Spokojná, príjemná komunikácia a rýchle dodanie. Tovar je super ďakujem
bolo to rýchle dodanie, bez problémov.
Rýchle dodanie
S obchodom som spokojný, rýchle dodanie.
- Rýchle vybavenie.
- rýchle dodanie
- Veľmi pohodlné nakupovanie, od objednania cez zaplatenie a doručenie. Tovar vždy príde v poriadku a navyše kvalitné výrobky. Odporúčam
Uplne pohode a super
- Expresné vybavrnie objednávky, odborné poradenstvo
Tovar objednaný pred týždňom ako darček, z dôvodu dodacej lehoty. Tovar stále nebol doručený. Dodacia lehota na stránke a v skutočnosti sa líšia. Po rozhovore so zákazníckym centrom milšie správanie až po zistení chyby na druhej strane. Momentálne stále čakám na tovar a som zvedavá, či z druhej strany bude vykonané nejaké odškodnenie.
Reakcia obchodu Dogee.sk
Milá Emília,
správně jste napsala, že chyba byla na třetí straně (platební brána), tedy objednávka byla uvedená jako nezaplacená. Tato chyba se stane - stává velice ojediněle, ale stane... Z toho důvovdu Vám nebylo stopovací vodítko dodané. Není tedy pravda, že máme dodací lhůty nastavený nepravdivě! Kolega se Vám to snažil vše vysvětlit a napravit chybu. Poté, co jste společně vše dořešili, jsme promtně vodítko odeslali. Skutečně si zasloužíme nálepku 10 % a nespolehlivý obchod? Je to nám moc líto, ale i tak Vám děkujeme za hodnocení. -
- Úžasná komunikácia obchodu, veľká ochota pomôcť a poradiť, som nadmieru spokojná už druhý rok a nemenila by som.
Veľmi dobré skúsenosti, absolútna spokojnosť.
veľká spokojnosť
- Rychle dodanie, pekny, cista bavlna,zodpoveda popisu,odporucam
- rychle vybavenie
ultra rýchle dodanie , super prístup, tovar okej
Rýchle dodanie
- Ochotný predávajúci, ktorý vie aj kompetentne poradiť.
Rýchla dodávka od objednania tovaru.
- Perfektna komunikacia
- Rychle dorucenie
- Ziadna
Nakupujem uz dlhsie v tomto eshope velmi dobra komunikacia s predajcom vzdy velmi dobre poradi a naposledy ma dostali z dacekom ktory som vobec necakal …velkeee. Dakujem a kiez by takychto eshopov bolo na SK viac