- Veľká spokojnosť. Určite odporúčam, zavolajú vám a informujú o stave objednávky,aby vás nič neprekvapilo.
Rýchle bezproblémové dodanie.
Rychle dodanie tovaru, ktory bol pekne zabalený, dakujem
- Rýchla komunikácia a poslanie zásielky v obale. Nočné košele boli krásne zabalené a kvalitne.
- možnosť vydzvihnutia tovaru na odberných miestach
- rýchla objednávka a rýchle doručenie
- nedá sa platiť online prevodom zo slovenských bánk
- Objednala som si 2 materské nočné košele, jedna prišla s dierou na boku kvôli nekvalitne zošitej časti na šve, druhá mala umelý cvok na zapínanie, ktorý po jednom odopnutí zostal odtrhnutý, nitky vôbec nedržali. Za 2 košele s dopravou skoro 40€, čo mi nepripadá zase až tak málo, aby si predajca nemohol kvalitu predávaných výrobkov skontrolovať. Košele som si opravila, keďže nemám čas tovar vracať a riešiť výmenu do pôrodu.
Opätovne nenakúpim.
Reakcia obchodu Danaeshop
mrzí ma Vaša nepríjemná skúsenosť s dodaným tovarom, a ospravedlňujem sa.
Každopádne ste to ale mala vrátiť, do pôrodu by sme to stihli vymeniť, už je to predsa týždeň, čo ste si tovar prevzala.
Tovar nerozbaľujeme, posielame ho tak ako prišiel od výrobcu. Ak by sme ho rozbalili, potom by ste sa zasa sťažovala, že sme poslali už použitý alebo vrátený tovar.
Cena aj s dopravou bola 34€, ak by ste objednala viac doprava by bola zadarmo.
Ešte raz sa ospravedlňujem.
Pekný deň!
Ing. Rigáň -
Velmi dobra skusenost.Tovar prisiel rychlo a velmi precizne zabaleny.Kvalita plaviek je top.
- Keď chcem vrátiť tovar nikde neviem nájsť ID kód na vrátenie tovaru cez packetu a na telefóne sa neviem dovolať aby som sa poradila.
Reakcia obchodu Danaeshop
volať ráno o šiestej, asi by som nečakal, že mi to niekto zoberie.
Už som Vám odpísal email.
Pekný deň!
Ing. Rigáň -
Výborná komunikácia, rýchle doručenie.
rychle dodanie, kvalitny tovar, v pripade vymeny nie je problem
- Skúsenosť výborná,tovar rýchlo doruceny
Plavky nadherne a skvelo, bezpecne zabalene. Rychle dorucenie.
- Rýchle dodanie bez problemov
- Super
- Rýchlosť doručenia
Zovar som si osobne vyzdvihla na určenom mieste v časovom určení. Páčila sa mi táto forma, lebo som nemusela čakať na doručenie, vyzdvihla som si tovar kedy to vyhovovalo mne. Spokojná!
- rýchle doručenie
- Prekvapila ma rýchlosť, dakujem
- Rychle dorucenie
- Info o stave objednavky
- Kvalitny tovar
Veľmi rýchle jednanie aj dodanie tovaru.