- Pribalili darcek :)
- Obj.produkt nebol skladom,navrhli riesenie a dostala dom drahsi produkt za cenu môjho lacnejsieho,aby mohli co najrychlejsie dorucit objednavku
- Jeden z najlepších obchodov v kt pravidelne objednávam
- Skvela kominikacia s obchodom
Mohli by mat vacsi vyber kvalitných konzerv a aj niektorých tovarov,ale to je individuálne kedze kazdy chce nieco ine
- komunikacia, rychlost dodania
Velky vyber, prehladna stranka, velmi dobra komunikacia a ochota pri probleme a rychla odozva. Urcite odporucam
Super rýchle dodanie
kvalita
- Tovar ešte nedorazil, ale už pred dvoma dňami mi prišiel mail na ohodnotenie. Bohužiaľ nie je čo hodnotiť.
Reakcia obchodu Dogee.sk
Dobrý den, Jana,
vaší objednávku jste si zadala s platbou převodem - tedy s platbou "dopředu před odesláním". Do dnešního dne jste objednávku neuhradila a ani my tedy nemůže zboží odeslat. Je velmi smutné, že za Vaší chybu a nepozornost, jste dala našemu e-shopu - Nedoporučuji.
Přesto Vám děkujeme za hodnocení a budeme věřit, že si u dalšího obchodníka dáte již pozor.
Dogee.sk -
- Široký sirriment
Všetko prebehlo v poriadku.
- Som veľmi spokojná, nemenila by som.
- veľmi sa mi páči sortiment obchodu
- Top obchod, pribaleny darcek.. potesil
Vždy bezchybné vybavenie a doručenie objednávky na adresu v krátkom čase, naposledy v priebehu 24 hodín od prijatia. Taktiež v minulosti v prípade otázok na obchod rýchla odpoveď a bezproblémová komunikácia. Ceny (čo sa týka mojich objednaných položiek) asi najlepšie v porovnaní s inými obchodmi. V balíku vždy nejaka milá pozornosť pre zvieratká :) Určite odporúčam, a ja sa teším na ďalšiu spolupracu :)
- dobré ceny
- rýchlosť dodania
- zatiaľ nevidím, bol to prvý nákup
- Pozitívny prístup
- Rýchla príprava objednávky
- Super výber
Spokojnosť na %. Skvelá komunikácia rýchle vybavenie mojej objednávky. Takže môžem len odporučiť.
- Dobrá komunikácia s obchodom
Tovar dorazil v krátkej dobe v poriadku a s malým darčekom.
- Ceny
- Rýchlosť doručenia