Reklama

Cez Conrad nakupujem elektroniku pre firmu pravidelne. Niekedy sa dajú výhodnejšie nakúpiť aj produkty pre domácnosť. Jedná sa o veľký a spoľahlivý obchod. Produkty skladom sú odosielané pár dní po platbe. Doprava je často zadarmo (pri stredných a väčších objednávkach). Za mňa super pre produkty, kde sú cenovo konkurencieschopný.

Objednávku som zrušil vzhľadom na neskorý termín dodania, ktorý oznámili až po objednaní a platbe. Peniaze nevrátili.

• Dodržanie terminov

Obchod je na profesionálnej úrovni. V priebehu 4 dní boli splnené všetky úkony tak ako.je to.deklarované v.oznámenych postupoch.Všetko bolo riadne vydokladované a potvrdené správami
    K úplnej spokojnosti s tovarom mohlo byť keby výrobok bol
    výrobok obsahoval aj návod na obsluhu v zd
    Slovenskom alebo českom jazyku

Som spokojný so svojim nákupom.
    Prístup je profesionálny dodanie bezproblémové.

Juraj

Objednal som si dve položky, ktoré mali byť údajne na sklade. Jedna z nich mi dodnes nedorazila (od objednávky je to cca 1 týždeň). Druhá položka je zas nevhodná, budem ju reklamovať (podľa popisu na e-shope sa jedná o náhradný sáčok do priemysl. vysávača na môj vysávač, ale v skutočnosti tento typ nie je do môjho vysávača). Takže táto konkrétna objednávka bola výslovne zo strany e-spopúu "pokazená"

• Všetko OK.

• Prijateľné ceny
    • Rýchle doručenie

Rýchle dodanie

V eshope Conrad Electronic nachádzam pre mňa dôležité položky a vraciam sa sem.
    Čo ale pri poslednom nákupe nedokážem porozumieť je, že mini-skľučovadlo bolo dodané mimo svojho obalu, ktorý bol síce priložený ale rozrezaný. Niečo ako “vystavený” kus? To sa mi nepáči, tovar kupujem, predpokladám, v nedotknutom stave pokiaľ nie je avízované inak.

• Tovar reálne skladom
    • Rýchle doručenie
    • Zľavy ktoré skutočne fungujú
    • Dobrý sortiment tovaru - profi

batéria mala len 2,9 V na miesto 3,3 V tak že nepoužiteľná.

Dobra a rychla komunikacia.

Ok

maximalna spokojnost dakujem

Tovar som dostal od troch dní.

• nebol dodaný návod

• široký výber tovarov skladom
    • rýchle doručenie
    • spoľahlivý predajca
    • vcelku dobré ceny
    • vysoké poštovné do SR pri objednávke nedosahujúcej konkrétnu hranicu hodnoty (sumy)

• Nakup prebehol rychlo a bez problemov. Ocenujem presny popis funkcie uvedeny v katalogu Conrad

Rýchle vybavenie

Rýchle dodanie