Reklama

• Výborná obuv

S obuvou som nadmieru spokojný. Nová,nerozchodena obuv mi po 15 km nespôsobila žiadne problémy s nohami. Podotýkam , bol to prechod Zverovka cez Rohacske plesa ,Ťatliakova chata a Zverovka..Obuv odporúčam.

• Už deriem 5 pár od Vás s veĺkou spokojnosťou

• Kvalita
    • Pekný dizajn

skoda ze v mestach ako Bratislava nie je ziadny spojahlivy predajca -kamenna predajna.
    trochu zvlastne je, že topanky boli vyrobene v 2024, tj material ma 2roky. Iba dufam, že sklad v Bardejove nema prilis velke vykyvy teplot

• domaca vyroba

sortiment by mohol byt lepsie dizajnovany a aj trochu kvalitnejsi

• Spoľahlivosť, serióznosť

• Kvalitný tovar
    • Rýchlosť vybavenia objednávky a dodania
    • Slovenský vyrobca
    • Prehľadny e-shop
    • Dobrý sortiment na výber

• Rýchle doručenie
    • Kvalitný tovar

Skvelá obuv na rózne príležitosti, vyrábaná doma, prijateĺné ceny a spoĺahlivý obchod. Výber veĺkosti obuvi nie je podĺa údajov veĺkostných tabuliek problém. Ďakujem, že pracujete zodpovedne.

Cely nakup prebehol bez problemov. Jednoduchy nakup, prehladny e-shop. Dakujem, urcite nakupim znovu.

• Oki

Perfekt

• ak by sa podarilo nejak zmenežovať kamenné predajne, alebo si dohodnúť dealovanie a naskladňovanie vašej obuvi do spriaznených kamenných prevádzok aspoň po krajských mestách, prípadne len BA, KE, BB / ZA / RK, bolo by to skvelé.

S topánkami BOSP som spravil prvýkrat v živote výnimku a kúpoval obuv cez internet bez vyskúšania. Výborne sedel aj model Grizzly Griffit - nízka turistická obuv, pri ktorom by ma však potešilo, keby bol v koži, prípadne s Goretexom. Kožu som trošku očakával, no došlo mi, že by musel byť drahší.
    By som aj priplatil za takúto možnosť.
    Model Rocker Sage - tenisky, sedí taktiež veľmi dobre. Tenisky nosím asi po 10 rokoch, po tom, čo mi moje chodidlá povedali, že by si od dennodenného nosenia barefoot topánok, rady konečne oddýchnuť.

Som hrdý, keď môžem míňať svoje peniaze ako Slovák s vedomím, že ako zisk podnikateľa, tak daň zo zisku i náklady na výrobu, napríklad výplaty "šustrov" a ostatných ľudí, ktorí sa podieľajú na chode firmy BOSP, ostávajú doma, na Slovensku. Myslite na to, prosím vás, keď budete kupovať v nemeckom obchode v Nemecku vyrobenú nátierku a v Indii vyrobený textil firmou, ktorá tam zdiera miestu bedač / rovnako ako u nás /.
    Totiž, jeden z dôvodov, prečo je Švajčiarsko tam, kde je, je ten, že, keď príde Švajčiar do obchodu a nemajú švajčiarske, radšej nekúpi nič. Nie za všetky problémy Slovenska totiž môže Robo F..
    Vďaka BOSP.

• Veľmi pohodlné sa topánky nosia
    • Širší strih topánok, netlačia palce vpredu

• Veľmi rýchle doručenie.

Objednávka bola vybavená rýchlo,, obuv je pevná a kvalitná.

• Spolahlivost

• Za tovar som zaplatil 13.8.2026 dnes je 23.8.2026 a tovar ste mi i napriek viacerým mojim urgenciam nedoručili. Žiadam Vás o vysvetlenie a zaslanie mojej zásielky.

• Jednoznačne odporúčam Váš obchod,rýchle dodanie a kvalita...

• Prehľadnosť info pri tovare

super komunikácia, expresné dodanie