Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Sortiment
    • Ceny
    • Rýchle doručenie

Reakcia obchodu DaDex.sk

ďakujeme Vám za 100% hodnotenie, ktoré nás vždy veľmi poteší. Veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti.

• veľmi dobrá komunikácia
    • rýchle dodanie nebyť slov.pošty

• rýchle doručenie

Reakcia obchodu DaDex.sk

• Co maju na webe skladom, nemusi byt pravda

Objednany tovar bol v e-shope skladom, ale ani za tyzden neboli schopni ho poslat . Telefonoval som tam, povedali, ze preveria, a ozvu sa spat. Cakal som, cakal som, a nic.... Nik nezavolal, tak po 1,5 tyzdni som tu objednavku zrusil.

• Žiadna
    • Tovar som objednával pred tromi týždňami. Do dnešného dňa nebol dodaný a ani som neobdržal žiadne vyjadrenie k stavu mojej objednávky... Nemám slov

Z nákupom som bola spokojná

• dodacia doba, už 8 dni a stále nič

• Rýchlosť a dostupnosť

Nulová komunikace a zboží 3 týdny po zaplavení nikde

spokojnost na mojej stranke

nnnnn

Dobrý den, zakoupil jsem si produkt, magnetický držák telefonu VW .Ale držák je hodně slabí,a je tedy nefunkční.Telefon na něm nedrží a také nefunguje na všechny značky.Bohužel jsem nespokojený a budu chtít držák reklamovat a vrátit.

• rychla dodavka

Reakcia obchodu DaDex.sk

ďakujeme Vám za kladné, ktoré nás vždy veľmi poteší. Veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti

Upraviť reakciu

• od odjednavky po doruceni,super vse super

• rychlo

VSETKO OK

• Všechno dle domluvy.
    • Rychlost a spolehlivost

Kvalita zboží celkem dobrá. Jen mně zklamalo, že pouzdro na doklady je malé a nedám tam malý technický průkaz :( :( :(

Reakcia obchodu DaDex.sk

ďakujeme Vám za kladné hodnotenie, ktoré nás vždy veľmi poteší. Veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti, a my sa budeme snažiť si Vaše ohodnotenie udržať, a najlepšie zlepšiť.

• Rýchlosť dodania, cena

• Dobrá komunikace,rychlé vyřízení,možnost platby v CZK
    • -

doporučuji

Reakcia obchodu DaDex.sk

Výborná komunikace, vše dle pravidel obchodu, výrobek kvalitní, doporučuji