- Kvalitný materiál tovaru
- Stolička je krásna naživo krajšia ako na fotkách. Naša dcéra má len 3mesiace ešte nesedí teda využíváme polosed a milujem tam byt vidi všetko a vdaka kolieskam hocikam ju možem brat so sebou doma.
- Stolička je top dá sa polohovat zmeniť výšku a použiť sedák ako samotnú stoličku. Za nás TOPKA.
- Great baby pacifiers and bibs
- Quick delivery
- Expresné dodanie, spokojnost
- Rýchle dodanie kvalita tovaru
- Rychle dodanie tovaru.
Rychlost vybavenia objednavky.
- pomerne dobrý výber
- primerané ceny
- nemajú všetky produkty ktoré chicco vyrába,čo je škoda
ochrana elektrických zásuviek,kúpil som len jeden blister a nie dva,ako je uuvedené.A kedže je navrhnutý v Taliansku,neviem,či je použiteľný na naše slovenské zásuvky
- rýchle dodanie
Ja som spokojná s mailovou komunikáciou aj telefonickou....chicco je výborná značka založená na kvalite...rýchle dodanie....takže vrelo odporúčam
- komunikácia
- +veľmi rýchle dodanie tovaru
- Veľmi rýchle dodanie
- Neochota komunikovat
Reakcia obchodu Chiccoshop.sk
Je nám ľúto, že daný zákazník nebol spokojný s nákupom na našom eshope. Avšak dovolíme si nesúhlasiť s vyjadrením, že nie sme ochotný komunikovať. Zákazníkovi sme odoslali 6 emailov a zrealizovali sme spoločne minimálne jeden telefonát, čo už by niekdo mohol považovať za spamovanie:-).
So zákazníkom sme jeho vrátenie tovaru doriešili a veríme, že jeho názor na naše služby sa pri budúcom nákupe zlepší.
Chiccoshop.sk -
Žiaľ, doručený nám bol iný cumlík, iná farba, iný vzor. Neviem, či došlo k zámene alebo ho nemali, mohli nás upozorniť. Inak bolo všetko ok, objednávka prišla do Zásielkovne rýchlo.
- ochota a rýchlosť
- Rýchlosť dodania, najlepšia cena
Bol som veľmi spokojný, tovar mi bol dodaný na druhý deň po objednaní, okamžite potvrdzovací email o objednávke, informovanie o expedovaní..
Profi služba bez kompromisov.. ( potvrdená fa v balíku. -
Rychle dodanie,kvaltna autosedačka!!!!
- Rychly nakup bez nutnosti registracie
Veľmi rýchle doručenie, výrobok splnil očakávanie