• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rychla dodavka,dobre ceny

Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie. Želáme Vám krásny deň

• Sice mi prisiel tovar iny, promptne bol problem vyrieseny. Mily personal a rychle jednanie. Vrelo odporúčam.

Reakcia obchodu www.doria.sk

Mrzí nás problém so zameneným tovarom, ale sme radi, že sa všetko vyriešilo a tovar k Vám dorazil v poriadku a ste spokojný. Spokojnosť zákazníka je vždy dôležitá pre nás. Želáme Vám krásn y deň.

Som spokojný

Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie. Želáme Vám krásny deň

• Rýchle dodanie,ochota, krásne šperky za výborné ceny.

Odporúčam jednoznačne Váš eshop, neuveriteľná ochota, množstvo krásnych šperkov.
    Ďakujem

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Želáme Vám krásny deň.

vsetko ok

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vaše hodnotenie, sme radi, že ste s nami a našimi produktami spokojná. Želáme Vám krásny deň.

• objednala som si zatial iba 1 a som urcite spokojna
    • urcite usetrim cas a moznosti vyberu tovaru su velke
    • za darcek Vam dakujem ,je krasny dakujem

S tovarom som nad mieru spokojna ceny su sice rozne ale kazdy si urcite vyberie tovar dosiel v poriadku pekne zabaleny, som spokojna ,dakujem.

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme Vám za recenziu, sme radi, že ste s nami a našimi produktami spokojná. Spokojnosť zákazníka je pre nás najdôležitejšia. Želáme Vám krásny deň

Som veľmi spokojná ako s tovarom tak aj z doručením

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie, sme radi, že ste s nami a našimi produktami spokojná. Želáme Vám krásny deň.

Spokojnosť!

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Želáme Vám krásny deň.

• rychlost dodania

som spokojny

• velmi dobra komunikacia

• Rýchle dodanie

• Rychle dodanie

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Bezproblemove vrátenie peňazí za tovar ak je nevyhovujúci ...žiadny problém

Zakúpila som si retiazku na krk len bola strašne hrubá a chcela som ju vrátiť ...nemali S tym žiaden problém

• Spokojnost.

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Krásny deň želáme.

Promtny,ochotný, komunikatívny,

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Krásny deň želáme.

Výborná komunikácia, rýchle dodanie tovaru.

Reakcia obchodu www.doria.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Krásny deň želáme.

• Rýchle vybavenie objednávky (objednala som v noci, na druhý deň ráno mi prišiel mail o vybavení)
    • Rýchle dodanie prostredníctvom zásielkovne (o dva dni som mala tovar doma)

S mojím nákupom na tomto e-shope som veľmi spokojná, odporúčam.