- Veľmi som spokojná príjemné predavačky a kvalitné oblečenie
- Kvalitny tovar
- Vyzdvihnutie tovaru v predajni
Pred kúpou je mozné si tovar vyskúšať priamo v predajni
Maximalna spokojnost.
- Krásne prevedenie. Veľká spokojnosť.
- dodanie tovaru je zdarma
Tunika bola poškodená, prevzali sme len šaty.
V Boroch velmi milá predavacka
- Ústretovosť
prehĺadna stránka, rýchle vybanenie objednávky
Reakcia obchodu daraFashion
Dobrý deň pani Bračokova,
Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s našou spoločnosťou a dodanym tovarom aj rýchlosťou vybavenia objednávky.
Je možné, že ste nam omylom dali hodnotenie len 0,5 z 5 bodov čo je najnižšie? Alebo boli pri objednávke nejake problémy, ktoré ste nenapísali?
Budeme samozrejme veľmi radi za spätnú väzbu, ktorá nam pomáha sa zlepšovať.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
Tim dF -
- Kabát som si mohla vyskúšať v predajni a až potom ho zaplatiť
Kabát bol dodaný rýchlo a predavačka bola veľmi milá.
- Tovar mi prisiel,cca dva dni po objednavke.
Skvělý obchod
Tento uzasny kabat bol moj sen uz rok. Okrem toho ze je nadherny, citim sa v nom fantasticky. Je makky, kvalitne spracovany. Skratka dokonaly. Tie farby ma uplne roziaria. Vyhoda obchodu je, ze: Tovar sa da dorucit z onlineshopu na predajnu aj vo viac velkostiach. Prist , odskusat a az potom zaplatit. Co je velka vyhoda. A Pre ludi bez auta je to velka vyhoda tiez , pretoze ak by nesedelo oblecenie, tak ho nechaju priamo na predajni.
- Vynikajúca kvalita, módny trend, rôzne veľkosti.
- Kvalita za rozumnú sumu
Noo ja som s kabatíkom spokojná..pripomenul mi volakedajšie nákupy v Quelle..sk
A Boris Hanečka skvelý návrhár..ale ja by som si na ten môj kabátik ružovej farby princeznovského strihu pridala ešte 2 gombíčky..takže by tam bolo 5 gombíčkov a nie 3 gombíčky..ale aj tak je pekný..isto
DMVN..isto -
- rýchle dodanie
- krásny kvalitný tovar
- nedostatočné zabalenie tovaru
Vzhľadom na to, že sa jedná o pomerne drahú módnu značku a výrobky nie sú najlacnejšie, asi by bolo treba zvážiť kvalitnejšie balenie tovaru pri odosielaní. Objednaný kabát za bezmála 200 € prišiel v roztrhanej krabici, zalepenej navrchu len tenkou lepiacou páskou, ktorá sa takmer celá odlepila od krabice. Kabát bol vložený priamo do krabice bez akéhokoľvek ochranného obalu, cez roztrhnutú krabicu vyčnieval von a v prípade, že by krabica napr. zmokla, kabát by sa úplne zničil... naozaj by bolo treba zodpovednejšie baliť tovar, aby bol ochránený pri preprave. V tomto prípade mala svoj diel viny za zjavne nešetrné zaobchádzanie s balíkom samozrejme aj doručovacia služba.
- Objednala som do 3 dní som mala, super
Šaty z Vášho obchodu sú kvalitné a príjemné na nosenie, nekrčia sa.
Šaty krasne sadli na postavu,ušite z prijemnej nekrčivej latky,veĺka spokojnosť