personal na vysokej urovni
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a ocenenie kvality produktov značky Blanco. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný aj s prístupom nášho personálu.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motiváciou naďalej poskytovať služby na vysokej úrovni. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte sa na nás obrátiť.
SPOKOJNOSŤ
Vážený zákazník,
veľmi si vážime Vašu pozitívnu spätnú väzbu a odporúčanie. Je pre nás potešením vedieť, že ste s nákupom a našimi službami spokojný.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali akékoľvek ďalšie produkty alebo mali akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás.
Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím drezyonline.sk -
- Tovar som osobne objednala 30.4.2025 popoludní osobne v showroome. Napriek štátnemu sviatku 1.máj bol set nachystaný 2. 5. po 10. hodine k odberu aj s vyvŕtanou dierou na batériu. Milý a ochotný personál v showroome.
Vážená zákazníčka,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za Vašu dôveru pri nákupe v našom showroome. Sme radi, že ste boli spokojná s našimi službami a rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky aj napriek štátnemu sviatku. Vaša spokojnosť a pozitívna skúsenosť s našim personálom sú pre nás tou najväčšou odmenou.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a radi Vám opäť pomôžeme.
Tím drezyonline.sk -
Neskore dodanie tovaru napriek tomu, ze bol skladom.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že došlo k oneskoreniu dodania Vašej objednávky. Dostupnosť produktov na našej stránke je aktualizovaná v pravidelných intervaloch, avšak mohlo sa stať, že tovar z Vašej objednávky bol zároveň objednaný viacerými zákazníkmi a systém ho priradil chronologicky podľa poradia objednávok.
Každopádne nás táto situácia veľmi mrzí, no sme radi, že sme nakoniec stihli vybaviť Vašu objednávku do 3 pracovných dní od jej vytvorenia.
Ďakujeme za pochopenie a dôveru. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, sme Vám k dispozícii.
Tím drezyonline.sk -
- Rýchle spracovanie a dodanie tovaru
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlym spracovaním aj doručením Vašej objednávky.
Veríme, že zakúpený produkt splní Vaše očakávania a bude Vám dlho a spoľahlivo slúžiť. V prípade, že by ste v budúcnosti čokoľvek potrebovali, neváhajte sa na nás obrátiť – radi Vám pomôžeme.
Tím drezyonline.sk -
super spolupraca ,personal vedel doporucit tovar ,poznal tovar, velmi ochotny,dokonca pomohol urobit storno objednavku,siroky sortiment dakujem za ochotu Kubovic Marian
Vážený zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie a milé slová. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s našou komunikáciou, poradenstvom aj ochotou kolegov.
Snažíme sa ku každému zákazníkovi pristupovať individuálne a pomôcť, aj keď situácia nie je vždy úplne štandardná – o to viac nás teší, že ste ocenili práve túto snahu.
Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod, a veríme, že sa na nás opäť s dôverou obrátite.
Tím drezyonline.sk -
Od objednania po doručenie prebehlo všetko v najlepšom poriadku .
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a čas, ktorý ste venovali spätnému ohodnoteniu našich služieb.
Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a Vaša objednávka bola doručená bez komplikácií. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou neustále sa zlepšovať.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali s čímkoľvek poradiť alebo pomôcť, sme Vám kedykoľvek k dispozícii.
Tím drezyonline.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Ochotní a komunikatívni ústretoví personál ďakujem
Dobrý deň, pani Hela,
ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie a príjemný komentár.
Veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu – teší nás, že ste boli spokojná s naším prístupom aj rýchlosťou doručenia.
Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou.
Tím drezyonline.sk -
Mal som otazky ohladne tovaru a zastupcovia odpovedali promptne.
Bohuzial niektore technicke detaily na baterii sa lisili (pripojovacie hadicky mali 50cm, nie 35 ako uvadzal dodavatel, chybali mi niektore technicke detaily na popise tovaru).Reakcia obchodu drezyonline.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu a pozitívne hodnotenie nášho obchodu. Veľmi si vážime, že ste ocenili rýchlosť našich odpovedí a celkový priebeh nákupu.
Mrzí nás, že ste narazili na nezrovnalosti v technických údajoch produktu. Váš podnet berieme vážne – preveríme daný popis a zabezpečíme jeho opravu, aby sme predišli podobným situáciám v budúcnosti.
Ďakujeme, že ste nás na to upozornili, a dúfame, že napriek tejto skúsenosti zostanete naším spokojným zákazníkom.
Tím drezyonline.sk -
- Dobra komunikacia, prehladny webshop, korektne ceny a doplnkove sluzby
Vážená pani Monika,
ďakujeme Vám za milé slová a čas, ktorý ste venovali hodnoteniu nášho obchodu. Sme radi, že ste ocenili našu komunikáciu, prehľadný e-shop, férové ceny aj doplnkové služby.
Vaša spokojnosť nás veľmi teší a motivuje nás neustále zlepšovať kvalitu našich služieb. Veríme, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti, ak budete potrebovať kvalitné produkty pre Vašu kuchyňu.
Ďakujeme za dôveru.
- Rýchlosť
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou našich služieb. Urobíme všetko preto, aby ste boli rovnako spokojný aj pri ďalšom nákupe.
Tím drezyonline.sk -
Jednoduché objednanie, výrobky prišli v úplnom poriadku a pomerne rýchlo. Takisto sa mi páčilo, že ma ešte kontaktovali pred dodaním tovaru, čo mám urobiť pri preberaní tovaru, vážim si takýto záujem a vyvolali vo mne úplnú dôveru.
Vážená pani Elena,
veľmi pekne Vám ďakujeme za krásnu recenziu a Vašu dôveru. Teší nás, že ste ocenili nielen rýchlosť dodania a bezproblémový priebeh objednávky, ale aj náš prozákaznícky prístup. Takáto spätná väzba nás skutočne hreje pri srdci.
Tím drezyonline.sk -
Tovar bol doručený, dobre zabalený , všetko prebehlo perfektne!
ĎakujemReakcia obchodu drezyonline.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše milé slová a maximálne hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli s doručením a priebehom objednávky spokojný. Veríme, že Vám tovar dobre poslúži a radi Vás opäť privítame v našom e-shope.
Tím drezyonline.sk -
Možnosť parkovať, milí persnál, odborná pomoc pri výbere tovaru
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a krásne hodnotenie!
Sme radi, že ste ocenili náš tím, poradenstvo aj pohodlné parkovanie pri návšteve predajne. Veľmi si vážime, že ste si vybrali práve nás, a teší nás, že sme Vám mohli pomôcť s výberom.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
Tím drezyonline.sk -
Bol som maximálne spokojný. Prístup k zákazníkovi super.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu skvelú spätnú väzbu a hodnotenie!
Veľmi nás teší, že ste boli s naším prístupom a rýchlosťou dodania spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou odmenou.
Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce.
- Komunikácia a ústretovosť
- Rýchlosť dodania
- Potrebovala som urýchliť dodanie tovaru , ktorý bol na sklade u dodávateľa. Pani z infolinky mi prisľúbila , že napisu priamo do Nemecka a budú urgovať dodávateľa. Tovar mi bol nakoniec veľmi rýchlo a včas dodaný . Chcem sa veľmi poďakovať a odporúčam tento obchod
Vážený zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za milé slová a skvelé hodnotenie!
Sme radi, že sa nám podarilo urýchliť vybavenie Vašej objednávky a že tovar dorazil včas. Vážime si, že ste ocenili našu komunikáciu a snahu pomôcť – spokojnosť zákazníkov je pre nás vždy na prvom mieste.
Ďakujeme za Vašu dôveru a odporúčanie. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu!
Tím drezyonline.sk -
Výborná komunikácia , predavači prijemní nápomocní . Hned ako otvorite dvere už sú pri vás a venujú sa vám vysvetlia , poradia .Tovar dodaný rýchlo ešte nám aj do auta pomohli naložiť .
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za milé slová a výborné hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s našou komunikáciou, prístupom aj rýchlym dodaním.
Individuálny prístup ku každému zákazníkovi je pre nás samozrejmosťou – o to viac nás teší, keď si ho všimnete a oceníte. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou motiváciou.
Budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite.
Tím drezyonline.sk -
- Príjemné prostredie a jednanie so zákazníkom.
- Odborné vysvetlenie a odpovede na otázky.
- Načas pripravené podľa dohody.
- Upravenie produktu podľa želania.
- Celkový dojem veľmi pozitívny.
- Možnosť parkavania priamo pri prevádzke.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a pozitívne slová. Sme radi, že ste ocenili príjemné prostredie, profesionálny prístup a možnosť upraviť produkt podľa Vašich želaní. Teší nás, že všetko prebehlo načas a podľa dohody.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a dúfame, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
Tím drezyonline.sk