Prehladnost, velka variabilita, siroky vyber

Veľmi rýchle dodanie tovaru,super jednanie,Dakujem a odporúčam:)

• 14 dní čakám na tovar a telefón v eshope nikto ani nezdvíha...

• Velky vyber
    • Podrobny popis
    • Ceny
    • Skvele poradenstvo
    • Ludska komunikacia

• Tovar mi bol veľmi rýchlo doručený a aj komunikácia bola skvelá

• rychlost dodania
    • komunikacia
    • cena

Rýchle dodanie. Dobrá cena.

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

veľmi ste nás potešili Vašou recenziou. V rýchlosti doručenia sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla a máme vždy radosť, keď to klapne.

Janka z Dekolamp.sk

• Na webe obchodu bola informacia, ze objednavany tovar je na sklade a dodaju ho do 3-7 dni. Ukazalo sa, ze dodavatel ho vobec nedodava a bude k dispozicii najskor o dva a pol mesiaca. Aj v case, ked mi tuto informaciu mailom oznamili, tovar este figuroval na ich webe s dodanim v termine 3-7 dni.

• Komunikácia na úrovni
    • Kvalitne zabalený tovar
    • Rýchlosť doručenia

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

radi počujeme, že Vaša objednávka prebehla v poriadku. Prajeme Vám pekné okamihy s novými svetlami od Dekolamp.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás,

• Profesionály prístup

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

veľmi ste nás potešili Vašou recenziou. Ak by ste potrebovali v budúcnosti poradiť s výberom, ozvite sa nám!

• Spoľahlivý obchod, rýchle doručenie

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

ďakujeme za milé slová. Baví nás, keď Vám môžeme rozsvietiť deň.

S priateľským pozdravom,

Janka z Dekolamp.sk

• Nemáte kontrolu nad doručovateľskou službou Slovak Parcell Service. Mám trvalý pobyt v rodinnom dome, ku ktorému vedie obecná cesta, ale šoféri odmietajú dôjsť až ku domu. Moja pani je ZŤP a je imobilná. Ako asi môže prejsť po zásielku tri a pol kilometra k hlavnej ceste?

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

veľmi sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie, žiaľ nemáme vplyv na správanie doručovateľa. Dopravnú spoločnosť budeme kontaktovať a požiadame ich o nápravu. Ďakujeme za spätnú väzbu.

všetko O.K. , tak ako má byť

Tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás,

• rýchlosť dodania
    • foto na stranke verzus realita 100%

Krásny deň,

ďakujeme za milé slová a prajeme Vám príjemné chvíle a zážitky s novým svetlom!

Janka z Dekolamp.sk

Co mam ohodnotit,ked objednany tovar som este nedostal,

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

v systéme vidím, že balíček prevzala prepravná spoločnosť dňa 4.6. Bohužiaľ, dotazník spokojnosti zasiela automaticky Heureka, takže nemôžeme ovplyvniť, kedy vám dotazník príde. Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Ďakujeme za spätnú väzbu.

• Vynikajúca

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, keď môžeme pre našich zákazníkov ponúknuť maximum.

Janka z Dekolamp.sk

• Najlepšie ceny oproti iným e-shopom, prehľadná webová stranka, expresné doručenie tovaru, výborná komunikácia s obchodom.
    • Žiadne

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

je pre nás skvelou správou, že z produktov aj z našich služieb máte radosť. My zase máme radosť z našich spokojných zákazníkov.

Janka z Dekolamp.sk

Tovar bol síce dodaný veľmi rýchlo, no objednaná lampa mala uvedený material kov a pritom je textilná, upravte si popis nakoľko je toto zavádzanie spotrebiteľa. Na stránke máte k danej lampe v ponuke rovnaký luster a pri ňom je už uvedený materiál tkanina. Keby sme vedeli, že lampa nie je kovová tak ju neojednáme.

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknutú chybu pri Vašej objednávke. Informáciu odovzdám na príslušné oddelenie, kde chybu napravia. Ak nie ste spokojný s tovarom, prosím kontaktujte zákaznícku podporu na emaile [email protected], kde sa s Vami dohodnú na prípadnom riešení tohto problému.

• Dlhé vybavenie objednávky

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

veľmi sa Vám ospravedlňujeme za problémy s doručením tovaru. Ďakujeme Vám však za oznámenie spätnej väzby, v rýchlosti sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla, ale nie vždy to vyjde. Pokúsime sa v tomto ohľade zlepšiť.

Anna z Dekolamp.sk

• Dlhšie sa čaká kým tovar príde, ale mne osobne to nevadí...nemám čo vytknúť

Reakcia obchodu Dekolamp.sk

ďakujeme za milé slová. Snažíme sa byť tak rýchli, ako to len ide. Sme radi, že svetlo dorazilo do cieľa v poriadku hoci s menším zdržaním.