Tovar objednaný 31.8. Po dvoch mesiacoch kontaktovaní obchodu stále bez odpovede. Momentálne druhýkrát výzva mailom 13.12. a to už so ziadostou vrátenie peňazí. Čakám odpoveď
- rýchlosť dodania, dobrá komunikácia, som spokojná
- Tovar nie je na sklade a má dôjsť za dva mesiace
rýchlosť a spoľahlivosť
- Dobrá cena
- Rýchle doručenie
- Riešenie problémov s objednávkou
- Malá ponúka
- Jeden deň objednané, na druhý deň doma
- Tovar spĺňa to, čo je v popise
- Kvalita výrobkov
- Rýchla doprava
- Pár dni po mojej objednávke mi prišiel mail že moj objednaný tovar nie je skladom že možno za 1/3 mesiace.
- ziadne vyjadrenie o aký tovar sa jedna na koľko som mala objednané dve veci , alebo nejaké usmernenie alebo iný tovar v ponuke proste žiadny záujem pomôcť.
Reakcia obchodu Chiccoshop.sk
Zákazníčka si objednala nahradné diely k jedálenskej stoličke a teda nie štandardný tovar ako uvádza. Pri oboch objednaných náhradných dieloch je jasne uvedená dostuponosť tovaru "Na otázku", čo znamená, že mi nevieme kedy presne bude nahradný diel k dispozícii a očakávame, že zákazník položí otázku o jeho dostupnosti.
Toto sa však nestalo, zákazníčka si tovar objednala a keď sme jej poskytli informáciu o dostupnosti s výsledkom nie je spokojná. Podľa nášho názoru sme ju nezavádzali a poskytli sme jej relevantné informácie, ktoré v čase jej objednávky nám boli známe.
Ohľadne neochoty pomocť poskytnúť náhradu, rovnako nesúhlasíme s jej názorom, lebo žiaden z jej objednaných dielov nemá možnú náhradu a teda jej nemáme čo ponúknuť a ako pomôcť.
Veríme, že náš postoj bol profesionálny, o dostupnosti dielov sme riadne informovali pred odoslaním objednávky a reakcia na zákaznícku objednávku bola rýchla a relevantná. Nevidíme preto dôvod na jej negatívnu reakciu. -
- Rýchle doručenie
- Ceny
Rýchle doručenie
Objednávala som prvý krát a teda pracie prostriedky + zopár vecí. Mali najlepšiu cenu a na moje prekvapenie, mi balík prišiel na druhý deň. Chicco je skvelá značka s kvalitnými výrobkami, určite budem objednávať opäť od nich.
- Rychle dodanie
Odporúčam