Skvelá komunikácia, veľa druhov tovarov.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za milé slová. Ak sa v budúcnosti rozhodnete opäť využiť naše služby, neváhajte sa na nás obrátiť.
Prajeme krásne dni s novým svietidlom,
- Zlá komunikácia s obchodom
Tovar bol objednaný 10. a dodnes neprišiel, keď bol problém nezavolali, čakali hoci tam mám telefónne číslo, pred siedmymi dňami faktúra uhradená a tovar nikde.
Dlhá doba doručenia.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa Vám ospravedlňujem za problémy s tovarom. Ďakujeme Vám však za zdelenie spätnej väzby, v rýchlosti sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla, ale nie vždy nám to vyjde.
Janka z Dekolamp.sk -
- Skoré doručenie, tovar bezchybne zabalený.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za recenziu produktov aj našich služieb. Baví nás, keď Vám môžeme rozsvietiť deň.
- ok vsetko
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Ak sa na nás budete chcieť v budúcnosti opäť obrátiť, sme Vám plne k dispozícii.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Snažíme sa byť tak rýchli, ako to len ide. Prajeme Vám príjemné chvíle a zážitky s novým svetlom!
Janka z Dekolamp.sk -
Rýchla komunikácia s obchodom cez email
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za milé slová. Snažíme sa byť tak rýchli, ako to len ide. Sme radi, že svetlo dorazilo do cieľa včas a v poriadku.
Janka z Dekolamp.sk -
- V pokoji domova vyberiete tovar,ktorý sa vám páči.
Odporúčam,výber v pohode domova.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívny ohlas na naše služby. Ak sa na nás budete chcieť v budúcnosti opäť obrátiť, sme Vám plne k dispozícii.
- Superrýchle doručenie
- Bezproblémová komunikácia s obchodom
- Pohodlie dpmova
super
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za recenziu. Baví nás, keď Vám môžeme rozsvietiť deň.
- Široký sortiment ponúkaného tovaru
- Dobrá orientácia na stránke
- Kvalitný tovar
- Spokojnosť s dodacou lehotou
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, keď môžeme pre našich zákazníkov ponúknuť maximum a keď je z čoho vyberať.
Janka z Dekolamp.sk -
s obchodom som spokojný len ochota doručovatela bola velmi slaba ,ja by som s takou doručovacou spoločnosťou viac nesporupracoval
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu. Zároveň sa Vám veľmi ospravedlňujeme za problémy s dodaním. Pokúsime sa v tomto ohľade zlepšiť.
- jednoduchost a prehladnost
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívny. Ak sa na nás budete chcieť v budúcnosti opäť obrátiť, sme Vám plne k dispozícii.
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za pozitívny ohlas. V rýchlosti doručenia sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla a máme vždy radosť, keď to klapne.
- Rýchle dodanie objednávky
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za recenziu. Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide. Sme radi, že svetlo dorazilo do cieľa včas a v poriadku.
- veľmi rýchle dodanie
- žiadne
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi ste nás potešili Vašou recenziou. V rýchlosti doručenia sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla a máme vždy radosť, keď to klapne.
- perfektné
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme recenziu. Baví nás, keď Vám môžeme rozsvietiť deň.
Janka z Dekolamp.sk -
Objednavka bola do 3 dni dorucena, tovar v poriadku, stale informacie o vybaveni objednavky a odoslani tovaru. Jednoducho super!!!
Krásny deň,
ďakujeme za milé slová a prajeme Vám príjemné chvíle a zážitky s novým svetlom!
Janka z Dekolamp.sk -
- veľmi ochotný a ústretový prístup a komunikácia pri akejkoľvek požiadavke - Expresné doručenie (už na druhý deň)
- kvalitne zabalený krehký tovar
- výborná cena
- široká ponuka
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ďakujeme za milú recenziu produktov aj našich služieb. Baví nás, keď Vám môžeme rozsvietiť deň.
Janka z Dekolamp.sk