- Od objednávky uplynul již týden a nedostala jsem zatím žádnou zprávu.
Reakcia obchodu Cocowoods.cz
Vaše zboží bylo na objednávku u dodavatele.
Zboží jste mohla očekávat nejdříve za týden.
Bohužel, v době korona viru se některé objednávky zdržely.
Za pozdější dodání se omlouvám a přeji krásný den.
Honza z cocowoos.cz -
Obchod neodpovídá na emailové dotazy a není možné se dovolat. Rozumím plně aktuální situaci, že obchod je v době karantény zahlcen objednávkami, atd. Ale stačilo by napsat email s informací, že objednávka bude zpožděna. Bohužel nic. A tak doufáme a doufáme, že zboží bude doručeno, a ono určitě bude.
Reakcia obchodu Cocowoods.cz
moc se omlouvám za špatnou komunikaci :(
Byly dny kdy to nešlo zvládnout. Ještě že už je to za námi :)
Každopádně objednávka už je u Vás :)
Moc děkujeme a krásný den.
Honza z cocowoods.cz -
Propagujú tovar na svojej stránke, ale keď som si ho objednal v skutočnosti ho nemajú. Nedostal som ho do dnešného dňa a to už je 11 dní po objednaní.
Reakcia obchodu Cocowoods.cz
moc se omlouváme za zdržení, ale produkt byl s dostupností na objednávku u dodavatele a ten se opozdil :( objednávka se tím nakonec o týden zdržela i když jsme Vás o všem informovali, tak chápu, že se situace zkomplikovala :( Každopádně vše je vyřešeno a balíček už je dávno u Vás :)
Přeji krásný den.
Cocowoods.cz -
Napriek okamžitému zrušeniu objednávky v deň objednania, obchod na zrušenie nereagoval a tovar mi poslal.
Reakcia obchodu Cocowoods.cz
nemohu s Vámi souhlasit, protože situace je z naší strany jiná než píšete.
K nám totiž žádný email nedorazil a proto jsme o vašem požadavku nevěděli.
Zvláštní na tom je to, že jsme Váš balíček poslali a vy jste si ho standardně převzal.
Tak jako tak Vás mohu ujistit, že kdyby k nám email dorazil, okamžitě by se situace to řešila.
V žádném případě by jsme objednávku neposílali, protože je jasné, že by jste si jí nepřevzal a balíček by se k nám vracel.
Krásný den :)
Cocowoods.cz