Možno je to rozbiehajúci sa nový eshop a potrebujú len nabrať skúsenosti. Doručenie trvalo 6 pracovných dní čo je na dnešnú dobu dlho pri tovare "skladom"- neviem či bola chyba u prepravcov alebo obchodu, tak na nich nehádžem vinu.
    Balik bol v originálnej krabici, nijak inak nezabalený, len s nálepkou. Veľký risk keď sa poškodí krabica tak pravdepodobne aj tovar. Priamo ja som balík nepreberala ale bola som nemilo prekvapená keď som videla pokrčenú originálnu krabicu, len s nálepkou s adresou.
    Ale šancu im treba dať ;)

Tovar označený "skladom" v popise :
    doručenie 2-max 5 pracovných dní!
    Objednané 7.2.2023 , bolo doručené až dnes 17.2.2023. Takže bolo objednané s rezervou , aj tak nesplnili dodanie v čase.

• Žiadna komunikácia

Ani po týždni zadanej objednávky tovar úspešne nedorazil, aj keď platba prebehla úspešne, hneď na další pracovný deň

• komunikácia ohľadom chýbajúceho tovaru jednalo sa o zmenu farby misky
    • tovar mi síce došiel ale ešte stále nie je kompletný objednávala som detskú stoličku a chýba nám koliesko bolo prisľúbené zo strany obchodu že ho dodajú no do dnešného dňa nedošlo a to že chýba obchod vie už mesiac

...na eshope mŕtve tovary na preklik z heureky

Na objednávku sme čakali dlhšie ako bolo stanovené. Ked konečne dorazila, časť sme museli reklamovať lebo nefungovala. Na email žiadna odpoveď. Zatelefonovala som 3x - pán sa ma snažil čím skor odbiť a čím viac natiahnuť čas. Ked som po týždni volala znova aby som vytiahla nejaké aktuálne info o reklamácii, snažil sa ma mrzuto presvedčiť, ze mi poslal mail ktorý síce nakoniec dorazil ale asi 3 hodiny po tom ako sme spolu telefonovali.

• nemajú tovar skladom, aj keď tak uvádzajú

• Kočík La Caprice 4 baby light grey....tá farba vôbec nezodpovedala obrázku.prišla škaredá tmavoseda špinavá farba, niečo ako stará špárovka na kachlickach v starej nemocnici.

26.04.2017 som reklamovala po telefóne produkt, poradili mi adresu kde produkt poslať späť, so sprievodnym listom ze mi vrátia peniaze na ucet...27.04.2017 som tovar zaslala cez GLS a je 06.06.2017 a nemám doteraz ani peniaze,ani žiadne vyjadrenie a tovar som im zaslala....tak som zvedavá čo a ako...

Dobry den.
    Reagovali sme hned na vas mail. A je 6.5.2017 takze vsetky zakonne povinosti si plnime. Vase peniaze budete mat do 14 dni od dorucenia tovaru k nam cize od 28.4. na vasom ucte. A co sa tyka tovaru bol odoslany spravny v spravnej farbe to ze je farba nazivo trochu ina nenarobime nic. Mrzi nas ze ste az taky nespokojny zakaznik ale my sme spravili vsetko co ma spravny obcjod splnit.
    Michal Jozek
    www.chrusticek.sk

• Dobre ceny
    • Neviem

Nakupoval som tam prvý raz tovsr mi bol doručený poriadku. Komunikácia z obchodom bola dobra nemám co vytínať...

Reakcia obchodu chrusticek.sk

Tak toto je asi chyba potom ked nie je co dodat, 5 hviezdiciek a neodporuca obchod

• Napisane bolo na sklade,no po objednani boli vypisane znacky trvaju dlhsie dodat,tak aj bolo,kebyze viem objednam tam kde maju na sklade naozaj,

A kurier??
    Nedosiel pred dom,lebo ze vela snehu tak som po autosedacku isla 300m,so sankami aby som balik nejak vyzdvihla

• pružnosť
    • nedodržanie farby

dobrý

Neprisiel mi presne ten tovar kt.som si objednala. Farba ina aj motiv.

objednal som si od nich tovar cakal tyzden a nic ,po tom tyzdni im zavolal ze co sa deje dostal vyhovorku ze ten tovar mali poskodeny a ze novy dostali v ten den a ze to co som chcel ja im nedoslo a ze to mat ani nebudu ..takze ked im nezavolam cakal by som na kuriera az do dnes a na mail mi posielaju ci som spokojny a reklami co vsetko maju ..

• Nepostrehla som ich
    • Tovar nie je v kvalite aka sa ponuka na stranke. Neprikladaju doklad o zaplateni. Vyuzivaju sluzby prepravnej sluzby, ktora je nespolahlivou a musite si tovar nahanat samy.

Pokial mozu nech nakupia niekde inde, aj ked to bude mozno o 1-2€ drahsie ale dostanu to co chcu a nie klamlivy tovar, bez dokladu.

Reakcia obchodu chrusticek.sk

Dobry den, mrzi nas problem sposobeny prepravnou sluzbou, budeme sa stazovat na prepravcu, k tovaru vzdy prikladame fakturu , ktora sluzi aj ako doklad o kupe , v pripade reklamacie. A doklad o zaplateni vam dava kurier pri prevzati balika. Dufam ze problem prepravnej sluzby vam nesposobil problemy.

• žiadne,okrem peknej stranky na nete.
    • Všetky ake by obchod nemal mať.

Rozhodne neodporučam nikomu.

Dobry den ,
    pani na nasich strankach je napisana doba dodania 2-5 pracovnych dni a ked si objednate nieco 10.11.2015 o 20:29 a my vam to chceme 13.11 o 16:00 odoslat , tak myslim ze podmienky su splnene dostatocne, tak prosim nepiste hlupe recenzie ked si neviete precitat podmienky. Dakujeme

• ?
    • neaktualnost dat, skldaove zasoby vobec neboli skladove zasoby

overte si ci je tovar na sklade

• v obchode som si objednal tovar a az ked tam zavolam sa dozviem ze tovar ani nevedia kedy by ho mohli mat na sklade.