Prihlásiť sa a pridať recenziu

ktasny sperk, vyborna firma, dobra komunikacia! Som velmi spokojna s produktom a servisom.

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

Děkujeme za pochvalu, rádi jsme vám vyhověli. :-)

• poslali fotografie tovaru na žiadosť

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

Rádi jsme vám vyhověli. :-)

• tovar dosiel v poriadku a v stanovenom termine
    • tovar mi nebol zaslany na dorucovaciu adresu, ale na fakturacnu, takze som musel ist nahanat kuriera

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

Dobrý den, velmi se omlouváme, za špatné odeslání balíčku. Zpřísníme kontroly adres v expedici, abychom těmto případům předešli. Věříme, že se samotným šperkem jste spokojen. S pozdravem, Tereza Fantová DANFIL JEWELLERY

• Zo všetkým som bol spokojný až nato ze prsteň sa povaluval len tak krabičke a to najlepšie nakoniec Darček od vás čo bol anjelik sa len tak povaloval krabici medzi baliacim papierom ako úžasné naozaj toto ma zaskočilo :/

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli s prsteňom spokojný. Šperk sa pravdepodobne v krabičke uvoľnil po odovzdaní zásielky kuriérovi počas prepravy k Vám. Zatiaľ sme ešte nemali nahlásený podobný prípad. Určite vezmeme pripomienku na vedomie a pokúsime sa naše balenie ešte lepšie zabezpečiť, aby k podobnej situácii nemohlo dôjsť. Zákazníci si u nás tiež môžu objednať reprezentatívne darčekové balenie, v ktorom je šperk ako v bavlnke. :-) Za tím DANFIL, Tereza Fantová

Vsetko ok

• Komunikacia
    • Dodanie podla dohody
    • Prehladnost

Ďakujeme za hodnotenie, teší nás, že ste bol s nákupom u nás spokojný :) DANFIL

Tovar bol doručený v peknom balení, rýchlo a spoľahlivo.

• ziadna
    • nedodrzany termin odoslania
    • nedodrzany termin dorucenia, z 24 hodin to bolo 48 hodin

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

veľmi nás mrzí, pokiaľ nestihol objednaný šperk doraziť do Vami potrebného termínu.
    Šperky spravidla odosielame v sľubovanom termíne, ktorý je vždy informatívne u každého šperku uvedený.
    Prejednávame preto s príslušným pracoviskom, prečo nebol šperk v danom termíne odoslaný.
    Doba dodania šperku od prevzatia dopravcom je pri zasielaní na Slovensko min. 48 hodín, len po ČR sme schopní zaistiť dodanie do druhého dňa.
    V najbližších dňoch Vás budeme kontaktovať a pokúsime sa napraviť naše pochybenie.
    Za tým DANFIL JEWELLERY Pavla Bartlová

S tovarom som veľmi spokojná, ale do objednávky aj potvrdenie objednávky od Vás som mala adresu dodania inú ako fakturačnú. Balík bol poslaný na fakturačnú adresu . Čo sa veľmi zložito vybavovalo v prepravnej službe až po 3 telefonáte som dostala mailovú adresu, kde som požiadala o zmenu adresy dodania. Za čo nemohla prepravná spoločnosť, ale obchod.

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

ďakujeme za Vašu recenziu a veľmi sa ospravedlňujeme, pokiaľ prišlo k zámene adries. Úplne chápeme Vaše rozladenie a veľmi nás mrzia komplikácie s tým spojené. Určite preveríme, ako sa toto pochybenie stalo a zaistíme, aby sa podobná situácia už neopakovala.
    A veľmi nás teší, že aj cez tieto nemilé komplikácie ste s objednaným šperkom spokojná. Pokiaľ budete ohľadom šperku čokoľvek potrebovať, neváhajte nás prosím kontaktovať na [email protected]
    Za tým DANFIL JEWELLERY Pavla Bartlová

komunikacia s obchodom - vyborna !
    ochotny, mily

objednaval som zasnubny prsten - na krabici /pri dodani/ bolo napisane, ze su to detske nausnice - vyborna kamuflaz! vedia co robia :)

SUPER, odporucam !

• Vyborne ceny, profesionalny pristup,
    • ustretova komunikacia
    • rychla doprava
    • nadherny tovar
    • cenovo neporovnatelny s kamennymi obchodmi
    • Najlepsie ceny voci inym webom predavajucich briliant sperky

Som maximalne spokojna,

• Najdôležitejšou prednosťou je pohodlné nakupovanie z domu, preto som sa rozhodla nakupovať v tomto obchode.
    • Nevýhody takéhoto nakupovania nepoznám.

Odporúčam nakupovať v tomto obchode.
    Veľmi dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru.

Reakcia obchodu Briliantove-sperky.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie, sme veľmi radi, ak sú naši zákazníci spokojní.
    Oceňujeme každé odporúčanie :)
    Za tímom DANFIL JEWELLERY s.r.o. Pavla Bartlová

• Prehladnosť stránky , super komunikácia
    • Žiadne

Kupoval som tu pretože ponúkaťe krásne elegantné zásnubne prstienky , pomer kvalita cena super , komunikácia je na úrovni , obchod odporúčam svojim známim 10 bodov z 10 palec hore !!!!

• Páči sa mi veľká a zaujímavá ponuka šperkov.
    • O žiadnych neviem.

Ak ešte budem zháňať výnimočný šperk pre moje výnimočné dcéry a vnučky, určite sa ozvem. S nákupom som bola veľmi spokojná.

Absolútna spokojnosť :) Odporúčam...

• rýchlosť dodania, prehľadnosť, nové designy šperkov, primeraná cena

Odporúčam nákup na 100%.

• Siroky vyber sperkov za prijatelne ceny,sperky su velmi pekne vypracovane a zodpovedaju obrazkom, velmi prijemna komunikacia s personalom
    • Ziadne!

Vrelo odporucam pozriet si stranky, nakupovala som viackrat a vzdy som bola spokojna.Obzvlast sa chcem podakovat pani Pavle Bartlove, ktora so mnou odkomunikovala vsetky nedokonalosti - s takym ustretovym a milym pristupom som sa este v e-shope nestretla. Aj to ma motivuje vybrat sperk opat z tohto obchodu.

• Výber
    • Kvalita
    • Cena (Relatívne dobrá)
    • Komunikácia (Žiadne informácie ohľadom odoslania, len správa o objednávke a koniec).

Odporúčam, dobrý obchod s kvalitným šperkom, za relatívne dobrú cenu :)

• v ponuke majú krásne šperky,
    • možnosť výroby šperku na mieru

odporúčam nákup v tomto obchode

• ponuka, ceny, prehladnost
    • dlhsia cakacia doba

tovar prisiel v poriadku, komunikacia a ochota bola na jednotku a ceny v porovnani s inymi kamennymi predajnami boli nizzsie :-)