Komunikacia na profesionelnej urovni

• krásne ikebany

spokojnosť

výborná komunikácia s obchodom

Pekný tovar, vhodne zabalený, rýchle dodanie, dobrá komunikácia s obchodom, celková spokojnosť ako každý rok.

• Opäť môžem tento obchodík len pochváliť všetko čo som si objednala-produkty spĺňali to čo som aj očakávala . Ich inteligentný prístup, skvelá komunikáciu, rýchle dodanie, bezpečné zabalené produkty v balíku hovorí za všetko. Môžem obchodík len vrelo odporúčať ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť srdečná vďaka s úctou AH.
    • Nemám žiadne.

• Nemali tovar ktory som si objednala a ani,, x"dalsich, ktire som si chcela kupit!!!!!
    • Ale na sietach ich stale ponukali

Reakcia obchodu Dekorácie-darčeky.sk

na FB sme uverejnili pár fotiek z našej predajne, keď tovar prišiel a bol čerstvý.
    Rýchlo sa vypredal a kým prišla na rad Vaša objednávka, niektoré položky boli už vypredané.
    tento stav sme s vami komunikovali.
    Na sieťach tento tovar aktívne ďalej neponúkame, eshop odzrkadľuje stav aktuálneho skladu.
    Pri rolovaní na FB je potrebné vždy pozrieť aj dátum pridania príspevku, nie písať mnoho mesengerov či ten tovar máme, aj keď sme Vám x krát odpísali, že už nie je.
    Ďakujeme za pochopenie
    VIKING

Som spokojna

Som veľmi spokojná

Komunikácia, prístup, vysvetlenie zmeny objednávky zo strany predajcu, všetko na vysokej úrovni.

Rychle dodanie, vyborna komunikacia. Vzdy vyjdu v ustrety zakaznikovi. Tovar perfektnej kvakity.

• S týmto obchodom e-shop som veľmi spokojná tak ako stále inteligentný prístup skvelá komunikácia, poradenstvo veľká ústretovosť, milé vedenie kde cítite veľkú láskavosť a to si nesmierne vážim. Môžem len vrelo odporúčať ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť s úctou AH.
    • Nemám žiadne.

• Rýchle dodanie tovaru.

• dobrá cena

Veľmi vkusné aranžmány na cintorín. Výborná komunikácia a ochota. Celkový priebeh od objednania po doručenie - veľká spokojnosť.

rýchle dodanie, tovar pekne zabalený,

Som spokojná tovar je krásny objednala som zase a určite ešte budem objednávať ale domčeky neboli zabalené len položené jeden vedľa druhého keby aspoň bublinkové fólia bola medzi každom domčekom alebo papier ale nič a dva domčeky boli ohrkane je to škoda lebo sú nádherné inak veľká spokojnosť s mrzí ma že tovar ktorý som aj teraz chcela v druhom objednaný je vypredaný škoda.

Som spokojný

Velka spokojnost, kvalitny tovar, pristupna cena, rychle dodanie.

Odporúčam tento obchod, majú tovar, kde si určite vyberiete

• Ziadna
    • Tovar,ktory prezentuju na webe nemaju
    • Ziadna kompenzacia ani dohoda nemozna
    • Nevazia si zakaznika
    • Setria na nespravnom mieste

Neodporucam !!!_vhladom na ptedosle minusy

Reakcia obchodu Dekorácie-darčeky.sk

objednali ste si Meterex na slimáky 500g balenie. Kolegyne s vami volali, nakoľko sme 500g balenie už nemali a ponúkli Vám náhradu v podobe 4x100g balenia s doplatkom 0,8 €. Poslali sme Vám podklady k platbe, a tých 0,8 € ste obratom uhradili. Objednávku sme obratom odoslali. Nerozumiem, prečo sme dostali negatívnu recenziu, keď sme spolu komunikovali, s alternatívou ste súhlasili a Vaša objednávka bola obratom odoslaná.
    Evidujeme z vašej strany iba jedinú objednávku a to túto, preto nie je na mieste informácia, že ste mali s nami PREDOŠLÉ negatívne skúsenosti. Táto informácia sa nezakladá na pravde.
    VIKING