- Objednávka online v poriadku.
Vyzdvihnutie tovaru: najprv platba na predajni a následne zdržanie pri výdaji tovaru asi hodinu. Čas, ktorý sme ušetrili pri online objednávke sme stratili pri vyzdvihnutí tovaru.
Prepravca nedoručil objednaný a vopred zaplatený tovar.
- tovar na sklade a čakanie dva tyždne
- Voľakedy som u nich kupoval a všetko bolo OK.
- Stornoval som objednávku a platba mi nebola ešte vrátená a mi odpovedali na e-mail ,že platba bude realizovaná do 4dni.
- Asi čakajú na lehotu 14dni.
ak je v popise tovar odosielame 1-2 prac dni nemôže byť odoslaný až o 4dni. Pre mňa veľmi dôležitý údaj.
tato objednavka bola v poriadku; ina objednavka bola rozbalena navyse chybala cast balenia. Strasny amaterizmus.
Objednávka v stave spracované 5 dní, termín expedície pred 4 dňami, žiadne info o objednávke
- Sortiment
- Extremne dlhe dodacie lehoty. Na tri položky ktore maju skladom uz cakam vyse tyzdna
- platba kartou online., ešte 24 hodín ste nemali peniaze na účte., že vraj, chodili mi maily ,,nevyplatené,,nikdy viac.,...z allegra z Poľska dôjde do hodiny že balia objednavku
Vsetko zle,6 dni cakam na objednany tovar
- Spomalena odozva podpory
- Dlhy čas doručenia
- Naťahovanie zakaznikov
Pol hviezdy davam za lepsie ceny, ostatne strhavam za nepresne datumy odoslania, pomala odozva podpory, naťahovanie zakaznikov
Keď som objednavala roboticky vysávač na stránke písalo dodanie do 1-2 pracovných dní po objednávke mi prišiel mail že balík bude doručení najskôr o 10 dní načo som im v rôznych časoch a dňoch volala asi 10x ani raz mi nedvihli lebo objednávku som chcela teda zrušiť.
- Mali v ponuke náhradné hlavice na detské zubné kefky a myslela som, že si ich pohodlne vyzdvihnem v predajni.
- Objednané od 5.2., nevšimla som si či je na sklade a tak po uplynutí dodacej lehoty napísali, že sa dodanie ešte predĺži. Dnes je 19.2. a neviem sa zariadiť kedy skutočne dorazia. Nerátala som s niečím takým kedy v dnešnej dobe dorazí aj tovar z Číny za 15 dní….
Tovar mi doteraz nebol doruceny, na informacny email, ktory som poslal vcera som nedostal odpoved.
Tovar ktorý písalo že majú na sklade 3ks vraj nemajú, takže mi u nich stáli zbytočne peniaze 7 dní. Keby som to vedel kúpim inde.
Tovar som doteraz ešte nedostal!
Puzdro som si objednal už druhy krat z vasho obchodu. Prvykrat som bol s puzdrom spokojny, nakolko splnalo vsetky moje potreby. Tentokrat ale ma puzdro inú farbu, ako uvadzate (je sive nie cierne) a tiež si myslím, že je trocha väčšie. Cena je vyrazne vyssia ako pred rokom a pol!!
- Na stránke e-shopu uvádzajú tovar skladom, ale v skutočnosti ho nemajú...
Namiesto seriózneho priznania si chyby, sa detinsky vyhovárajú na neschopnosť dodávateľa, a bez hanby ponúkajú inú alternatívu, ktorú vlastne tiež nemajú ...
- Dlhý čas dodania , napísali 28.2, a 29.2 mi napísali že za ďalšie dva dni.....
V dnešnej dobe aby zakúpený tovar neprišiel ani do 10 dní je dosť smutné .