• Som maximálne spokojná s výberom tovaru na vašej stránke, v ochote a flexibilite pri objednávaní tovaru, ďakujem aj za darček a teším sa, keď si opäť niečo vyberiem. Želám veľmi veľa spokojných klientov.

Milá Kačenka,
    ďakujeme Vám za výbornú recenziu a veľmi si to vážime.
    Sme veľmi radi, že ste boli s tovarom a so službami v našom internetovom obchode spokojná.
    Prajeme pekný deň a veríme, že aj naďalej ostanete naším verným zákazníkom.

• Rýchly nákup
    • Kvalita
    • Nehrdzavie
    • Jednoduchý vyber v e-shope
    • Prehľadne usporiadanie pri výbere tovaru
    • Široký sortiment
    • Žiadna

Naramok na nohu nosím už 10 dni vkuse, z nohy si ho nedávam dolu, každý mi ho obdivuje a vôbec nezhdzavel ! A náušnice taktiež! Nadmieru spokojná

Milá Sophia,
    ďakujeme za Vašu objednávku a že ste využili služby nášho internetového obchodu. Spokojnosť zákazníka je pre nás najdôležitejšia, preto nás veľmi teší Vaša spokojnosť so šperkami a so službami.

Obchod odporúčam

Dobrý deň Zuzana,
    vážime si, že ste využili služby nášho internetového obchodu a teší nás Vaša spokojnosť s dodaním tovaru a so službami. Zároveň ďakujeme za Vašu recenziu a odporučenie.
    Doria.sk

• kvalitný a lacný tovar

Dobrý deň Magdaléna,
    ďakujeme za Vaš nákup a Vaš hodnotenie, veľmi si to vážime ako aj každého zákazníka, ktorý u ás nakúpi.
    Prajeme Vám krásny deň a veríme, že aj naďalej ostanete našou vernou a spokojnou zákazníčkou.
    Doria.sk

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• tovar skladom
    • super ceny
    • rýchlosť dodania

doporučujem všetkým

Milý Mimo,
    ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu.
    Teší nás, že ste boli s nákupom u nás spokojný, budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.

Som velmi spokojna

Milá Sylvia,

ďakujeme Vám za nákup a za Váš čas na napísanie recenzie. Veľmi si to Vážime a budeme sa snažiť nesklamať Vašu dôveru.
    Želáme Vám krásny deň.

• Kvalitné produkty
    • Ťažšie fungovanie stránky
    • Rozšíriť sortiment

S nákupom som bola veľmi spokojná, objednávala som už odtiaľ po druhý krát a tak viem že majú veľmi rýchle doručenie domov. Produkty sú krásne a kvalitné.

Dobrý deň Dominika,
    sme radi, že ste stály zákazník nášho internetového obchodu, veľmi si to vážime a teší nás Vaša spokojnosť s dodaním tovaru.
    Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať. Čo sa týka sortimentu, na stránke je viac ako 7000 produktov, ale radi uvítame Vaše podnety o aký sortiment by sme mali e-shop rozšíriť. Všetky podnety od zákazníkov nás posúvajú vpred.
    Ďakujeme a želáme Vám krásny víkend.

• Rýchla dodávka tovaru.

Dobrý večer Mary,
    sme radi, že ste využili služby nášho internetového obchodu a teší nás Vaša spokojnosť s dodaním tovaru.
    Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
    Želáme Vám krásny víkend.
    Doria.sk

Som spokojná. Dostala som to čo som si objednala.

Milá zákazníčka,
    sme radi, že ste využili služby nášho internetového obchodu a teší nás Vaša spokojnosť.
    Želáme Vám krásny deň.

Potesil darcek k objednavke-cukriky
    Potesila vizitka k nakupu
    ❤️

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vaš nákup a milé hodnotenie, veľmi si to vážime ako aj každého zákazníka, ktorý u ás nakúpi.
    Doria.sk

• Rychlo, dobra komunikacia vsetko islo ako malo

Milý Peter,
    ďakujeme za Váš nákup - ako aj za Vašu recenziu. Snažíme sa, aby každá objednávka bola vybavená bezchybne a v čo najkratšom termíne. Veríme, že Vašu dôveru nesklameme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
    Pekný deň.

Milá Slávka,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veríme, že Vašu dôveru nesklameme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
    Želáme Vám krásny deň

• Kvalitný tovar
    • Prehľadnosť obchodu

Doporučujem všetkým.

• super dodanie

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Želáme Vám krásny deň

• Veľký výber, kvalita, rýchlosť doručenia tovaru.
    • Tovar skladom

Objednával som už z veľa e-shopov, takú rýchlosť vybavenia objednávky som nezažil. Odporúčam všetkým a ďakujem za darček.

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov je pre nás najdôležitejšia. Želáme Vám krásny deň

náramky sa zachytávajú na oblečenie