- -spoľahlivé a vcasne dorucenie tovaru,
- -nizke ceny,
- -pri platbe PP poskytnuta zlava
- -doprava zdarma
- -neuplné niekde strohé informacie o tovare,
- -niekedy zavadzajuce(chybne) info vratane obrazkov,
- -shop neponuka prislusenstvo k predavanym tabletom,
- -refundaciu na ucet za vrateny reklamovany tovar bolo treba urgovat na deklarovany termin,
- -neda sa objednat co bolo(vypredane?), alebo nie je v shope uvedené
sdpoľahlivy shop, nizke ceny, odporucam
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- bezproblémové dodanie načas
- prehľadnosť a popis tovaru
v pohode
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
dobra cena, rychla dodavka
- sortiment tovaru,ceny
- trocha dlchšia čakacia doba
môže byť
- rýchlosť
- neviem
výborný - doporučujem
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- dobra cena, doprava zdarma
- trocha dlhsia dodacia lehota
v norme internetovy obchod
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- doprava zdarma, nízke ceny
- Dávat si vyšší pozor pri vybavovaní objednávky, aby sa neposlal zákazníkovy iný tovar, hlavne ked na to zákazník vopred upozornuje pri objednávaní, ze na trhu existuje viac modelov tej istej znacky, aby sa náhodou nepomýlili, lebo chce presne taký istý, ktorý si aj objednáva, ktorý obchod aj predáva a uvádza v jeho e-shop.
- Dalej vládne dost velký chaos v celom obchode. Jedna ruka nevie co robý druhá. Stále si musia overovat jeden zamestnanec druhého cez telefón, ze ako sa vyjadril druhý zamestnanec, ktorý zavolal pred ním. Toto sa nerobý pred zákazníkom, lebo ho len spochybníte o profesionalite zamestnancov, a celého fungovaniu obchodu.
Zatial neodporúčam obchod, uvidím, ako si vybavia moju reklamáciu, lebo som obdrzal iný model tabletu, s úplne inými parametrami, a nie ten, ktorý som si objednal a zaplatil, hoci som ich upozornoval, aby to nepoplietli.
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ospravedlňujeme sa, chyba nastala na našej strane.
Na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- ceny
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- prehladnost, pohotovost, cenova dostupnost
- nezaskodilo by este viac rozsirit sortiment ..inac vsetko ok
ja som sppokojna
odporučam
- Dobrá komunikácia.
- Snáď skrátiť dobu dodacej lehoty.
Spokojnosť.
Doporučujem.Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- Dobrá cena
- neviem
- dobré ceny
- dodanie v pohode
- reklamácia vybavená do 10 pracovných dní
- asi nič
kúpila som synovi tablet, po 5 mesiacov prestal nabíjať. reklamovala som, a po 10 pracovných dňoch je doma, opravený.
Odporúčam.
Určite sa na stránku vrátim:)Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- vyhodne ceny oproti druhym obchodom
- dlžka expedicie
odporučam
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- - cena tovaru bola bezkonkurenčná ( v porovnaní so všetkými eshopmi)
- - parametre tovaru mi postačovali + niektoré boli ako bonus (niečo čo asi nevyužijeme)
- - komunikácia s obchodom na 1* ... volali po objednávke, posielali maily o každej aktuálnej polohe objednávky (prijatá, vybavená, expedovaná)
- - asi len slabší výber tovarov
Obchodík prebehol ukážkovo:
* objavila som v ňom najlacnejšie to, čo som hľadala po všetkých eshopoch (bežná cena tabletu v tejto triede sa pohybuje okolo 60-70 €, tu stál 47, no nekup to...)
* príjemná tel. komunikácia
* platila som prevodom - teda pohodlne, čo mi ešte zohľadnili v objednávke (zľava)
* mala som info o celom "putovaní" tovaru
* rýchle dodanie (ak by som nerobila objednávku vo štvrtok v noci, ale napríklad v pondelok , mala by som tovar ešte v ten týždeň, čo je expresne rýchlo)
Jednoznačne odporúčam :)Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- Našla som tu najnižšiu cenu. Doprava zdarma.
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná a radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- Priatelne ceny,
- Dobra priehladnost
Odporucam
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný a radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- Doprava zdarma, zľava pri platbe vopred
Komunikácia v poriadku, tovar bol nefunkčný, vrátil som ho, ale reakcia bola promptná.
Reakcia obchodu DOTYKOM.SK
- vsetko najdem co potrebujem
- ziadne
vynikajúci