- Rýchlosť dodania.
Vysoká spokojnosť.
Aj keď nastali komplikácie, prišiel nám iný tovar.. veľmi rýchlo nastala výmena a komunikáciu na druhej strane hotnotím veľmi kladne.
no prvýkrát som tu kupoval a prebehlo to bez problémov....
osobne mám veľmi dobrý pocit z daného nákupu aj keď tovar ešte nemám... Urobila som objednávku a v zápätí do pár sekúnd mi volal pán a upozornil má,že daný tovar už nemajú naskladnený, že či som ochotná vydržať, rovno mi ponúkol aj rôzne farebné variácie daného produktu ( kočiara ) takže moja skúsenosť je veľmi dobrá, ochota sa vždy cení, takto by to malo vyzerať! Ďakujem. -
- Konecne zodpovedny predajca na internetovom trhu ktory si stoji za svojim a drzi slovo... Jeden den som tovar objednal, druhy den bol uz doma ...pekne zabaleny vsteko v poriadku . Predajca vie aj poradit telefonicky vsetko bez problemov ..takze len a len odporucam hlavne po zlych skusenostiach s inymi zvucnejsimi online obchodmi napr alza kde som ta ten isty tovar cakal skoro tyzden a bol uz vopred online vyplateny!
- Odprucam!!!
Ziadne peniqze vopred ale az pp obdrzani zasielky! Pekne a zodpovedne zabalene.. tovar som mal cca do 24 hodin doma, prpste naozaj spokojnost
Výborný
Veľmi rýchle doručenie, tovar je kvalitný. Veľká spokojnosť.
- Rýchlosť dodania
Rychle doručenie. Tovar uspokojil presne podľa predstáv
- Rychlost
- Komunikacia
- Dlhšia doba dodania
Som veľmi spokojná a odporúčam každému ak budem potrebovať v budúcnosti nakupovať určite nebudem váhať je to spoľahlivý obchod
spokojná so všetkým...
Seriózna firma, ktorá vie promptne reagovať.
- Ok
Pohotove vybavenie objednávky.
Objednavala som u vas prvy krat a tovar mi bol doruceny uz o dva dni.Z mojej strany spokojnost velka.
- Je to môj prvý nákup myslím v tomto obchode,zatiaľ sme spokojní
Rýchle doručenie, tovar zodpovedá, boli sme spokojní.
Rýchle dodanie, prehľadný shop.