- Profesionálny prístup, rýchle vybavenie objednávky
- Rychle doručenie
- Náhradny diel
- Bateria v mojej farbe sa už nevyraba
- Cena baterii oproti konkurencii
Nahradny diel funguje dobre
- velmi prijemny pristup.
Bol som spokojny s obsuhlou a aj poradenstvom. Dakujem
- neviem o žiadnej, snáď , ak by mali pobočku bližšie na východ ...:)
Veľmi dobrá telefonická komunikácia s obchodom, všetci pracovníci ochotní a ústretoví
- rychle dorucenie
- vsetko ako ma byt
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia a že všetko prebehlo podľa Vašich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás vždy na prvom mieste.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod!
Tím drezyonline.sk -
Vyborny pristup, upozornili ma pred dodanim aj mailom, aj telefonom, ze zasielka bude otvorena, aby sme si mohli v pokoji skontrolovat tovar, ci nieje poskodeny.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie! Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s naším prístupom a že náš tím Vám poskytol všetky potrebné informácie pred dodaním. Spokojnosť našich zákazníkov a dôraz na bezpečné doručenie tovaru sú pre nás prioritou.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás, a veríme, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti!
- Ochota pri vrátení tovaru
- Dobrá komunikácia
- Nedá sa vymeniť ten istý tovar v inej farbe, musí sa vrátiť.
- Musí sa kúpiť druhý a znovu zaplatiť.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili našu ochotu a komunikáciu pri riešení vrátenia tovaru.
Radi by sme objasnili proces výmeny. Naša objednávková databáza je nastavená tak, aby produkty rozlišovala aj podľa farieb, čo nám umožňuje presne spravovať skladové zásoby. Z tohto dôvodu, žiaľ, sa nemôže jednoducho vymeniť produkt za iný odtieň. Po vrátení tovaru sme Vám obratom vrátili peniaze, takže ste si mohli jednoducho objednať nový produkt v požadovanej farbe.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že aj napriek tejto komplikácii zostanete s našimi službami spokojný.
- Rýchlosť dodania
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste ocenili rýchlosť našej dodávky. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto neustále pracujeme na tom, aby sme Vám poskytli čo najlepšie služby.
Ak budete mať v budúcnosti ďalšie potreby alebo otázky, sme Vám plne k dispozícii.
Prajeme Vám príjemný deň!
Tím drezyonline.sk -
Velka spokojnost aj s výberom aj s dodávkou.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s naším výberom a rýchlosťou dodania. Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili kvalitné služby a Vaša spokojnosť je našou prioritou.
Ak budete v budúcnosti potrebovať čokoľvek ďalšie, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás!
Tím drezyonline.sk -
- Cenová dostupnosť – Obchod ponúka niektoré značky za veľmi konkurenčné ceny, ktoré sú často nižšie ako u iných predajcov.
Bohužiaľ, moje skúsenosti s týmto obchodom sú hlboko negatívne. Pri dvoch samostatných objednávkach som sa stretol s nekorektným prístupom predajcu, ktorý ma opakovane zavádzal ohľadom dodacích lehôt. Sľúbené termíny boli nereálne, obchod nemá tovar na sklade. Tento model predaja, nazývaný dropshipping, znamená, že predajca tovar nedrží fyzicky, ale objednáva ho až po prijatí vašej objednávky, čo výrazne spomaľuje dodanie.
Komunikácia predajcu síce pôsobí zdanlivo odborne, no v skutočnosti je prekvapivo nepriateľsky ladená k zákazníkovi. Moje otázky a obavy boli ignorované alebo zľahčované, čo vytváralo dojem, že spokojnosť zákazníka je pre obchod vedľajšia. Tento prístup, spolu s nepriehľadnou dodacou politikou, vážne narúša dôveryhodnosť obchodu.
Jedna z mála pozitívnych stránok je síce cenová dostupnosť niektorých produktov, no ani táto skutočnosť nedokáže vyvážiť celkovo nekvalitné služby. Ak hľadáte obchod s dôsledným a transparentným prístupom k zákazníkovi, odporúčam sa poobzerať inde.
Potenciálnym zákazníkom by som preto dôrazne odporučil, aby zvážili iné možnosti, pokiaľ im záleží na serióznosti a korektnej komunikácii.Reakcia obchodu drezyonline.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu, ktorú si veľmi vážime. Mrzí nás, že Vaša skúsenosť s naším obchodom nesplnila očakávania, a ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.
Radi by sme objasnili, že aj keď niektoré produkty nemáme priamo na sklade a sťahujeme ich z centrálnych skladov na základe dopytu, vždy sa snažíme informovať o dostupnosti čo najpresnejšie. Dodacie lehoty u výrobcu sa vo výnimočných prípadoch, žiaľ, môžu zmeniť, čo je, bohužiaľ, mimo našich možností ako predajcu ovplyvniť, ale aj napriek tomu sú zákazníci o týchto prípadných zmenách informovaní. Vašu kritiku ohľadom komunikácie berieme vážne a použijeme ju na zlepšenie našich služieb.
Našou prioritou je spokojnosť zákazníkov, a preto nás mrzí, že sme vo Vašom prípade nesplnili tento cieľ. Vašu spätnú väzbu považujeme za dôležitú a urobíme všetko pre to, aby sme podobným situáciám v budúcnosti predišli.
Ďakujeme za Váš čas a želáme Vám všetko dobré.
Tím DrezyOnline.sk -
- Rychlost a spokahkivost
Vážený zákazník,
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za dôveru, ktorú ste nám prejavili. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a motivuje nás neustále sa zlepšovať.
Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy a prajeme Vám príjemný deň!
Tím drezyonline.sk -
Tovar bol doručený rýchlo a starostlivo- kedže mali skúsenosť že im kuriéri drez často poškodili tak ho prepravovali ako otvorenú zásielku a na každom medzobode kontrolovali
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili našu starostlivosť pri doručení tovaru. Pre nás je dôležité, aby každý produkt dorazil v perfektnom stave, a preto sme prijali opatrenia, ako je preprava otvorených zásielok a kontrola na každom kroku.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
- kamenná predajňa
- ochotný personál
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a za dôveru, ktorú ste nám prejavili! Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou dodania a ocenili ste ochotný personál našej predajne. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
Tím drezyonline.sk -
- oceňujem dodanie aj s vyvŕtaným otvorom na batériu podľa voľby zákazníka
- obchod ma pred dodaním telefonicky informoval o potrebe kontroly drezu, čo veľmi schvaľujem
Výborné ceny, rýchle dodanie, kompetentní zamestnanci. Som veľmi spokojná a odporúčam.
Vážený zákazník,
ďakujeme veľmi pekne za Vašu pozitívnu recenziu a za prejavenú dôveru v náš obchod. Sme radi, že ste ocenili nielen rýchlosť doručenia, ale aj našu snahu vyjsť v ústrety s dodaním drezu s vyvŕtaným otvorom na batériu podľa Vášho výberu. Naša snaha informovať zákazníkov o kontrole tovaru pred doručením je pre nás dôležitá, a preto nás teší, že ste to uvítali.
Veľmi si vážime Vaše odporúčanie a dúfame, že s produktom budete spokojná aj naďalej.
Tím drezyonline.sk -
Príjemné obchodné priestory a súčasne milá obsluha. Keďže som tovar vratil, lebo som sa rozhodol pre inú značku, peniaze som doposial nedostal speť. Neeozumiem 14 dňom na lehotu potrbnú na vrátenie mojich peňazí. Za ten čas, čo sa z Vašej strany vynaložilo na komunikáciu s klientom sa prevod peňazi mohol uskutočniť. Nesúhlasím s zadržiavaním prňazí klienta. Za toto však ústretoví zamestnanci v obchode nemožu. Zvážte ten čas na vrátenie peňazí!!!
Vážený zákazník
ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu. Mrzí nás, že vznikli nejasnosti ohľadom času na vrátenie peňazí. Vždy sa snažíme uskutočniť vrátenie finančných prostriedkov čo najskôr, pričom najneskôr do 14 dní. Radi by sme potvrdili, že vo Vašom prípade boli peniaze vrátené do 5 pracovných dní.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že napriek tejto skúsenosti nás v budúcnosti znovu navštívite.
Tím drezyonline.sk -
- Rýchle dodanie, dobré ceny, príjemná komunikácia, obchod pôsobí veľmi korektne a profesionálne
Nevýhody som nepostrehla
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za výbornú recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť doručenia, ceny a našu komunikáciu. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že náš obchod na Vás pôsobí profesionálne a korektne.
Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj v budúcnosti, a ak budete potrebovať čokoľvek ďalšie, neváhajte nás kontaktovať.
- Výborná komunikácia, rýchle dodanie
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za skvelú spätnú väzbu! Sme radi, že ste ocenili našu komunikáciu a rýchlosť dodania. Je pre nás veľmi dôležité, aby naši zákazníci boli spokojní, a teší nás, že sme Vám mohli poskytnúť dobrú skúsenosť pri nákupe u nás.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Tím drezyonline.sk -
Veľmi príjemný a milý personál
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a Vaše milé slová! Sme radi, že ste boli spokojný s naším personálom, a že sa nám podarilo splniť Vaše očakávania.
Váženie si Vašej dôvery je pre nás prioritou a tešíme sa, že ste si vybrali práve nás. Dúfame, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti. Ak budete potrebovať akúkoľvek pomoc alebo radu, neváhajte nás kontaktovať.
- Poradenstvo
- Sortiment k dispozícii
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za to, že ste ocenili naše poradenstvo a sortiment. Náš personál je profesiálne školený, preto ná teší, že ste s našimi službami spokojný.
Tím drezyonline.sk -
Tovar mi bol rýchlo doručený.
Ešte ma aj telefonicky kontaktovali ohľadom doručenia a skontrolovania
tovaru pred prevzatím od kuriera.Reakcia obchodu drezyonline.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou doručenia aj naším zákazníckym servisom. Vždy sa snažíme zabezpečiť, aby všetko prebehlo hladko.
Dúfame, že sa na náš e-shop obrátite aj pri ďalšom nákupe.
Tím drezyonline.sk