- Som veľmi spokojná rychle dodanie.
Dobrý deň Katarina,
ďakujeme za Vašu objednávku a Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s rýchlim dodaním.
Doria.sk -
- Som nadmieru spokojná s Vašimi službami. Objednávka prišla hneď na druhý deň ráno. Na 1 000 000% využijem Vaše služby aj v budúcnosti a odporučím Vás aj ľuďom v mojom okolí.
Dobrý deň Kamilka,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Vaša spokojnosť s našimi službami nás veľmi teší a vážime si Vaše odporúčanie. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Doria.sk -
Objednavala som viac krat a nie len sebe vrelo odporucam maximalna spokojnost Dakujem
Dobrý deň Jaja,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že ste boli s našimi službami spokojná. Prajeme Vám krásny deň a veríme, že aj naďalej ostanete našou vernou a spokojnou zákazníčkou.
Doria.sk -
Kvalitné a pekné výrobky za dobré ceny
Reakcia obchodu www.doria.sk
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom v našom e-shope.
Super obchod
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a taktiež aj za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s našim obchodom.
- Rýchle vybavenie objednavky,tovar kvalitný,pekný
Kvalita za rozumnú cenu
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s vybavením objednávky a kvalitou tovaru. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Doria.sk -
- Rýchlosť vybavenia objednávky pred Vianocami. Tovar podľa očakávania. Malá pozornosť k objednávke
Odporúčam. Pri tel.overeni objednávky spokojnosť s milým správaním pracovníčky.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vaše veľmi milé hodnotenie a za Vašu objednávku v našom e-shope. Veľmi si to vážime! Spokojnosť zákazníka je pre nás prvoradá. Preto sa snažíme aby každá objednávka bola vybavená bezchybne a v čo najkratšom termíne.
- Rýchle dodanie. Tovar zodpovedá fotke na webe
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku ako aj za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s dodaním.
Prajeme Vám krásny deň a veríme, že aj naďalej ostanete naším verným a spokojným zákazníkom.
- Velký výber peňaženiek
Jedna peňaženka bola trošku skrčená
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a taktiež aj za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s výberom peňaženiek. Tovar vždy pred odoslaním kontrolujeme či je v poriadku, preto nás veľmi mrzí situácia s pokrčenou peňaženkou.
- Dobrý výber a cena
Určite odporúčam.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a odporúčanie. Teší nás Vaša spokojnosť s výberom a cenami tovaru.
Doria.sk -
- Odporúčam, žiadny problém s objednávkou a doručením
Dobrý deň Eva,
sme veľmi radi, že s Vašou objednávkou bolo všetko v poriadku. Spokojnosť zákazníka je pre nás veľmi dôležitá.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a prajeme Vám krásny deň.
Doria.sk -
- spokojnosť s tovarom, doručenie na druhý deň od objednania
Reakcia obchodu www.doria.sk
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom. Ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie a prajeme Vám pekný deň.
- rýchle dodanie
Dobrý deň Adriana,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a za Vašu objednávku. Teší nás Vaša spokojnosť s rýchlim dodaním.
- super obchod
- ochota
- rýchlosť
Dobrý deň Vojto,
ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie a objednávku. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom.
Prajeme pekný deň.
Všetko v poriadku.
Reakcia obchodu www.doria.sk
sme radi, že s Vašou objednávkou bolo všetko v poriadku. Ďakujeme za Vašu objednávku a recenziu.
Doria.sk -
Vrelo odporúčam, super prístup, rýchlo vybavená objednávka, ďakujem
Dobrý deň Inga,
ďakujeme za vaše 100% hodnotenie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť. Budeme sa aj naďalej snažiť nesklamať Vašu dôveru.
Pekný deň Vám prajeme.
Doria.sk -
S tovarom som spokojná, náušnice sú prekrásne a cenovo prístupné.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a recenziu. Spokojnosť zákazníka je pre nás veľmi dôležitá.
Želáme vám pekný deň.
Doria.sk -
Určite odporúčam... Rychla dodávka, pekné výrobky, výborná komunukacia.,mily darček
Milá Pavlína,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu a Vaše odporúčanie. Teší nás, že ste boli so službami v našom eshope spokojná.
Želáme Vás krásny deň.
Doria.sk -
- Rychle dodanie,a plus darček som nečakala,mile prekvapenie moc potešilo
Reakcia obchodu www.doria.sk
spokojní zákazníci sú pre nás najlepšou odmenou a preto nás veľmi teší Vaša spokojnosť. Ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše milé hodnotenie.
Rýchle dodanie + pridaný darček
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a tiež za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste boli so službami v našom eshope spokojný.
Prajeme pekný deň.
Doria.sk