Objednávka mi prišla druhý alebo tretí deň po objednaní, super rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách:) Ďakujeme za 100% odporúčanie!
- výborná komunikácia obchodu
- pri každej objednávke majú vždy rýchle dodanie
- jeden z najlepších e-shopov
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Lenka ! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná :)
- Super internetový obchod s krásnym a kvalitným tovarom. Doručenie bolo rýchle a tovar bol výborne zabalený. Ceny sú vynikajúce. Za mňa maximálna spokojnosť, nákup v tomto obchode určite odporúčam ! Ďakujem Vám veľmi pekne.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za komplexnú recenziu a odporúčanie Daniela :)Vážime si to !
Prvý nákup, som spokojná
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu Alena! Teší nás, že ste spokojná! Dúfam, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % odporúčanie :)
maximalna spokojnost
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu Petka! Dúfam, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % odporúčanie :)
Uz som viac krat objednavala a som spokojna.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu Anna! Dúfam, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % odporúčanie :)
Prvá objednávka bola bez problémov, teraz to trvá dlhšie, ale to bude tým, že je pred Vianocami
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu, vážime si každú spätnú väzbu. Skontrolovala som Vašu objednávku. Podľa dostupných informácii je už vo Vašich rukách! Pevne verím, že všetko bude v poriadku :)
Moja poziadavka bola vybavena aj v tomto predvianocnom case urychlene a Vasu zasielkovu spolocnost budem odporucat svojim znamim a priatelom.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Vladimir za recenziu a odporučenie! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný :)
- Ďakujem za krásny tovar!!!
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za odporúčanie a spokojnosť Zuzana! :)
- Rýchle doručenie
- Tovar v hroznom stave. Špinavý a fľakatý vôbec nezodpovedá tomu na fotke. Teda zodpodá ale asi tak ako dnešné ženy na instagrame s filtrami. Realita úplne iná.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
vzniknutá situácia nás veľmi mrzí Vanessa, zatiaľ neevidujeme od Vás žiadnu reklamáciu, že ste obdržala chybný produkt. Daný model peňaženky je kožený, koža pôsobí dojmom "ošúchania".
Ak nie ste spokojná s kvalitou tovaru daný produkt môžete vrátiť. Máme skvelý a rýchly systém vymieňania/vrátenia tovaru! Prosím kontaktujte náš zákaznícky servis pomôžu Vám s výmenou/vrátením tovaru. -
- Tovar je kvalitny a dorucovany vcas prepravnou spolocnostou.
Uz dlhsiu dobu si objednavam pozadovany tovar cez e-shop a odporucam Vasu zasielkovu sluzbu aj svojim znamim a rodine. S uctou a pokorou, Vlado
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za komplexnú recenziu a odporúčanie Vladimír :)
výborné ceny , široký sortiment , rýchle dodannie, super
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Ján! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný :)
- Pekný výber,kvalitný,kupovala som pre syna aj pre manžela,tovar dodaný do 4 dní,veľká spokojnosť.
Super, odporúčam
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za odporúčanie a pochvalu, Iveta! :) Potešila nás.
- Som veľmi spokojná s nákupom v tomto internetovom obchode. Tovar je veľmi krásny a kvalitný, ceny sú úžasné, doručenie bolo rýchle a tovar bol kvalitne zabalený. Nákup v tomto obchode skutočne môžem len odporúčať. Ďakujem Vám veľmi pekne
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Daniela ! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná :)
- Kvalitný Tovar za rozumnu cenu.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Veľmi pekne ďakujeme za recenziu Peter! :)
na základe predchádzajúceho nákupu som čakal vyššiu kvalitu tovaru. medzi kvylitnými výrobkami sa nájdu aj menej kvalitné
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu Pavol! Ak nie ste spokojný s kvalitou tovaru dané produkty môžete vrátiť. Máme skvelý a rýchly systém vymieňania/vrátenia tovaru! Prosím kontaktujte náš zákaznícky servis pomôžu Vám s výmenou/vrátením tovaru.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za recenziu! Dúfam, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % odporúčanie :)
Musim vyzdvihnut ochotu pracovnikov BudChlap, ktori mi doplnili moju objednavku o dodatocne doplnenie objednavky o zlavovz kupon.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Veľmi pekne ďakujeme za recenziu Vladimír ! :)
- jednanie veľmi ústretové tovar kvalitný som spokojna
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie , vážime si to Deli! :)
- ok
- nemá
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Veľmi pekne ďakujeme za recenziu! Dúfam, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % odporúčanie :)