Ústretové, milé správanie, rýchle dodanie tovaru

• Ešte neviem, je to darček k vianociam

• Tovar bol doručený rýchlo

• Stále ma informovali, zaujímali sa, veľmi ochotní, milí,prijemni.

Tovar prišiel nečakane rýchlo. Super.

Hezký den Milko,

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme velmi rádi, že jste byla spokojena s naším přístupem a komunikací. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, a těší nás, že jsme Vám mohli být nápomocní.

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a mnoho štěstí a pevné zdraví v novém roce.

Romča

• Tovar perfektne zabalený, spoľahlivo a rýchlo doručený.

Hezký den,

děkujeme za 100% hodnocení. Rychlost a spolehlivost dodání jsou pro nás prioritou, vždy se snažíme zajistit, aby naše trička CityZen dorazila k našim zákazníkům co nejdříve.

Hezké vánoce, Romča.

Kvalitne produkty, skvela komunikacia.

Hezký den paní Nikoleta,

děkujeme za pochvalu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a jsme rádi, že je vše tak jak má být.
    Přeji Vám, ať se Vám naše oblečení hezky nosí.

Přeji krásné svátky, ROMČA.

rýchle dodanie,veľmi dobrá komunikácia

Hezký den Evo,

děkujeme za recenzi. Rychlost dodání a komunikace jsou pro nás klíčové, a jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojen/a. Vaše zpětná vazba nás těší a motivuje nás i nadále poskytovat rychlé a bezproblémové nákupy.

Děkujeme za přízeň, Romča.

• promptne, kvalitne

Hezký den,

děkujeme, že nosíte a podporujete CityZen. Moc si vážíme, že jste naším zákazníkem, a věříme, že jste v našem oblečení každý den v pohodlí.

Anet

Takto má vypadat komunikácia so zákazníkom.Ďakujem

Hezký den,

děkujeme za tak milá slova. Poskytovat kvalitní služby a osobní přístup je pro nás klíčové, a jsme rádi, že jste byl(a) s naším přístupem spokojen(a).

Prima den, Anet

+ Rýchle vybavenie objednávky
    - ťažko odhadnúť veľkosť a posúdiť kvalitu kým si neobjednate, ale to je typické pre internetový obchod

• Informácie a odporúčania zodpovedajú realite

Reakcia obchodu Cityzen.sk

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ. Spokojenost našich zákazníků je u nás prioritou.

• Kvalitny tovar, krasne zabaleny

• Rýchle dodanie

Milá Ivo,

děkujeme za Vaši pochvalu! Jsme moc rádi, že naše rychlost doručení překonala i toho nejrychlejšího pošťáka na kole :-) .
    Přejeme Vám krásné Vánoce a děkujeme Vám za milou recenzi.

• Kvalitný tovar, rýchle dodanie

Reakcia obchodu Cityzen.sk

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.

Anet

• Tovar mi bol doručený expresne rýchlo, v deň objednávky mi z firmy Cityzen odpísali, že tovar je vyexpedovaný. Kvalita tričiek je perfektná, už sa teším, kedy si ich oblečiem. Farby sú nádherné. Firma myslí aj na prírodu, tovar je zabalený v zapinacích vreckách, ktoré možno opäť použiť. S nákupom som veľmi spokojná.

Dobrý den, paní Gabrielo,

velmi děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Máme obrovskou radost, že jste spokojená nejen s rychlostí doručení a kvalitou našich triček, ale také s ekologickým balením. Těší nás, že oceníte i naši snahu o šetrnost k přírodě.

Přejeme Vám mnoho radosti při nošení triček a přejeme krásný den!

S pozdravem,

na jednotku!!

Reakcia obchodu Cityzen.sk

děkujeme za Vaši stručnou, ale výstižnou recenzi! Jsme rádi, že jste s námi tak spokojen/a. Budeme se snažit, aby vaše spokojenost byla ještě větší! :-)

Anet

Tričká som odložila ako darček pod stromček

Reakcia obchodu Cityzen.sk

děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste trička vybrali jako dárek. Doufáme, že potěší obdarovaného a přinesou radost. Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc nebo budete mít zájem o další produkty, rádi Vám vyjdeme vstříc.

Přejeme krásné svátky a hezký den !

• Výborné kvalita
    • orginálne riešenie
    • nič

• Skvelé tričká, ktoré naozaj "fungujú"

Mám už všetky farby tričiek a neviem si ich vynachváliť. Nevidno fľaky od potu, držia svoj tvar, sú dostatočne dlhé, aby nevytŕčalo brucho.

Reakcia obchodu Cityzen.sk

moc Vám děkujeme za Vaši úžasnou recenzi! Jsme nadšení, že jste s našimi tričky tak spokojen/a a že Vám vyhovují nejen svými vlastnostmi, ale i pohodlím při nošení. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou!

Přeji Vám hezký den !
    Jenda

• Včasná dodávka a kvalitný tovar

Dobrý den, paní Voralová

děkujeme za Vaši stručnou a výstižnou recenzi!
    Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání i kvalitou našeho zboží.

Budeme se těšit na Vaši další objednávku a přejeme Vám krásný den!