• Pribalili darcek :)

• Obj.produkt nebol skladom,navrhli riesenie a dostala dom drahsi produkt za cenu môjho lacnejsieho,aby mohli co najrychlejsie dorucit objednavku
    • Jeden z najlepších obchodov v kt pravidelne objednávam
    • Skvela kominikacia s obchodom

Mohli by mat vacsi vyber kvalitných konzerv a aj niektorých tovarov,ale to je individuálne kedze kazdy chce nieco ine

• komunikacia, rychlost dodania

Velky vyber, prehladna stranka, velmi dobra komunikacia a ochota pri probleme a rychla odozva. Urcite odporucam

• Rýchle doručenie

Super rýchle dodanie

kvalita

• Tovar ešte nedorazil, ale už pred dvoma dňami mi prišiel mail na ohodnotenie. Bohužiaľ nie je čo hodnotiť.

Reakcia obchodu Dogee.sk

Dobrý den, Jana,

vaší objednávku jste si zadala s platbou převodem - tedy s platbou "dopředu před odesláním". Do dnešního dne jste objednávku neuhradila a ani my tedy nemůže zboží odeslat. Je velmi smutné, že za Vaší chybu a nepozornost, jste dala našemu e-shopu - Nedoporučuji.

Přesto Vám děkujeme za hodnocení a budeme věřit, že si u dalšího obchodníka dáte již pozor.
    Dogee.sk

• Široký sirriment

Všetko prebehlo v poriadku.

• Som veľmi spokojná, nemenila by som.

• veľmi sa mi páči sortiment obchodu

• Top obchod, pribaleny darcek.. potesil

Vždy bezchybné vybavenie a doručenie objednávky na adresu v krátkom čase, naposledy v priebehu 24 hodín od prijatia. Taktiež v minulosti v prípade otázok na obchod rýchla odpoveď a bezproblémová komunikácia. Ceny (čo sa týka mojich objednaných položiek) asi najlepšie v porovnaní s inými obchodmi. V balíku vždy nejaka milá pozornosť pre zvieratká :) Určite odporúčam, a ja sa teším na ďalšiu spolupracu :)

• dobré ceny
    • rýchlosť dodania
    • zatiaľ nevidím, bol to prvý nákup

• Pozitívny prístup
    • Rýchla príprava objednávky
    • Super výber

Spokojnosť na %. Skvelá komunikácia rýchle vybavenie mojej objednávky. Takže môžem len odporučiť.

• Rýchle dodanie
    • Dobrá komunikácia s obchodom

Tovar dorazil v krátkej dobe v poriadku a s malým darčekom.

• Ceny
    • Rýchlosť doručenia