- Rychlá komunikace i doručení
Reakcia obchodu DaDex.sk
ďakujeme Vám za 100% hodnotenie, ktoré nás vždy veľmi poteší. Veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti. -
klamanie zákazníka informáciami na web stránke, amatérski predajcovia, neochota
Reakcia obchodu DaDex.sk
Objednali ste posledný kus kľúčenky na našej stránke - počas prepravy bohužiaľ sa poškodil a nemohli sme Vám dodať 100 percent . Tovar bol vo výpredaji a neplánujeme znova naskladnit .
Ospravedlňujeme za zniknutý diskomfort. -
- Prvy nakup, zatial fajn.
- Nic.
Reakcia obchodu DaDex.sk
ďakujeme Vám za kladné hodnotenie, ktoré nás vždy veľmi poteší. Veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti, a my sa budeme snažiť si Vaše ohodnotenie udržať, a najlepšie zlepšiť. -
- skoda ze nerobia aj vykendy
Kvalitný tovar
- Kožený obal na kľúč je malý - Honda CRV
Super!
Reakcia obchodu DaDex.sk
Mohlo by to byť aj rýchlejšie doručené, ale možno to bolo tým že bolo pred Vianocami.
Reakcia obchodu DaDex.sk
Tovar Vám predajú ale ak ho chcete reklamovať tak už nereagujú - ani na mail ani messenger ani telofón.
Všetko super
- Ochota, ústretovosť
- Neviem o žiadnej
Super :-)
Reakcia obchodu DaDex.sk
- Zboží v pořádku. Přesně podle popisu. Skvělá komunikace.
- Top
Vsetko ok
Reakcia obchodu DaDex.sk
Zle dorucenie tovaru a nereagovanie na emaili
- spoľahlivosť
nefunkčné držiaky na mobil
- Rýchle vybavenie objednávky, spokojnosť
Reakcia obchodu DaDex.sk
- rychlé dodání,přehledné stránky,účet v cz
- -
doporučuji
Reakcia obchodu DaDex.sk
- rycli a nemusim nikam ist