- Hrozná komunikácia zo strany obchodu, ako keby to boli boti.
Hrozná komunikácia zo strany obchodu snažili sa zamaskovať vadu lepidlom a jediné čo na to odpísali bolo, že im ju mám poslať späť
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
jsme moc rádi za Vaši recenzi.
Daleko méně nás těší skutečnost, že nám pod rukama prošla poškozená helmy k Vám, jako k váženému zákazníkovi. Toto by se rozhodně při kontrole zboží nemělo stát. I když bylo poškození na méně viditelném místě.
Méně fakticky už mohu komentovat údajný záměr opravit poškození lepidlem, to nezní jako naše běžná praxe, pokud narazíme na vadný kus. Jsme moderní obchod a umíme využívat možnosti reklamace vadného zboží u dodavatele či výrobce :)
Pokud byste si rád o celé situaci promluvil, kontaktujte mne, prosím, na [email protected] a zavolám Vám :)
Děkuji a přeji hezký den.
www.bonmoto.cz -
- Topánky sú za tie peniaze veľmi nekvalitný prevedenie je lacné a vetché !!!
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
jen nám líte, že jste nespokojený s kvalitou bot. Rás bych Vás kontaktoval a vyřešil s Vámi možnosti postupu. Spokojený zákazník, který si nakoupí jen to, co opravdu potřebuje v kvalitě, kterou požaduje, je náš cíl.
Děkujeme za recenzi, vynasnažíme se lépe informovat o kvalitě určitých modelů obuvy.
přeji Vám příjemný den.
www.bonmoto.cz -
Tovar doruceny velmi rychlo, no zle uzavreta nadoba, zaistena len nejakou podivnou papierovou paskou, znacna cast obsahu vytiekla do plastoveho odpadu, v com to bolo cele zabalene. Niekolko mailov zaslanych, ziadna odpoved. Otazka na chat... mam vraj cakat. Cely tento zlepeny odpad hodim do kosa a objednam si to inde!
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
je nám líto, že nákup takto dopadl. Tuto záležitost jsme spolu komunikovali telefonicky a měl jste samozřejmě dostat nové zboží.
Dovolte mi, prosím, Vás co nejdříve kontaktovat a toto s Vámi dořešit :)
Děkujeme za recenzi, naše zboží budeme muset podrobit důkladněší kontrole při balení zakázek.
Přeji Vám příjemný den.
www.bonmoto.cz -
Obchod pridava k objednavke poistenie. Pri objendavke je predvyplnene, vopred zaskrtnute, ze ho chcete. Zaskrtnutie som zabudol zrusit, preto som im 4 minuty po odoslani objendakvy poslal e-mail, ze o poistenie nemam zaujem. Aj napriek tomu mi dobierku poslali s poistenim.
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
je nám velice líto, že jste nebyl spokojen s nákupem. Náš systém je nastaven na automatické pojištění zasilky, které lze vypnout/neobjednat. Absolutně chápu, že jste to opomněl zrušit pojištění a logicke jste co nejdříve napsal o zrušení. Bohužel, naše komunikační kanály byly přehlceny a email byl přečten pravděpodobně až po odeslání objednávky.
Rádi Vám přeplatek vrátíme a zašlame dárek, jako omluvu a poděkování :)
Přeji Vám hezký den.
www.bonmoto.cz -
Objednala som si 3 hrnčeky BMW a prišli mi v modrej krabici od adidas prelepené páskou BONMOTO. Hrnčeky boli zabalené len v papiery a jeden v sačku. Neviem ako sa to stalo ale jeden hrnček prisiel s rozbitým uchom. Sklamaná som
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
moc nás mrzí tato zkutěčnost. Radi bychom Vás kontaktovali a ujistili Vás, že toto nebyl a není standartní postup Bonmoto.
Pokud byste si o tom ráda promluvila, jsme na našich komunikačních kanálech a vymyslíme kompenzaci :)
OBCHOD NEKOMUNIKUJE, TOVAR MI NEDORAZIL A NIKTO NEVIE CO SA DEJE
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
děkujeme za nákup a podnětnou recenzi. Vždy se snažíme o co nejlpepší komunikaci a je nám moc líto, že se to ve Vašem případě úplně nepovedlo. Rádi bychom s Vámi celou záležitost probrali a nabídli nějaké uspokojivé řešení :)
Přeji hezký den.
www.bonmoto.cz -
- Tovar skladom nie je skladom , možno 1ks, už vyše týždňa čakám na 1l oleja. Katastrofa
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
děkujeme za podnětnou recenzi i za Váš nákup. Bohužel, ať děláme, co je v našich silách, někdy je dovoz z CZ na SK, i jen s 1l oleje, komplikovaný. Zejména, když u dodavatele nejsou k dostání. Pokud byste příště měl starosti stran času dodání, neváhejte nás kontaktovat a můžeme nejít jiné řešení, k Vaší spokojenosti :)
Přeji příjemný den.
- Zatial nezistenè
- Tovar je na objednàvku v eshope je to nevýhoda zàkaznìk neràd čakà dlho ma tovar
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
děkujeme Vám za nákup a podnětnou recenzi. Pokud je něco, čím bychom se ve Vašich očích blýskli, dejte náp prosím vědět :)
Bohužel, některé zboží není skladem díky malé vytíženosti objednávek. U každého vybavení se snažíme řádně označit jeho skladovost a pokud si nejste jistí, naše eshop hot-line podpora Vám může 99,9% vybavení dohledat u dodavatelů a zjistit u nich dostupnost.
Každopádě přeji hezký den :)
www.bonmoto.cz -
- Mali tovar, ktory som chcel
- Slabsie technicke prevedenie eshopu
Po tom, ako pri vyplnani udajov pre dorucenie doslo ku chybe v eshope, som uz nedokazal nic v objednavke zmenit a musel som komunikovat cez chat. Obsluha slaba, otazka na intercom bola, aku velkost chcem, samozrejme doplietla dorucovacie udaje a balik sa motal po Slovensku tyzden, kym sa podarilo uspesne dorucenie. Objednavka, ktora mala trvat 5 minut aj s platbou, trvala 3/4 hodiny a platba to natiahla na par dni.
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
jsme rádi, že jsme měli zboží, které Vás zajímalo. Bohužel, od té chvíle to šlo trošku z kopce a já už teď bohužel nezjistím, kde se přesně stala chyba. Pokud byste si chtěl o celé situaci pohovořit, můžeme a budeme za to rádi. Nespokojený zákazník není naším cílem a rádi bychom to napravili.
Hezký den přeji.
www.bonmoto.cz -
Poštovné je drahšie ako samotný výrobok ! Smutne !
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
je nám velmi líto, že nejste spokojen s nákupem. Snažili jsme se co nejvíce usnadnit nákup ze zahraničí tím, že jsme nenastavili minimální limit nákupu a navíc jsme snížili limit pro dopavu zdarma. Bohužel, výhodnější způsob, jak z CZ na SK odeslat základnu na Interphone komunikaci :)
Rádi bychom to s Vámi dořešili, neváhejte se nám ozvat na naše kontaktní linky.
Hezký den přeji.
www.bonmoto.cz -
prodávají tovar, který nemají.
a dodací doba je půl roku... v mém věku se tak objednaného tovau ani nemusim dožít... zrušené. -
- Závadzanie zákazníka
- Sľúbený termín ( do 10dní )dodania tovaru nebol dodržaný
- Po mojich urgenciách zistili že komplet dodaniu tovaru bude trvať 1-2 mesiace a aj to čo už im prišlo nesedelo podľa mojej objednávky
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
ďakujeme za recenziu a objektívnu kritiku. Bohužiaľ vzhľadom k aktuálnej situácií vo svete bola naša objednávka tovaru pozdržaná, kvôli čomu sme neboli schopní dodržať termín, ktorý sme Vám sľúbili. Je nám veľmi ľúto, že sa situácia takto skomplikovala a ospravedlňujeme sa za jej zlé odkomunikovanie. Celú vec znova prešetríme a poučíme sa z nej, aby sa podobná chyba už neopakovala.
Ondřej, BONMOTO
www.bonmoto.sk -
- Zavadzanie zakaznika
Na vyrobok mi bola slubena zlava 10% potom 5% asi po 20 odoslanych mailoch sa mi podarilo komunikovat s Vami.Ked mi vyrobok prisiel nebol k tomu manual v slovencime ani v cestine..Cele zle tak zase pisat ..Fakt ma to uz nebavi nieco riesit..
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaša zlá skúsenosť s naším e-shopom. Podľa našich záznamov prebehla komunikácia s Vami bez problémov. Odpovedali sme na všetky Vaše e-maily aj dotazy na online chate. Mrzí nás, že sme nedokázali naplniť Vaše očakávania, ale nie sme dokonalí, snažíme sa pracovať na maximum a každý deň sa zlepšovať. Zároveň sa ospravedlňujeme za chýbajúci návod k produktu. Návod v slovenskom jazyku Vám bol zaslaný na e-mail, hneď po tom, ako ste nás informoval o tom, že v balení Vášho produktu chýbal.
Ondřej, Bonmoto -
Objednávku som zrušil na základe dlhej dodacej doby, nakoľko nemali danú bundu skladom.
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s naším e-shopom. Bunda, ktorú ste si vybral, mala bohužiaľ dodaciu dobu jeden mesiac a alternatívy k tejto bunde Vám žiaľ nevyhovovali. Je nám veľmi ľúto, že sme Vám nedokázali pomôcť s výberom. Nakoľko sa snažíme naše služby neustále zlepšovať, chcel by som sa spýtať, či existuje niečo, čo by sme mohli vylepšiť a spríjemniť Vám tak zážitok z nakupovania u nás na predajni alebo na našom e-shope. :-)
Ondřej, Bonmoto -
Pri kontakte so zamestnancom firmy a poskytnutí mu všetkých potrebných informácií, poskytuje zavádzajúce informácie, na ktoré keď sa zákazník spoľahne musí si platiť poštu kvôli následnej výmene tovaru /p. M. K./. Myslím že takýto zamestnanec znehodnocuje meno podniku.
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Bohužiaľ výber topánok cez internet nie je vždy jednoduchý, kolega Vám topánku premeral a snažil sa Vám poradiť s veľkosťou najlepšie, ako vedel. Mrzí ma, že aj napriek jeho snahe Vám táto veľkosť topánky nesedela, nie vždy sa to dá zvládnuť len s metrom, bez osobného vyskúšania :-( Natália BONMOTO
- Pri vrateni zleho tovaru poslali kuriera cize som neplatil postovne.
- Poslali mi inu bundu v inej velkosti. Na moju objednanu bundu este cakam...
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a zároveň nám je veľmi ľúto, že nastala takáto chyba. Bohužiaľ sme len ľudia a aj keď sa snažíme najviac, ako vieme, občas sa to pri takom množstve objednávok stane. Celú situáciu sme analyzovali a podnikli kroky, aby k nej už nedošlo a Vás sme odčinili aspoň darčekom k objednávke. Natália BONMOTO
E-Shop fajn je tam veľa zaujímavých vecí.
Tovar neviem sledovať už 10tý deň mi píše , že tovar bol zaplatený, žiadne iné info , kde to je nič proste?!
Po kontaktováni podstredníctvom online chatu , dáma veľmi milá no žial ešte veci neprišli od dodávatela........žijeme v 20 storočí! zavolať , jeden ***e-mail napísať že sorry veci ti budú meškať , nedá sa...ach????.....
Príjemný deňReakcia obchodu BONMOTO.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a mrzí nás, že náš obchod neodporúčate. Je mi naozaj ľúto, že máte takúto skúsenosť, ale my sme sa Vám niekoľkokrát snažili dovolať, ale telefón ste nám nezdvihol a na email nereagujete. Verím, že sa nám s ďalšou objednávkou podarí nájsť cestu, ako to spolu odkomunikovať lepšie, aby ste bol spokojný :-) Natália BONMOTO
Tovar som zaplatil ale ziadny mi nedorazil.
Neviem kde sa stala chyba.
Ziadam vratit peniaze alebo mi to uz konecne poslite.Reakcia obchodu BONMOTO.sk
Dobrý deň. Váš tovar bol odoslaný hneď na druhý pracovný deň od Vášho objednania, keďže ste si ho objednal vo večerných hodinách. O tom Vám samozrejme prišla aj emailová notifikácia, teda pokiaľ Vám nebol balík doručený, mal ste nás kontaktovať a my by sme u prepravcu zistili, kde sa stala chyba.
Pridu mi tie veci ci to mam obiednat inde?
Reakcia obchodu BONMOTO.sk
Dobrý deň pán Durkove. Mrzí ma Vaša negatívna recenzia, ale bohužiaľ ako bolo uvedené na stránkach nášho eshopu, od 24.12.2019 do 13.1.2020 bol náš eshop z dôvodu sviatkov a následných inventúr zavretý a všetky objednávky boli expedované až po tomto dátume. Natália BONMOTO
Sľúbené pánske tričko ste zatiaľ nedodali, i keď ste to sľúbili s poznámkou, že určite do 15.12. bude tovar dodaný.
Ing. Ivana MatíkováReakcia obchodu BONMOTO.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď nie je pozitívna. Bohužiaľ dodávateľ mal problém s objednávkou, ale všetko sme spolu následne vykomunikovali a tričko aj so zľavou dodali včas. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí a dúfame, že podobné problémy sa už opakovať nebudú. Natália BONMOTO