- dobrá cena
- dlhšia dodacia lehota
ok
- Jednoznacne cena
- trochu dlhšia čakacia doba na tovar oproti ostatným obchodom
ok
- dodacia lehota
- super ceny
- zatial ziadne
Odporucam nakupovat celkom slusny internetovy obchod.
- Nizke ceny
- Ziadne som nezistil
Odporucam tento obchod.
- dobrá cena
- Dobré ceny.
- Dobrá komunikácia. Informovali ma pravidelne (a myslím, že nie je vina obchodu, že tovar bol nedostupný u dodávateľa)
- Čakala som skoro 3 týždne na tovar kde sľubovali dod. lehotu do týždňa, nakoniec som kvôli tomu objednávku zrušila. Možno by mohli častejšie aktualizovať svoju ponuku, aby sa tomu vyhli.
Ceny sú dobré, ak Vám tovar nesúri, skúste si v tomto obchode objednať, nečakajte však, že bude určite dodaný.
Reakcia obchodu Dolceshop
Je nám ľúto, že ste objednávku museli zrušiť, no nedokážeme sa takýmto aj keď ojedinelým situáciam kedy sa tovar u dodávateľa rýchlo vypredá vyhnúť, aj napriek tomu, že naša ponuka je aktualizovaná denne a online prepojená na dodávateľa. Jednoducho povedané, tovar ktorý si objednáte a je práve dostupný už 5 min. po Vašej objednávke môže byť vypredaný. Dostupnosť tovaru však naďalej preverujeme každý deň a zákazníka o tom pravidelne informujeme.
S pozdravom tím Dolceshop. -
- Rýchlosť nákupu a cenu.
Odporúčam.
- Najvacsou vyhodou bola cena
- Chybaju navody vo viacerych jazykoch
Ponukaju dobru alternativu pre ludi, ktorym nie je jedno kolko za tovar zaplatia penazi.
- najnizsie ceny, ustretovy kurier
urcite doporucujem, rychle dorucenie, skvela komunikacia s obchodom, ustretovy dorucovaci kurier
- vyhodne ceny
- neviem
odporucam, spolahlivy
- Prehľadnosť, komunikácia, doručenie...
- Dobré ceny...
Obchod odporúčam...Prehľadnosť ponúkaného sortimentu, hneď po zadaní dotazu na mail mi bolo odpovedané formou okamžitého telefonátu a následne odoslanej odpovede na môj mail...Hneď po prevedení sumy na účet mi bolo oznámené kedy bola objednávka vyfakturovaná a poslaná sms správa o jej doručení....tovar mi bol doručený v poriadku, bez poškodenia....s prehľadom webovej stránky, s komunikáciou i doručením objednávky som maximálne spokojná...teším sa na ďaľšiu spoluprácu.
cena tovaru
cena dobierky
skusenosti sú dobré
odporúčam ostatným
áno pre bezproblémový priebeh -
- Komunikacia bola nadmieru dobra. Vyhoveli mi aj v poziadavkach, o ktore som ich prosil.
- Cena za strojcek bola nižšia už len v nemeckych obchodoch.
dobré
- -dlzka dodania
- - tovar v poriadku a neposkodeny
- - neviem
- internetový obchod mozem odporucat, bola som spokojná ako s dobou dorucenia tak s komunikaciou s obchodom
- Pri niektorých produktoch by som privítala viac fotiek a tiež by som chcela vedieť aké skúsenosti majú s daným produktom iní zákazníci. Je tam síce hodnotenie ale iba vo forme hviezdičiek.
Obchod má oproti konkurencii výhodnejšie ceny to bol hlavný dovod, určite sa ešte vrátim a budem odporúčať aj ďalej.
Vcelku som bola spokojná, až na to, že cena za dopravu mohla byť vypísaná už pri objednávke, nakoľko nebola pri výrobku uvedená jeho hmotnosť.
- navod v polstine
komunikácia po objednaní dobrá, fotoaparát je super, krásne fotky, super zoom, odporúčam.
- veľmi dobré ceny
- na stránkach bol tovar, ktorý nebol dostupný, musel som si objednať náhradný tovar
veľmi dobré ceny, pokiaľ je tovar dostupný, obchod odporúčam