• Trochu sklamaná

Hodiny ktoré som si objednala nie sú úplne, poslali ste mi bez sekundový. Ponáhľajú sa o 2 min.

Tovar som nedostal.

• Tovar nezodpovedal ponuke. Nesprávne pomenovanie i obrázok.
    • Nedali adresu na vrátenie.

Poslal späť - s dodacím listom. Nemám adresu, nemám odpoveď, nemám potvrdenie o prevzatí, nemám tovar, nemám peniaze… Dobre premyslená, právne kritá lúpež ?

• Dlhá dodacia doba

Skôr mi prišiel tovar z Thomanu z Nemecka a to som objednávku na thomane urobil o 4 dni neskôr ako pôvodnú objednávku z conradu kde som ju napokon aj zrušil práve pre dlhú dobu dodania.

Už som Vám napísal v prechádazajúcom e maile..

Otras. Posledný krát som niečo objednával z tohoto "obchodu".

Tovar (ktorý deklarujú, že majú skladom) mi po 6 dňoch od objednania stále nedorazil.
    :-(

• Posiela objednaný tovar s anglickým manuálom a nie slovenským alebo českým . nemôžem kvôli tomu nastaviť telefón čiže mi je na nič len peniaze som minula

Napísala som aby boli taký láskavý mi poslať slovenský alebo český manuál k objednanému tovaru a do dneska nereagovali na moju prosbu. hoci by malo byť samozrejmé že k tovaru pridajú manuál v jazyky objednaného štátu.

Hračka po spustení nefunguje

Ste jedna neschopná banda už si viac u vás nič neobjednám.

Po dokonceni objednavky ma prekvapilo, ze informacie o platbe sa mi zobrazili len na webowej stranke, neobdrzal som ziadny email s potvrdwnim objednavky ani s udajmi k platbe. To bol prvy varovny signal. Dohladal som si teda recenzie e-shopu, po ich prečítaní som sa rozhodol tranzakciu nerealizovať. Nechcem niekomu poslat 160€ a nedostať tovar alebo dostať použitý tovar.

• nekvalitný tovar

držiak v stojane vyskakuje
    nekvalitná hračka

• Prepravná služba má v SR partnera ktorý neavizuje doručenie. V sledovaní zásielky mám štvrtok 11.30 doručené, štvrtok 14.50 nedoručene
    • piatok ze zásielka je na depe.. žiaden kontakt na kuriera.

Zlý kurier v SR

Bol mi zaslaný tovar, ktorý už bol zrejme používaný, krabička pozliepaná lepiacou páskou a v stave ako keby išla pešo a tovar poškodený - zohnutá štelovacia skrutka. Otrasné !

Tovar mi vobec nebol zaslany a teda ho nemam.Neviem ci hladat ine svetlo ci cakat na objednane.Musim kontaktovat spolocnost telefonicky.

Je veľký výber tovru a preto sa v ňom predajca stráca. Objednal som dva hodinové strojčeky s ponúknutou sadou ručičiek. Nepasovali. Musel som ich pracne upravovať. Iný človek bez možnosti úpravy by musel zbytočne administrovať a behať po pošte,...

Objednali sme tovar 12.10.2020 s doručením do 5 dní. Tovar nebol doručený, ani nám nebol zaslaný oznam o zdržaní. Po telefonickej urgencii dňa 26.10.2020 nám bolo oznámené, že tovar "by mal byť naskladnený" cca 4.11.2020 a dodaný do 5 dní....

Obchod nereagoval na zrušenie objednávky.

dlhe vybavovanie obj.

Dobry den, rada by som sa podelila s Vami o moju skusenost s Vasou firmou. Chcela sa objednat mojmu muzovi na meniny darcek rezacie klieste na kable a bocne odizolovacie klieste. Prisiel mi balik a po otvoreni rezacie klieste pekne v krabicke zabalene a odizolovacie cele zapatlane bez krabicky a vyzerali ako pouzivane. Po volani k Vam a Vasej kontrole vystupnych fotiek balika sme sa dohodli ze mi zaslete nove odizolovacie klieste a dali Ste mi na vyber zvoz tych kliesti naspat alebo zlavu na dalsi tovar. Vybrala som si zvoz a dohodli sme den svozu. V den svozu nik neprisiel a klieste tiez nedorazili. Volala som znova. Zistilo sa ze s Vasej strany doslo zase ku chybe a ze opat zadavate svoz a ze posielate tie odizolovacky. V den svozu zase nikto neprisiel a dnes dorazil od Vas balik. Po otvoreni som zistila ze mi dosli rezacie klieste a nie odizolovacky. Takze opat som k Vam volala tento krat som si povedala ze Vasmu svozu uz neverim a zaslem Vam tie zbytocne naradia ja postou a ze Vy mi poslete do tretice tie odizolovacie klieste. Skoda ze o dakej kompenzacii z Vasej strany nebola uz rec. Myslim si ze slusna firma si ceni zakaznika ci si objedna za 1 euro alebo za 1000 eur a bude pristupovat k nemu rovnako a tym padom mu daku kompenzaciu ponukne. Napriklad ten tovar co ste poslali zle bud si uz nechat kedze ste uz 2 krat si prenho neprisli alebo daky iny tovar ponukli zadarmo hoci co.... Takto mam 2 tyzdne nervy, tvrdla som doma uz 2 krat a cakala na kuriera ktory neprisiel a to nevravim ze teraz musim zaplatit dalsie postovne a ucet za telefon a stale nemam svoj tovar... Prajem Vam pekny den a ak Vam zalezi na zakaznikoch snad s tym daco urobite. Moravcikova