Super ! Maximalna spokojnost so vsetkym
Dobrý deň, Igor,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a nákup u nás. Veríme, ešte viac bude spokojná Vaša princeznička :)
- Rýchle, seriózne, prehladne
Dobrý deň, Ľubomír,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a pochvalu. Prajeme, aby rovnako spokojná bola aj obdarovaná.
Danfil Jewellery -
- Velmi kvalitne a precizne vyrobene nausnice, vidno skusenost a remeselnu zrucnost, dobra cena, dorucene v elegantnom baleni spolu so vsetkymi dokladmi, tj. faktura, certifikat pravosti, dobra, prijemna a osobna komunikacia obchodu
- trocha dlhsia dodacia lehota ( tovar ide z ČR ), clovek by to chcel mat hned :)) ale oplati sa pockat
Dobrý den, Yvonne,
ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré je najväčšou odmenou za našu prácu - od našich zlatníkov až po zákazníckych servis. Dodacia lehota u šperkov, ktoré nie sú skladom je štandardne 7 dní, ale vždy sa snažíme vyrobiť šperk skôr, ale nie na úkor kvality. Chápeme, že keď sa človek na niečo tešia, tak sa čakanie zdá dlhé a aj to je dôvod, prečo sa snažíme o čo najkratšie výrobné termíny. Niekedy bohužiaľ neovplyvníme predĺženia u dopravcu. Sme ale veľmi radi, že aj napriek tomu ste spokojná.
Danfil Jewellery -
Rýchle dodanie, ale aj rýchla komunikácia zo strany obchodu. Všetko na výbornú
- Vynikajuci prístup k zákazníkovi. Krásne šperky, precízna práca. Veľmi pekné darčekové balenie.
mám pocit, že cena vzhľadom na gramáž je neprimeraná
Dobrý deň, pán Repka,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že máte pocit, že je cena neprimeraná váhe šperku. Váhy šperkov uvádzame v popise každého šperku vrátane váhy kameňa. Pokiaľ nie je zákazník spokojný, môže samozrejme tovar v zákonnej lehote 14 dní vrátiť bez udania dôvodu.
Danfil Jewellery -
- Spokojnost.....prekrasne zabalene, vyborna komunikacia s obchodom
- Výber tovaru
Dobrá komunikácia - serióznosť - rýchlosť - všetko OK - "SUPER"
- Mimoriadne rýchla dodávka
- Šperk sa páči
- Neviem o žiadnej
- Vynikajúca komunikácia
- Prsteň bol dobre zabaleny
- Dobrá cena v porovnaní s konkurenciou
Po tom ako som napísal mail že potrebujem prsteň doručiť skôr nakoľko som odlietal na dovolenku, pani Kluchová mi o 5 hodín odpísala, že so zlatníkom dohodla, že prsteň vyrobia skôr a takisto priplatili kuriérskej firme za doručenie na druhý deň. Po 2och pracovných dňoch bol prsteň expedovaný. Určite to nebol môj posledný nákup v tomto eshope.
Dobrý deň, pán Ivičič
ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré sa krásne číta. Sme šťastní, že ste spokojný s kvalitou, cenou i našej komunikácií. Ak je šperk skladom, odosielame ho do druhého dňa. Doručenie potom trvá 2 - 3 dni. Veríme, že prstienok urobil radosť a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Výber
- Rýchlosť doručenia na to že šperk vyrábali
- Doprava zdarma
- Možnosť platby cez paypal
- Komunikácia
Odporúčam
Spokojnosť hlavne s komunikáciou s pani Terezou Fantovou...Všetko dobré v novom roku 2019 Ján Horváth
- Profesionalia
- Ustretovost
- Vyborna komunikacia
- Prozakaznicky pristup
Velka vdaka patri p. Bartlovej za jej super pristup, komunikaciu a rychle vybavenie objednavky. Bol som velmi spokojny odporucam.
Ústretovosť,ochota
Dobra komunikacia,pekny tovar
Naozaj rýchle dodanie. Skvelá komunikácia. Vrelo odporúčam. Určite to nebol posledný nákup
- Super komunikacia, perfektne nausnice, balenie, rychlost dodania
Super komunikacia, perfektne nausnice, balenie, rychlost dodania
Velmi ustretova komunikacia a pomov. Vrelo odporucam obchod.
- z pohodlia domova