- Tovar tu mal byť do 5 prac.dni. nedorazil. Nenapísali ani nezavolali s ospravedlnením. Stále čakám. Mimochodom už je naozaj neskoro. Potrebovala som to na piatok preto som tak objednala vopred, ale nič nechodí a komunikácia z ich strany 0 bodov
Nedodržujú termín doručenia, nekomunikujú so zákazníkom.
Som zvedavá či mi príde aspoň kupón so zľavou väčšou ako 3% za toto omeškanie a komunikáciu.Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie, ale hneď po obdržaní objednávky sme Vás informovali, že čakáme na doplnenie tovaru od dodávateľa. Snažili sme sa s Vami skontaktovať, ale bohužiaľ nikto neodpovedal na náš e-mail.
Za tím Bugy.sk Julka -
Až na to, že ponúka , v mojom prípade nekvalitný tovar, bez upozornenia...ako obchod funguje...ale asi by som už druhý krát jeho ponuky neakceptoval
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie, je nám ľúto, že nie ste spokojný s pracími schopnosťami pracieho prostriedku.
Vami zakúpený výrobok je vyrobený renomovaným výrobcom a my ako e-shop sme len predajcom predmetného výrobku a nemáme žiadnu možnosť ovplyvniť zloženie výrobku.
Neodporúčam..!!!
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie, ale bohužiaľ na jednom z našich skladov mali dovolenku, tak zásielka išla o pár dní neskôr, ale hneď po obdržaní vašej objednávky sme Vás informovali o tom, že zásielka bude expedovaná v inom termíne.
Za tím Bugy.sk Julka -
Objednávku potvrdili, ale tovar napriek uhradenej objednávke od 18.7.2022 a poslaní potvrdenia o úhrade som nedostal.
Obchod ani na e-mailové pripomienky nereaguje, telefonicky sa nedá kontaktovať - neustále hlási obsadenie.Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie, bohužiaľ v daný deň sme mali problém so systémom a nedokázal nám spárovať platby. Technický problém sme hneď vyriešili, ale bohužiaľ vašu platbu už nedokázalo spätne spárovať.
Ohľadom kontaktovania sa tiež ospravedlňujeme, kolegyne sú stále na linke a snažia sa všetky telefonáty riešiť.
Tovar mi neprisiel
Reakcia obchodu Bugy.sk
tovar ste si u nás objednali 17.5. 2022, zadali ste si platbu prevodom , do 20.5.2022 ste platbu neuskutočnili, poslali sme Vám pripomenutie platby. Platba nám prišla 23.5. 2022, tovar sme odosielali hneď 24.5.2022 a zásielku ste prebrali 25.5.2022 10:43 hod.
Postupovali sme presne podľa našich obchodných podmienok. Tovar odosielame až po uskutočnení platby, ak tovar potrebujete skôr, treba zvoliť platbu na dobierku, v takom prípade zásielku posielame hneď.
Za tím Bugy.sk Julka -
Dúfam, že mi to raz pošlete, peniaze máte
Reakcia obchodu Bugy.sk
k stornu Vašej objednávky došlo vzhľadom k tomu, že ste objednávku chceli platiť cez online bránu, ale platba Vám neprešla. Poslali sme Vám pripomenutie platby, do 14 dní neprišla žiadna platba, tak sa objednávka automaticky stornuje.
Za tím Bugy.sk Julka -
Nič som u Vás neobjednal.
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Vašu objednávku sme prijali dňa 24.2.2022 o 9:05 bola odoslaná 25.2.2022 v piatok a doručená a Vami zaplatená bola 28.2. 2022. Preto nerozumieme Vášmu hodnoteniu.
Za tím Bugy.sk Julka -
Napriek tomu že my mali poslať darček nedostal som nič.v budúcnosti už nenakúpim keďže nedržia slovo no som rad že som dostal aspoň to zaco som zaplatil
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. K objednávke bola pribalená vzorka parfému (podľa aktuálnej ponuky) 1,5ml - táto vzorka bola myslená ako darček.
Za tím Bugy.sk Julka -
Do budúcna by ste mali zvážiť ako kuriérskou spoločnosť posielate balíky keďže 123kurier nula bodov ,4dni mi chodia sms o doručení a balík stále nemám na dispečingu mi tvrdia že už dorazí a stále nič ,kuriér ktorý má balík priniesť nezdviha
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Mrzí nás komunikácia prepravnej spoločnosti - do budúcnosti budeme riešiť toto ich jednanie.
Za tím Bugy.sk Julka -
Pri prvom nedoručení sa nik ani neunúval ma znovu kntaktovať
maju v sortimente neporiadok ponukaju co nemaju
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Hneď ako zistíme, že daný produkt sa nám už nepodarí naskladniť informujeme zákazníka a snažíme sa mu ponúknuť náhradné riešenie.
Za tím Bugy.sk Julka -
Nedostatočné množstvo tovaru na sklade. A pritom na stránke píšu skladom.
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Pri objednaní väčšieho množstva tovaru sa snažíme zákazníka informovať o doplnení chýbajúceho tovaru a následnom dátume expedovania. Tovar dokážeme naskladniť v priebehu 3 -5 pracovných dní, keď sa jedná o väčšie množstvo objednaného tovaru.
- Pekne spracovany e shop
- Dobre Ceny
Nemozem dat pozitivnu recenziu kedze som nedostal to co som si objednal. Mozno nabuduce...
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Bohužiaľ niekedy nás dodávateľ informuje,že daný produkt už nemajú v ponuke, ale snažíme sa zákazníkom ponúknuť náhradné riešenie.
Za tím Bugy.sk Julka -
- nevhodný kuriér, neochotný a nemá bezhotovostnú platbu.
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Snažíme sa danú situáciu riešiť.
Tovar ešte stále nemám.
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Bohužiaľ dodávateľ nemal daný produkt momentálne na sklade. Mrzí nás omeškanie, ale vždy sa snažíme zákazníka informovať o nedostupnosti tovaru a o predpokladanom termíne expedovania.
Za tím Bugy.sk Julka -
Tovar mi zatiaľ nebol doručený a obávam sa, že či vôbec príde do konca mesiaca. Už s touto firmou nechcem mať nič spoločné. Pre mňa nedôverihodná.
- Dlha doba dodania
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Bohužiaľ veľa našich dodávateľov pracovalo v obmedzenom režime kvôli karanténam a snažili sa k nám doručiť tovar čo najskôr. Preto sme museli aj mi expedovanie tovaru o pár dní predĺžiť.
Za tím Bugy.sk Julka -
Po týždni čakania mi oznámili, že tovar mi nedodajú, lebo výrobca ho už nevyrába
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Hneď ako prišla vaša objednávka, v ktorej bolo, že tovar je na objednávku u dodávateľa, sme tovar objednávali. Hneď ako nás dodávateľ informoval, že tento produkt už nevyrábajú sme o tom kontaktoval aj Vás.
Za tím Bugy.sk Julka -
- Zavádza spotrebiteľa o pôvode tovaru. Objednal som si tovar - PESTREC MARIÁNSKY DRVENÝ, ktorého pôvod bol na internetovej stránke uvedený z Ruska a bol mi doručený tovar pôvodom z Polska
Zavádza spotrebiteľa o pôvode tovaru.
- zásielka dodšla neskoro cca o 13,30 hod
Reakcia obchodu Bugy.sk
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Bohužiaľ nedokážeme ovplyvniť trasu kuriérov, tiaž majú naplánovanú trasu a počas doručovania takého množstva zásielok sa im môže stať, že sa môžu niekde zdržať a vtedy sa môžu so zásielkou oneskoriť.
Samozrejme, že to s prepravcom budeme riešiť.
Za tím Bugy. sk Julka