• Objednala som si 2 materské nočné košele, jedna prišla s dierou na boku kvôli nekvalitne zošitej časti na šve, druhá mala umelý cvok na zapínanie, ktorý po jednom odopnutí zostal odtrhnutý, nitky vôbec nedržali. Za 2 košele s dopravou skoro 40€, čo mi nepripadá zase až tak málo, aby si predajca nemohol kvalitu predávaných výrobkov skontrolovať. Košele som si opravila, keďže nemám čas tovar vracať a riešiť výmenu do pôrodu.

Opätovne nenakúpim.

Reakcia obchodu Danaeshop

mrzí ma Vaša nepríjemná skúsenosť s dodaným tovarom, a ospravedlňujem sa.
    Každopádne ste to ale mala vrátiť, do pôrodu by sme to stihli vymeniť, už je to predsa týždeň, čo ste si tovar prevzala.
    Tovar nerozbaľujeme, posielame ho tak ako prišiel od výrobcu. Ak by sme ho rozbalili, potom by ste sa zasa sťažovala, že sme poslali už použitý alebo vrátený tovar.
    Cena aj s dopravou bola 34€, ak by ste objednala viac doprava by bola zadarmo.
    Ešte raz sa ospravedlňujem.
    Ing. Rigáň

• Keď chcem vrátiť tovar nikde neviem nájsť ID kód na vrátenie tovaru cez packetu a na telefóne sa neviem dovolať aby som sa poradila.

Reakcia obchodu Danaeshop

volať ráno o šiestej, asi by som nečakal, že mi to niekto zoberie.
    Už som Vám odpísal email.
    Ing. Rigáň

Poškodené darčekové balenie akoby bolo už u niekoĺkých zákaznikoch skušané a vratené.Nemám chuť to ani reklamovať aj ked prvá moja reakcia bola taká.

Reakcia obchodu Danaeshop

tovar sme určite neposlali s poškodeným darčekovým balením, ani určite nebol už u zákazníka.
    Ak sa obal poškodil počas prepravy, bolo ho treba vyfotografovať a vyreklamovať. Bohužiaľ pri preprave sa občas niečo poškodí, je to u každého prepravcu, ale nebránime sa reklamácii.
    Každopádne sa ospravedlňujem, aj keď za to nemôžeme.
    Ing. Rigáň

• Po zaslaní objednávky mi telefonicky oznámili, že uvedený tovar nemajú. Vzhľadom na platbu kartou som im mal poslať č. účtu pre vrátenie peňazí. Po týždni stále nemám peniaze a na uvedených tel. kontaktoch mi nikto nedvíha.

Reakcia obchodu Danaeshop

Tovar sme nemali vo Vami požadovanom množstve, nakoľko ste si naložil košík a až po týždni ste potvrdil objednávku. Tovar sa samozrejme medzi tým predával, takže množstvo na sklade sa znižovalo.
    Peniaze máte na účte, čo ste nám poslal.
    Ing. Rigáň

• -Tovar prišiel v poškodenej krabici - súčasť tovaru. Nakoľko to má byť darček, veľké zklamanie.

Reakcia obchodu Danaeshop

ospravedlňujem sa, dopravu nevieme ovplyvniť.
    Stačilo sa ale ozvať, poslali by sme novú krabicu.
    Ing. Rigáň

• Mali vsetko co som potreboval, vsetko na jednom mieste
    • Mentalne obmedzeny obchodnik ... nevedia reagovat na poziadavku zakaznika
    • Nevedia pochopit, ze niekto nema slovenske telefonne cislo
    • Nechcem mat s takymito obmedzencami nic spolocne
    • Ak im dam moje cislo anglicke nevedia to pochopit. Omedzeny su a chapem ich...

Pokial nema clovek telefon, tak si nemozem nakupit. Zrusili mi objednavku kvoli tomu, ze nemam telefonne cislo. Divne pravidla, ale chapem ich...
    Kupim a podporim obchodnikov, ktory niesu mentalne obmedzeny.
    Takyto obchod moze fungovat len na Slovensku :-) vela stastia im prajem

Dobrý deň p. Bosman,
    aby bolo jasno, objednávku sme zrušili na Vašu žiadosť, mám to písomne priamo od Vás.
    Telefónne číslo ste nám žiadne neposkytol, stačilo by nám aj to anglické, to ste nám ale odmietol poskytnúť. Zasiela sa tam automaticky kód na vyzdvihnutie zásielky. Bez telefónneho čísla Packeta zásielku neprevezme. Navrhli sme iného dopravcu, to ste ale odmietol.
    Ďakujem za recenziu, prajem príjemný deň!

Tovar kvalita/cena nezodpovedá!
    Za takú cenu očakávala som kvalitnu látku a nie handru za pár centov!
    Vrátenie tovaru na vlastné náklady, čo ale už nestojí za to. Neodporúčam tento internetový nákup!

• Tovar doteraz nedorazil

Reakcia obchodu Danaeshop

zásielku máte už týždeň uloženú na pošte.
    Ing. Rigáň

Tovar bol skladom, no ani po týždni zatiaľ neprišiel
    Hodnotenie prišlo skôr ako tovar, ktorý ešte tiež neviem v akom stave príde

• Neodporúčam, komunikácia zlá

Župan prišiel, po otvorení mal asi 7 cm dieru na rukáve, vrátili sme zupan 21.10 .. 22 .10 bol balíček prevzatý na pošte Žilina, opakovane som volala kedy budú vrátené peniaze ,do 14 dní, dnes je 9.11 peniaze na účte stále nie sú, po mojom telefonáte kde som sa bavila najprv slušne, a pýtala sa kde mam peniaze povedala ze o pol 1 v noci ich poslal vedúci, číslo na vedúceho dat nechcela ,už som sa v rukavičkách nebavila žiadne prepáčte že je to viac ako 14 dní. Nikdy nikomu neodporúčam tovar od nich ,moje skúsenosť s týmto internetovým obchodom je na bode mrazu a nehovorím o tom ze pani mi telefón zložila, čo si ona ako zamestnanec ,klientovi nikdy nesmie dovoliť, hanba takému zamestnancovi a firme Danaeshop. Fuj nikdy viac. .

Reakcia obchodu Danaeshop

tovar nerozbaľujeme, za dieru som sa Vám už ospravedlnil, keď ste sa pýtala, kam to poslať.
    Župan k nám dorazil 26.10.2021, po posúdení výrobcom, sme dnes na 14. deň zaplatili.
    Pracovníčka sa správala slušne, bol som pri tom, keď s Vami telefonovala.
    Ďakujeme za recenziu.
    Ing. Rigáň

Doslo ale jeden rukav dlhsi a druhy kratsi na pyzame

Reakcia obchodu Danaeshop

ospravedlňujem sa, tovar nerozbaľujeme, posielame ako príde od výrobcu.
    Tovar pošlite na výmenu, alebo na vrátenie peňazí.
    Ing. Rigáň

Dole klobuk su flexibilny.Tovar rychlo doruceny!Nepaci sa mi kvalita vyrobku,tenky material,a trosku drahe na tu kvalitu.

• tovar bol ponúknutý a po objednávke ho zrušili s tým že ho nevedia dodať

Reakcia obchodu Danaeshop

objednávka bola zrušená po konzultácii s Vami, nakoľko ste mala záujem o viac kusov rovnakého tovaru, ako bolo aktuálne na sklade, a nechcela ste čakať na jeho ďalšie naskladnenie.
    Ing. Rigáň

Pyžamové nohavice neboli flanelové, ale tenké-až veľmi tenké. Z darčeka boli moji blízki sklamaní!

Reakcia obchodu Danaeshop

neobjednala ste si flanelové pyžamové nohavice. V popise nebolo nikde uvedené, že by mali byť flanelové. Tovar môžete vrátiť.
    Ing. Rigáň

Tovar úplne nekvalitný, obyčajný šmejd, rovno som ho hodila do smetného koša.

Reakcia obchodu Danaeshop

objednala ste si tri pyžamá od výrobcov Luna a Cornette. Sú to vysokokvalitné pyžamá, z prvotriednej bavlny. Neverím, že ste zahodila tri pyžamá, za takmer 92€.
    Ak ste nespokojná, môžete ich poslať naspäť, peniaze Vám obratom vrátime.

Tovar ma sklamal.

Tovar mi bol dodaný veľmi neskoro, nebola som upozornená, že mi bude objednávka pokrátená na polovicu.

Reakcia obchodu Danaeshop

nič sme Vám nedodali ani nekrátili. Objednala ste si a vzápätí ste objednávku zrušila. Prikladám komunikáciu:
    - (15.12.2018 09:40:06) Nora GAŽOVÁ: Poprosim dorucit na adresu: ITOCA, Námestie Osloboditeľov 6, 03101 Liptovský Mikuláš
    - (15.12.2018 10:20:02) Nora GAŽOVÁ: Poprosím zrušiť moju objednávku. Ďakujem

Ďakujeme za recenziu.
    Ing. Rigáň

Tovar ktorý bol uvedený ako skladom skladom nebol.

Reakcia obchodu Danaeshop

pri veľkosti nášho skladu sa občas môže stať, že posledné kusy z tovaru sú už vypredané. Stáva sa to hlavne, ak zákazník vloží tovar do košíka a dokončí objednávku až na druhý deň. Medzitým si tovar objedná iný zákazník a ak to objednal skôr, tak skôr sa objednávka realizuje. Preto odporúčame objednávať v predstihu.
    Ospravedlňujem sa, predchádzajúcich päť Vašich objednávok bolo realizovaných v poriadku.
    Ing. Rigáň

Obchod predava menej kvalitny tovar z Turecka. A ako to je slovensku tadiciou, zakaznika na krajinu povodu neupozornia.

Reakcia obchodu Danaeshop

u každého produktu uvádzame výrobcu. To, že výrobca šortiek Vienetta Secret je z Turecka, nie je zárukou nekvalitného tovaru.
    V prípade nespokojnosti, máte možnosť tovar vrátiť.
    Ing. Rigáň

• neprehľadný internetový obchod ohľadne pozerania tovaru