- nulová komunikácia obchodu
- žiadne potvrdenie platby na príkaz
- žiadna spätná odozva
- nezaslaná faktúra ku platbe / k tovaru
- tovar je viac ako týždeň zaplatený a nedorazil ešte
Objednané, zaplatené. Po týždni som kontaktoval obchod, že v ako stave je objednávka. Odpoveď žiadna. Pozrel som objednávku na stránke, že v akom je stave a polo tam, že tovar mi môžu doručiť až v októbri. Teda 5 mesiacov od objednania. Objednávku som chcel zružiť, písal som mail, zase žiadna odpoveď. Tak asi budem čakať do októbra. Škoda
- Prišiel mi neúplný tovar
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
Je mi ľúto Vašej negatívnej skúsenosti, no po našom telefonickom rozhovore verím, že s ďalšou objednávkou budete spokojný.
cvaknito.sk -
Extrémne dlho trvá, kým tovar dorazí, už čakám týždeň a stále ani mail.....
- komunikácia s obchodom iba najnutnejšia
V súvislosti s nákupom a obchodom samotným mám veľmi zmiešané pocity. Neviem, čo si mám o tom myslieť. 19.6.2023 vytvorená objednávka a aj potvrdená. 30.6.2023 som mailom urgoval dodanie tovaru. Na základe urgencie potvrdené odoslanie tovaru. Tovar prevzatý kuriérom 3.7.2023. Čo však bolo "dojímavé", obdržal som iný tovar ako som si objednal. V ten istý deň zaslaný mail, že tovar prišiel iný ako som si objednal. Telefón síce zvoní, no nik nedvíha. Riešenie a odpoveď obchodu žiadne. Doposiaľ obchod na nič nereagoval. Kde je záruka, že tak dostanem späť peniaze za vrátený tovar?
- Do dnešného dňa mi obchod nezaslal žiadnu informaciu o stave objednavky
- strasne slabe fotky
- Do dnešneho dna som objednany tovar NEDOSTAL!!!
Tovar nedorazil ani skoro 4 tyzdne po slubovanom termine, odpoved na email ziadna, budem ziadat vrateni platby.
- Neodpovedajú na maily
neskutočne dlha doba dodania, toto je moja druha objednavka a aj ta prva trvala dlho... keby to tam aspon niekde uviedli, ze kolko trva dodanie
- Nedodržanie dohodnutého termínu dohoda 11 dní dnes 14 deň a stále. Nič
- Nevie sa zákazník na firmu spoľahnúť
- Tovar dodany po 11 dňoch?? Po 7 dnoch som sa dotazoval-odpovedali to zasa musim uznat...ale čakal som iniciativu zo strany obchodu
- Pokazeny dojem z nakupu ked ini obchodnici uz po 4 dnoch napisu...nemame skladom...ospravedlnujeme sa...zlavu...darcek....dakujeme za pochopeni
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
ospravedlňujeme sa za omeškanie, ale zásielka netrvala 11 dní ako píšete. Vy ste si tovar objednávali, ktorý nebol skladom a doba dodania bola písaná "okolo 5 dní". Odoslané to bolo na 6-ty deň.
Úprimne nás to mrzí, no niekedy s dodaním k nám nevieme nič robiť.
- Jednoduchy nakup
- Tovar zial nedorazil ano po dvoch tyzdnoch
- Az prilis komunikacie, dotaznik k spokojnosti zaslany tyzden dozadu ale tovar este nedrazil
Objednaval som prvykrat, eshop komunikuje viac nez treba no aj napriek dodacej lehote uvedenej v emailoch po viac ako dvoch tyzdnoch tovar nedorazil. Doprava zvolena cez Packetu no problem bol uz na strane predajcu s naskladnenim.
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
ospravedlňujeme sa, ak veľa komunikujeme, no to je náš štýl. Buď to ľudia majú radi alebo nemajú. Rozumieme, že niekoho to môže obťažovať, na druhej strane kopec ľudí nám to chváli...bohužiaľ nie na Heureku.
Čo sa týka dodania, máte pravdu, kontrolovali sme to a tovar Vám prišiel neskôr ako sme avizovali. Písali sme Vám do meilu možnosť náhrady tejto chyby. Kľudne nám potom odpovedzte ak budete mať záujem o kompenzáciu.
Team Cvaknito.sk -
- Ani na 11. deň od objednania tovar nedorazil a to aj napriek tomu, že pred 6 dňami mi obchod písomne oznámil, že zásielku odoslal.
Majiteľ je v komunikácii samá výhovorka, bez sebareflexie.
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
poďme sa na to spoločne pozrieť. Tovar ste si objednali 30.9. - piatok. Deklarovaná doba doručenia bola okolo 5 pracovných dní - ako máme na všetkom + 1 deň k Vám. Tovar sme odosielali 6-teho vo štvrtok. To je 5-ty deň. Čiže všetko sme dodržali.
Doručované Vám to malo byť na druhý deň, ale nebolo. Nevieme prečo, riešili sme to a mrzí nás to, ale to nieje žiadna výhovorka. To je sa proste (bohužiaľ) niekedy stane.
Kontaktovali sme včera kuriéra a tovar by Vám mal byť doručený dnes. Ešte raz nás to mrzí, že sa Vám tovar držal u kuriéra dlhšie ako by mal.
Team Cvaknito.sk -
Mailová komunikácia, párovanie platieb.
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
ospravedlňujeme sa, ak Vám naše meili nepáčia.
Čo sa týka párovania platieb, poslali ste to s zlým
VS, preto to systém nespároval a museli sme to
sprárovať ručne.
V každom prípade budeme pracovať na vylepšení
týchto chýb.
Team Cvaknito.sk -
Objednal som si hodinky Amazfit GTS 2 a prišli mi Lenovo S2 Pro, tak objednávku som poslal späť!
veľmi sa Vám opätovne ospravedlňujeme. Bola to jednoznačne
chyba na našej strane. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Ponukaju nedostupny tovar a plytvaju mojim časom s uchylnymi poznamkami.
Reakcia obchodu Cvaknito.sk
ďakujeme za recenziu. Pozrime sa na to teda spoločne:
------------------
Cvaknito:
platba už prišla, ale produkt
ste si objednali, ktorý nebol
na sklade :/
Asi ste si to nevšmli pri objednávaní,
ale tento produkt je nedostupný
u dodávateľa.
Ak by ste chceli, vieme Vám
ho vymeniť za iný produkt alebo
objednávku stornovať a peniaze
vrátiť.
Ďakujeme pekne za pochopenie.
Vaša odpoveď:
Stornujte to a pošlite mi späť na učet peniaze.dik
Cvaknito:
objednávku sme stornovali
a peniaze poslali späť na účet.
Ďakujeme krásne.
----------------------------------
Čo konkrétne Vám prosím prišlo ako úchylná poznámka ? Tiež uvádzate, že ste si objednali nedostupný tovar. Prečo ? Ďakujeme a budeme radi ak túto situáciu vyriešime k obojstrannej spokojnosti.
S úctou,
Team Cvaknito.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.