- Rychle dorucenie
Hezký den,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme nadšeni, že jste maximálně spokojen/a. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a motivací.
Dobrý den, Hani,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlým vyřízením. Budeme se i nadále snažit ty nejvyšší standardy v poskytování produktů a služeb.
Hanka -
- Rýchle dorucenie, kvalitný materiál tričiek, rýchle vrátenie financií.
- Nevýhoda, platba za dopravu pri vrátení tovaru
Rýchle dorucenie, kvalita materiálu tričiek, rýchle vrátenie financií.
Hezký den Dido,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojena s kvalitou našich triček. Rozumíme, že je pro Vás nepříjemné platit za dopravu při vrácení zboží. Bohužel, v současné době nemůžeme náklady na dopravu při vrácení zboží hradit. Snažíme se ale zajistit, aby celý proces vrácení byl co nejjednodušší a nejrychlejší.
Přeji krásné léto :)
- Rýchle a spoľahlivé
Tovar je veľmi kvalitný a technológia CityZen naozaj funguje .
Hezký den Karolino,
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás moc potěšilo. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum.
Přeji krásné léto :)
- Komunikácia
- Rýchlosť dodania
Hezký den Emílio,
velice děkujeme za tak milá slova pochvaly. Komunikace a rychlost je u nás na 1.místě.
Děkujeme za přízeň :)
Romča -
- Kvalitny tovar podla popisu, rychla a bezproblemova vymena
Hezký den Lino,
velice děkujeme za tak milá slova chvály :). Jsme moc rádi, že je vše podle Vašich představ a že jste s našimi službami spokojená.
Děkujeme za přízeň a ať se naše zboží hezky nosí :)
Krásné léto, Romča -
Pekné výrobky
Hezký den Jano,
děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že je vše tak jak má být :).
- Profesionalita
- Kvalitné produkty
- Komunikácia
Hezký den Marku,
děkujeme Vám za krásné a pozitivní hodnocení, velmi si vážíme tak milých slov a pochvaly.
Budeme se i nadále snažit, abychom si udrželi přízeň zákazníků a tak hezkou zpětnou vazbu, kterou od Vás dostáváme.
Krásné léto :) Romča -
- Pohotové vybavenie objednábky a po celý čas vybavovania profesionalna a zároveň príjemná komunikácia
Hezký den, Peter,
děkujeme Vám za čas, který jste věnovala hodnocení našich služeb. Recenze nás velice potěšila.
Naši zákazníci jsou u nás na prvním místě :)
Dámske tričko XL male
Reakcia obchodu Cityzen.sk
děkujeme Vám za recenzi . Velmi si toho vážíme.
V příští objednávce určitě kontaktujte náš zákaznický servis, kde Vám pomůžeme s výběrem velikostí a velmi rádi Vám se vším poradíme.
Krásné léto :)
Hanka -
- Veľmi rýchle a profesionálne jednanie.
Žiadne
Dobrý den Igore,
děkujeme Vám za krásné plusové hodnocení. Takové hodnocení vždy potěší :-) . Máme radost, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Pro naše zákazníky se snažíme dělat vše k jejich spokojenosti, která je pro nás na prvním místě.
- Spokojnosť
Hezký den Anno,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojena s našimi službami :)
Krásné léto :)
komunikacia,rychle dorucenie
Reakcia obchodu Cityzen.sk
děkujeme za Vaši stručnou a výstižnou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí našich služeb.
Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaše další objednávky!
Hanka -
- veľmi milá komunikácia pri prvom nákupe. A poradenie s veľkosťami.
nie je to priamo s obchodom, len pánske tričká by mohli byť aj s V výstrihom, okrúhle sú moc ku krku. a mohlo by pribudnúť viac farieb na výber. V svetlejších odtieňoch.
Hezký den,
děkujeme Vám za hodnocení, moc nás těší, že vše proběhlo zcela v pořádku a k Vaší spokojenosti. :)
Přejeme krásné léto :)
- Perfektné balenie tovaru
Hezký den,
děkujeme za 100%. Vážíme si toho.
Přejeme krásné léto :)
- rýchlosť dodania
- komunikácia
- vyššie ceny
Hezký den,
děkujeme Vám za pochvalu! Kolegyně na expedici se maximálně snaží, aby Vaše balíčky odcházely ze skladu precizně a zabalené.
Chápeme, že cena se může zdát na první pohled vyšší, avšak odpovídá kvalitě. Všechny naše produkty vyrábíme z bavlny té nejvyšší kvality, a díky patentované technologii CityZen® mají naprosto unikátní vlastnosti.
Přejeme krásné léto
- Spoľahlivosť, spokojnosť
Hezký den,
děkujeme Vám za zhodnocení Vašeho nákupu. :)
Krásné léto přejeme.
Hanka -
Veľmi rýchle dodanie a aktívna účasť zamestnancov počas celého procesu.
Hezký den,
neskutečně nás těší Vaše spokojenost a nadšení.
I nadále budeme dělat maximum pro to, abychom si zachovali ten nejvyšší standard a kvalitu nejen v produktech, ale i službách našim zákazníkům.
Moc se těšíme na Vaše další objednávky, a přejeme prima léto!
- Perfektne zabalené,dodané včas
Krásný den,
velmi si Vašeho doporučení vážíme a budeme se i nadále snažit zůstat pro Vás tou nejlepší volbou. :)
Hanka -
-Nakup prebehol v poriadku, este aj volali ze je zasielka odoslana. Dodanie bolo rychle, skvela moznost vyzdvihnutia v balikoboxe.
-Tricka- kvalita super, naozaj vodu odpudzuje a nevidno ked je mokre. Jedine ma prekvapilo, ze som objednala 2 rovnake tricka roznej farby a rozdiel v dlzke bol az 4 ci 5 cm. Zatial som ich neprala, uvidime ci si vlastnosti udrzia aj potom.Reakcia obchodu Cityzen.sk
Dobrý den, Lucia,
děkujeme za Vaši zářivou recenzi a za to, že jste součástí naší CityZen rodiny! Jsme nadšení, že jste s námi.
Vážíme si tak krásné recenze.
Hanka