Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Neviem
    • Aplikácia je nepraktická, nezobrazuje predajňu v okolí s doručením zadarmo
    • veľmi agresívny marketing
    • veľmi drahé a veľmi dlhé doručenie, ktoré som ešte nedostal.

Aj ja ľutujem, že som si najprv nepozrela recenzie. Objednala som si vankúš v akcii, čakám už takmer týždeň a za doručenie Slovenskou poštou som zaplatila 6 eur! To je strašné! Vytvorili číslo zásielky, ale ich kráľovské výsosti sa ešte neuráčili balík reálne odoslať. Okrem toho som musela pretrpieť ich mimoriadne agresívny telefonický marketing. Pani mi veľmi nanucovala ďalšie produkty, chvíľami až zvýšeným hlasom. Toto je môj prvý a posledný nákup v tomto e-shope.

• Katastrofa

Pýtajú 6e za dopravu.
    Tovar vyšše týždňa nedoručený.
    Ľutujem že som si skôr neprečítala recenzie súhlasím so všetkými.
    Neodporúčam kontaktovali ma s hlúposťami a môj tovar stále nedoručený.
    Objednala som kvôli dobrej cene ale reklamácie neprijímajú to má čo znamenať?
    Nikto sa neozval do dnešného dňa a to je už podotýkam 9ty deň ktorý čakám na svoj tovar.

• Žiadna
    • Obchod zavádza
    • Tovar nedodáva
    • Berie peniaze vopred
    • Vracia ich do 14 dni
    • Zlý obchod

Dormeo ako také už treba len zrušiť. Reklamuju veľký predaj tovaru,ktorý reálne aní nemajú.Peniaze zoberú vopred ale vrátenie už je do 14 dní, ako máte veriť takému obchodu,keď nemá vlastne nič,len reklamu a peniaze berie za nič. Objednávka bola 18.jul,vyplatené tiež .24 júla napíšu emailom, že tovar je vypredaný a peniaze pošlú do 14 tych dní.Čiže čo robili za tie dni ? Pekne veľké klamanie spotrebiteľa. Tam by sa mala pozrieť Slovenská obchodná inšpekcia, nech nezavadzajú ľudí.

• zľavy
    • výhodné ponuky, ktoré reálne nespĺňajú kvalitu
    • doručenie tovaru
    • komunikácia so zákazníkom
    • ignorancia mailov a telefonátov ohľadom reklamácie
    • platenie online vopred pričom nedostanete tovar ani po dvoch mesiacoch na adresu
    • kuriérska spoločnosť nula bodov
    • kvalita nezodpovedá realite vo väčšine prípadov
    • pomer cena a kvalita

Je neakceptovateľné nedostať tovar, za ktorý som si zaplatila pred DVOMA MESIACMI.
    Bola som aj na kamennej predajni, pani predavačka ma odignorovala a poslala nech si volam na infolinku. Toto je Vaše správanie sa k zákazníkom? Hrôza. Žiadna snaha o okamžitú nápravu. Možno keby ste začali reagovať aj na maily a riešili reálne neprevzaté zásielky a nie sa stále vyhovárali na druhú stranu a o kuriérskej spoločnosti ani nehovorím, otrasné služby.

• Tovar nema deklarovanu kvalitu

Cez web som si objednala chladiaci vankus,tovar som dala dorucit na predajnu.Vankus nechladi,chcela som ho vratit.Vraj som ho kupovala v predajni,tak musim vratit na predajnu.Bola to vsak internetova objednavka.Na predajni sa pytali,ci mam zaplatene testovanie. Nemam.Potom sa pytali,ci som clen klubu.Nie som. Takze potom sa vankus Z HYGIENICKYCH DOVODOV neda vratit. Pytam sa,ci v prvych dvoch pripadoch hygienicke dovody neexistuju.Inak som na vankus samozrejme dala obliecku. Nuz moja chyba,mala som sa skor spytat,potom nakupovat.V kazdom pripade tento tovar nefunguje,nechladi,ba co viac,smrdi nejakou chemiou.

• 10 %

Neodporúčam dávať im telefónne číslo pri registrácii.
    Vykonávajú vytrvalé a nechcené žiadosti telefonicky.

• 10 %

• Nedávajte im svoje kontaktné údaje!

Objednala som si od nich matrac, vyplnila kontaktné údaje. Volali mi minulý rok asi 3x s reklamami na všetko možné, každú chvíľu mi posielali SMS-ky. Raz som im slušne povedala, aby si vymazali moje číslo zo svojich zoznamov, lebo si neželám, aby ma viac už kontaktovali. O mesiac mi volali zase! Znovu som im slušne povedala, že nech si ma láskavo vymažú, povedali že jasné. A dnes mi volali znovu! Panička že tento hovor je nahrávaný a ukladaný po dobu 10 rokov. Ja že, keď máte hovory ukladané 10 rokov, tak si dohľadajte posledné dva, v ktorých som povedala, že si už neželám byť vami kontaktovaná. Panička za telefónom otravne povedala že "aha tak vás už asi kolegyňa vymazala zo zoznamu, dopočutia" a zložila. Ako že ma vymazala a aj tak mi volajú??? Nedávajte im svoje čísla a emaily, lebo sa ich nezbavíte. Sú otravnejší než bambusové ponožky a volajú minimálne raz za mesiac.

• 10 %

• No neviem ci taka vôbec aj je, nenapada ma
    • Nula bodov cela firma

23.12.2024 som vytvoril objednávku, podla webu tovar skladom, vravim si, ze ok, ale nezaplatim dopredu a teraz 13.1.2025 sa to javi ako spravne rozhodnutie. Tovar mal byt dodany do 5 dni, boli sviatky, chápem... Ale az doteraz? Ziadna komunikácia, ci bude tovar meskat a podobne. Telefon na nich som uz davno zablokoval ked mi po prvej objednavke neustale vyvolavali a chceli mi nasolit ich produkty pod zamienkami neviem akych zliav,uz to bolo pomerne obtazujuce a fakt mi s tym liezli na nervy, nehovoriac o ich mejloch, ktore vam zahltia mejlovu schranku.

• 20 %

• Zlá komunikácia

Objednaný tovar nedodajú do slubeného terminu.

• 10 %

• Na stránke e-shopu nie je rozlíšené, či je tovar na sklade v predajniach alebo v centrálnom sklade. Objednávku mi zrušili, pretože objednaný tovar bol na sklade len v predajni v Trnave, ale peniaze naspäť nevrátili
    • Zdĺhavá komunikácia
    • Vysoké ceny nezodpovedajúce kvalite produktov

Som veľmi nespokojná, 50 € už pravdepodobne nikdy neuvidím (a to som rada, že to nie je viac). Neobjednávajte odtiaľ nič. Veci je potrebné nakupovať inde, alebo len fyzicky na predajni.

• Dodacia doba

Skoda ze som si recenzie neprecitala skor. Dva dni po objednavke mi telefonicky natlacali ich zlavy este ze som vsetko odmietla. Obiednam z inej stranky. Slavne Dormeo a takuto hambu si robi. Zasielku nepreberiem
    Cakam tyzden. To je uz dost dlho na dnesnu dobu eshopov a konkurencie

• 10 %

• Nedodržujú termín dodania po telefonickom potvrdení objednávky
    • Nekomunikujú
    • Neodpovedajú na e-maily
    • ZLÝ e-shop

NEOBJEDNÁVAŤ OD NICH !!!
    NEPREBEREM TOVAR !!!
    A OSPRAVEDLNENIE SI STRČTE !!!

• Nevrátia peniaze

Zaslala som matrace na reklamáciu už je to tretí mesiac,matrace nemajú a peniaze mi stále nedoručili ani poštou a keď som po náročnej komunikácii dala číslo účtu povedali že peniaze odoslali a stále nič neprišlo.je to vyše 500e.neodporucam nikomu,nedvihaju telefón neodpovedaju.

• pekný paplón
    • Katastrofálna komunikácia, nefunkčný e-shop, neschopnosť urobiť nápravu, na peniaze z vráteného tovaru už čakám mesiac

Pri zadaní objednávky v e-shope mi vytvorilo 2 objednávky a 2x stiahlo peniaze z účtu. Okamžite som telefonicky aj mailom kontaktovala zákaznícke centrum. Vraj sa omylom vytvorili 2 objednávky. Balíky mi už ale vraj musia poslať obidva. Samozrejme, že obe boli už zaplatené. Namiesto toho, aby stornovali 1 balík a peniaze mi vrátili, poslali mi 2 balíky. Informovali ma, že keď príde kuriér, nemám 1 balík prebrať a mám ho vrátiť späť. Keď prišiel kuriér, povedal mi, že 1 balík mi späť nevezme, lebo balíky sú spojené spolu a on ich nedokáže rozdeliť. Kontaktovala som znovu zákaznícke centrum Dormeo - vraj sa mi ospravedlňujú a mám ísť balík poslať poštou na ich adresu a cenu poštovného mi vrátia. Doklad o poslaní balíku som poslala mailom na zákaznícke centrum Dormeo, poslala som aj č. účtu a prišla mi odpoveď, že mi peniaze vrátia prostredníctvom pošty (šekom) do konca budúceho týždňa (to by bolo už mesiac od odoslania balíka). Pritom na stránke majú napísané, že peniaze vrátia na účet do 14 dní. Požiadal som ich, že preferujem poslať peniaze na účet a lehotu na vrátenie majú uvedenú do 14 dní. Striktne mi odpísali, že mi peniaze prídu poštou. Neprišli. Neprišli ani poštou, ani na účet. Znovu som posielala mail, že kedy pošlú peniaze. Odpoveď - mám byť trpezlivá. Posielam podnet na SOI. Dormeo - nikdy viac!!!

Reakcia obchodu Dormeo

Dovoľte mi prosím ospravedlniť sa v mene spoločnosti Studio Moderna s.r.o. ak boli s kúpou produktu spojené akékoľvek nepríjemnosti. Ak sa už objednávka spracuje tak ju už nejde stornovať a jedinou možnosťou je neprevziať balík od kuriéra.
    Radi by sme Vás ubezpečili, že vždy robíme všetko preto, aby boli peniaze vrátené v čo najkratšom čase. Vašu pripomienku určite zapracujeme do našich interných procesov a spoločnosť SPS budeme kontaktovať vo veci sťažnosti z Vašej strany.
    V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected].

Na stránke uvedené, že tovar na sklade, že doručenie do 3 pracovných dní. Objednávka dvoch paplónov neprišla, až na môj podnet mi prišiel mail, že doručíte o pol roka. Na to prišiel mail, že za jeden paplón vrátite peniaze, nestalo sa do dnes. Druhý paplón doručený tiež nie je. Komunikácia ťažkopádna. Veľké sklamanie. Prosím o vrátenie peniazi za nedodaný jeden paplón a doručenie druhého paplóna.

Reakcia obchodu Dormeo

Dobrý deň, veľmi nás mrzia spôsobené komplikácie, za ktoré sa ospravedlňujeme. Ubezpečujeme Vás, že robíme všetko preto, aby sme sa ku všetkým podnetom dostali čo najskôr. Žiaľ, niekedy sa stáva, že sa počas vybavovania objednávok daný tovar vypredá. Vždy sa snažíme o rýchle opätovné naskladnenie, niektoré faktory, žiaľ, do plnej miery ovplyvniť nedokážeme.
    V prípade akýchkoľvek otázok , informácií k objednávke a vretí peňazí nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.

• Žiadna, doručenie do ich predajne bolo zrušené ale keď som vytvorila objednávku z manzeloveho mena s doručením kuriérom domov tovar bol dodaný aj keď nie v uvedenom termíne ale bol

Reakcia obchodu Dormeo

Dobrý deň, veľmi nás mrzia spôsobené komplikácie, za ktoré sa ospravedlňujeme. Žiaľ, niekedy sa stáva, že sa počas vybavovania objednávok daný tovar na predajni vypredá. Vždy sa snažíme o rýchle opätovné naskladnenie, niektoré faktory, žiaľ, do plnej miery ovplyvniť nedokážeme. Pre to je tu pre Vás alternatíva objednania na dobierku.
    V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.

• 20 %

• Nic
    • Nepravdivé info, neaktuálna web stránka, zlá komunikácia

Moja nepríjemná skúsenosť...O výhodách a kvalite produktov Dormeo som počula už veľa, hľadala som dobrý matrac za prijateľnú cenu tak som sa rozhodla z tejto stránky objednať. A platba prebehla online. Spokojne som čakala na rýchle doručenie ako tvrdili.... Lenže najbližšie dni sa nedialo nič ani žiadny email ktorý by informoval o mojom tovare. Napísala som e mail na ich stránku s otázkou čo je s mojím zaplateným tovarom,,, bohužiaľ žiadna odpoveď... Myslela som si ok majú toho veľa po sviatkoch .... Ale najbližšie dni sa opäť nic nedialo. Zavolala som na infolinku a pani má informovala že môj produkt je už dva mesiace vypredaný. Že nechápe ako mi mohla prejsť platba... To je bordel toto. Očakávala by som od takejto firmy pravdivé info aj ohľadom produktov. Čiže som zaplatila za neexistujúci tovar. Samozrejme pani povedala že to posunie kolegovi a do 2-5 pracovných dní sa ozve kolega....WTF??? Ja nebudem čakať. To čo je za prístup. Chcem svoje peniaze späť a v živote už na vašu stránku nekliknem. Len si odrádzate zákazníkov svojim prístupom....

Reakcia obchodu Dormeo

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi si ju vážime, aj na základe nej sa snažíme neustále zlepšovať. Veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť, za ktorú sa ospravedlňujeme. Žiaľ, skutočnosť sa stala kvôli hektickejšiemu obdobiu a neaktualizovanej web stránke. Určite urobíme všetko preto, aby sa v budúcnosti takáto situácia neopakovala.
    V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.

• Zámerne zadržiavanie objednaného tovaru,nútia ľudí objednať si tovar ktorý nechcú.Vtieravy predajcovia otravujú vás každý deň. Už si viac neobjednam nič vďaka takým ľuďom aký má otravovali celý týždeň!!!!!

Reakcia obchodu Dormeo

Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme. Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu,veľmi si ju vážime, aj na základe nej sa snažíme zlepšovať naše interné a externé procesy.

Zaregistroval som sa vybral produkt ktory mali skladom s odoslanim do 3 dni ale pani nasledne volala ze to nemaju.

Reakcia obchodu Dormeo

Dobrý deň, mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť, ale stáva sa, že sa na konkrétny tovar vytvorí väčšie množstvo objednávok a tovar sa vypredá.Vždy sa snažíme o rýchle opätovné naskladnenie, niektoré faktory, žiaľ, do plnej miery ovplyvniť nedokážeme.

Tovar mi bol odoslaný v posledný možný termín, prišiel neskoro.

Reakcia obchodu Dormeo

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Žiaľ, mierne meškanie dodania zásielky bolo spôsobené hektickejším obdobím a procesy externej dodacej spoločnosti nedokážeme do plnej miery ovplyvniť. Radi by sme Vás ubezpečili, že sa vždy snažíme o efektívne dodanie.