• Rada nakupujem v tomto e-shope obchodíku ich inteligentný prístup, skvelá komunikácia, veľký výber rôznych produktov a aranžmá, veľká ústretovosť hovorí za všetko. Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť a kód výhody .
    • Nemám žiadne.

Maximálne spokojná:)

• Pekne veci a rychlo.

Se zbožím se velmi spokojená a bylo doručeno rychle.

Obchod ma sklamal lebo ponúkali to čo ani nemali takže som objednávku zrušila keďže nebolo čo nakupovať.

Reakcia obchodu Dekorácie-darčeky.sk

objednali ste si 6 obrúčok na servítky, skladom sú posledné 3 ks.
    Ospravedlňujeme sa.

• Za tovarom som čakala a nakoniec som sa ani nedočkala, lebo im ho nenaskladnili. Ani žiaden telefonát o tom že ho nemajú, ani žiadna správa. Jednanie so zákazníkom nulové.

Reakcia obchodu Dekorácie-darčeky.sk

objednávku ste si odoslali 22.10 večer, objednali ste si živý nobilis. Kolegyňa Vám volala (spolu ste telefonovali), že čerstvý nobilis príde v piatok 25.11. Tak dlho ste čakať nechceli a objednávku ste sama telefonicky zrušili. Ide o čerstvú čečinu, zákazníkom sa snažíme vychádzať maximálne v ústrety s čerstvým tovarom. Nie je našou snahou rýchlo, rýchlo odoslať objednávky s termínom dodania "ihneď" a posielať smeti a suchú a starú čečinu.

Nebola mi doručená kompletná objednávka. Stalo sa to už druhýkrát pri dvoch objednávkach. Predtým síce bol telefonát, že nebude všetko.
    Viac u vás neobjednám a ani nebudem odporúčať.

Reakcia obchodu Dekorácie-darčeky.sk

Vaša objednávka bola telefonicky konzultované. odoslali sme tovar, ktorý ste si objednali s výnimkou viničových listov. Bola Vám ponúknutá príbuzná farebná náhrada, s ktorou ste nesúhlasili a podľa Vašich pokynov sme objednávku odoslali bez toho.

Už som objednávala viac krát a vždy som bola spokojná posielajú aj malé darčeky

Prontné dodanie

Promptne vybavenie, dobrá komunikácia, rýchle dodaný tovar (v dobrom stave).I s cenou som spokojná.
    Ostal vo mne pocit, že ste spoľahlivý obchod(Ľudia!!!).Nech sa Vám darí po ľudskej stránke aj obchodne.Pálová

Ochota , dobré skúsenosti , spokojnosť.

Objednávám v tomto obchode už nejaký ten rok a som nadmieru spokojná, vrele doporučujem.

Maximálna spokojnosť.

Profesionálny a milý prístup personálu, nádherné aranžmány ikebán. V skutočnosti vyzerali ešte krajšie ako fotky v e-shope. Určite to nebol môj posledný nákup.

• Obchod má pekný tovar

Spokojná

• Prijatelna cena

• Profesionálny prístup k zákazníkovi.

Veľká spokojnosť .Rýchle doručenie,tovar v poriadku.

Komunikacia na profesionelnej urovni