- dodanie presneho daneho tovaru
Da sa ale je ešte čo zlepšiť
Reakcia obchodu COMPMANIA.sk
Dobrý deň. Vaša výčitka je nekonkrétna - nevieme identifikovať o čo by sa mohlo jednať. Neevidujeme žiadnu sťažnosť v tom smere, že by sme dodali niečo čo si zákazník neobjednal a sme presvedčení že tomu tak ani nebolo. Dodávame len tovar, ktorý si objednáte - objednanie je realizované elektronicky a každý tovar má svoj kód a part number. Zámena je prakticky vylúčená. Pokiaľ ide o dodaciu lehotu - tovar ktorý je na sklade doručujeme spravidla nasledujúci pracovný deň. U tovaru na objednávku záruky nie sú ale pokiaľ ho nevieme v relevantnej dobe dodať zákazníka informujeme.
Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- • dobré ceny oproti iným obchodom
- • hladký priebeh napriek komplikáciam
- (notebook nebol skladom - objednali mi ho - trvalo to cca 5 dní)
- • dobrá komunikatívnosť (mail, mobil) a ochota odpovedať na otázky
- • jasné jednanie
FAJN ! Odporúčam hlavne tým, ktorí chcú dobru cenu a nemajú problém čo to počkať.
Dodám ešte informáciu ohľadom doručenia zásielky (má prísť zajtra) -
- Už druhý krát som si objednával cez tento obchod a ako vždy super.
Ochota poradit,cena
- Kupil som hned na druhy den tovar prisiel bez problemov.
starostlivos o zakaznika na vysokej urovni!
- Hlavne prednosti: rychle dodanie tovaru a vynikajuca cena !
Dobra komuniakacia, hlavne vyborna cena a dodanie tovaru. Ja som bol spokojny na 110%.
- rychlost
- komunikacia
- ochota
- ceny
- spolahlivost
- slabsia stranka webshopu
- neprehladny popis produktov
Kupoval som od nich ASUS G73JW, boli asi jediny obchod kde mi tento notebook vedeli zohnat a zistili mi informacie priamo z krabice, ktore na stranke uvedene neboli.
Vyskytol sa sice mensi problem pri preberani zasielky (vyssia cena), ale po telefonickom rozhovore aj tento problem predajca vyriesil (rozdiel mi preplatili dodatocne).
V porovnani s velkymi obchodnymi sietami su trosku menej profesionalny, ale zaroven sa stretnete s vacsou ochotou a casom vyhradenym pre klienta.
Vrelo odporucam -
- - rýchle vybavenie objednávky
- - nemám nič proti
Zháňal som notebook, ktorý bol vo väčšine obchodov vypredaný. Informoval som sa, či majú notebook na sklade, no aj tu ho mali vypredaný. V ten deň mi ešte prišiel e-mail od predajcu, že niekto zrušil objednávku a teda že jeden notebook je voľný a zarezervovali mi ho. Objednal som ho, a dozvedel sa, že notebook je pripravený a do dvoch dní ho budem mať doma. Na druhý deň mi prišiel ešte doobeda.
Veľmi som spokojný, tento obchod určite odporúčam. -
- rýchle dodanie tovaru
- slušné ceny
- bezproblémové jednanie pri výmene tovaru za iný
Nemal som s týmto obchodom žiadne skúsenosti ale skutočne sú seriózny, vo všetkom mi vyšli v ústrety.
- - nemá
Objednával som špecifickú revíziu monitora, dodaná bez problémov. Max spokojnosť.
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
Kupoval som u nich notebook, do dvoch pracovných dní bol doma, všetko v poriadku.
- rychlost
kupoval som si tam notebook a vsetko prebehlo tak ako by malo, rychlo a bez problemov mi ho nacas dodali
- - rýchlosť
- - informovanosť
- - nič
Z compmanie som si kúpil mobil LG Arena, na druhý deň som ho mal doma. Chválim komunikáciu a otvorenosť ... po 6 mesiacoch sa mi pokazil, znova veľmi hladký priebeh reklamácie pri ktorom mi pomohli a do 14 dní bol mobil doma ... Skratka - nemám výhrady, som s nimi viac než spokojný!
- vynikajúca cena
- rýchlosť dodávky
- široká ponuka sortimentu
doporučujem, skutočne je z čoho vybrať a ceny sú bezkonkurenčné. Tovar uvádzaný skladom je dodaný do 24 hod.
- -rychla a bezproblemova objednavka za vybornu cenu....co viac k tomu dodat :-)
ponukali tovar za najlepsiu cenu
pri objednani bol tovar hned na druhy den dodany...co vam budem hovorit...amerika -
- Jednoznačne dobra cena produktu.
- Expresne ! dodanie tovaru do 24 hod. !!! to je doslova internet. obchod a nie čakat až 15 dni na tovar - ako mam už skusenost s intrnet. obchodov, čest vynimkam.
- Proti službam a obchodu nemam nič, nakolko splnili moje požiadavky v expresnej dobe.
Na zaver len tolko, doporučujem každemu. S pozdravom
Vlado V.