rychle dodanie, tovar prišiel v poriadku, v deň expedicie ma obchod kontaktoval mailovo aj telefonicky o vyexpedovani tovaru a termine doručenia, kurier mi vyniesol tovar do bytu a počkal pokym si tovar rozbalim a pozriem či je v poriadku, obchod určite odporučam
- cena, rýchlosť dodania tovaru,komunikácia
- prehľad stránky
- komunikácia
- zatiaľ žiadne
odporúčam
- dobre ceny
- neaktualnost tovaru na stranke
mooze byt, ale tazko posudit, kedze mi ziadny tovar od nich neprisiel, objednal som si 2 vyrobky a stornovali mi objednavku, pretoze tovar nemal predajca na sklade a nevedeli ani termin naskladnenia
- cenovo najvyhodnejsi aspon tovar co som si objednavala
odporucam
spokojna s nakupom -
- moznost vyuzit iba kuriera. bezna posta funguje lepsie, rychlejsie a lacnejsie.
- dobrá cena
- cena, rýchlosť
- pre mňa žiadne
bezproblémová kúpa
- Lacnejsí ako ALZA a iné obchody.
Obchod je zatial neznámy ale nemajte obavy tam kupovat,su lacnejší než značkové obchody.
Doprava v poriadku,TV doniesli až do obývačky,počkali kym vybalím TV z krabice a skontrolujem stav. -
- super ceny
- rýchle dodanie
- slabé priebežné informovanie o stave objednávky (hneď po objednávke prišlo potvrdenie o objednávke a druhá informácia prišla až od kuriéra, že mi bude doručný balík)
- rychlost dodania
- neviem
vyborny
- super ceny
- ochota odpovedať na e-mailové otázky
- žiadna informácia o odoslaní tovaru
Celková spokojnosť. Ako menší zádrheľ vidím iba to, že s výnimkou potvrdzovacieho e-mailu o prijatí objednávky som o ďalšom stave objednávky už nebol informovaný. O tom, že objednávka bola spracovaná a tovar odoslaný som sa dozvedel až od kuriéra, ktorý mi viezol tovar.
Doporučujem. -
- Promptnosť, ochota
Veľmi dobrý. Ochotný prístup.
- Pomerne lacny
- dobrá cena,dodávka
- neviem,odpovedá na e-mail
ja som zatiaľ spokojný,je to vianočné prekvapenie,dúfam ,že nie pre mňa.
Produkt bol najlacnejší v porovnaní s inými spoločnosťami, ktoré ho ponúkali.
(Je to plánovaný vianočný darček, takže ešte nie je nvyskúšaný, dúfam, že bude v poriadku)
Nemám vo zvyku písať recenzie, ale tu musím urobiť výnimku. Po mnohých medialzovaných problémoch s online nákupom som sa kontakotvala aj telefonicky.Bola som veľmi spokojná aj s komunikáciou zástupcu spoločnosti, ako aj s doručením objednaného tovaru. -
- Cena a rychlost
- oproti konkurencií najlepšia cena
- neprehľadná stránka internetového obchodu
neprehľadnosť stránok sa kompenzuje najlepšou cenou, dobrou komunikáciou.
Celková spokojnosť s nákupom