Objednal som si darcekove balenie. Hodinky mi prisli v standardnom baleni od vyrobcu. V Bondie previazali krabicu od vyrobcu maslou za par centov a nauctovali mi 3,50 €,co je viac,ako prehnane. Je to zlodejina.
K dodavke nemam ziadne vyhrady. Prebehla standardne,ale u Bondie som s nakupovanim skoncil.Reakcia obchodu Bondie.sk
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste neboli spokojný s darčekovým balením.
Radi by sme upresnili, že presný obsah a forma darčekového balenia sú podrobne popísané v našich obchodných podmienkach aj priamo v náhľade košíka pred dokončením objednávky. Balenie obsahuje dekoratívne previazanú krabičku od výrobcu stuhou, nie však kompletnú darčekovú škatuľu alebo prebal. Cena za túto službu zohľadňuje ručné balenie, materiál a manipuláciu.
Rozumieme, že vaše očakávania boli iné – vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a určite ju zohľadníme pri zlepšovaní popisu aj samotnej služby. Sme radi, že samotná dodávka prebehla bez problémov, a ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky či podnety, radi ich s vami preberieme individuálne.
Ďakujeme, že ste nás vyskúšali, a veríme, že nám v budúcnosti dáte ešte šancu.
S úctou,
Tím Bondie -
- Rýchle doručenie a dobré ceny.
- Slabá kvalita fotiek tovaru.
Odporúčam.
- tri bezproblémové nákupy hodiniek
- Jedno bezproblémové vrátenie tovaru
- Komunikácia s predajcom
- Dobre zabalený tovar
- Žiadna
- Originál hodinky
- Výhodné ceny
- Všetko v poriadku super komunikácia aj doručenie
Rýchle doručenie, opasok vyzerá nádherne.
- Nizke ceny
- Žiadna komunikacia zo klientom
Neodpovedaju na email.
nebol som spokojný s poskytovanými službami a mám ešte niekoľko otázok, na ktoré by som rád dostal odpoveď. Žiaľ, doteraz som nedostal žiadnu reakciu na moje predchádzajúce oznámenie. Prosím, ozvite sa mi čo najskôr.
([email protected])Reakcia obchodu Bondie.sk
Dobry den,
Kontaktovali som Vas na email.
Dakujem -
- Ultra rýchle dodanie
- Skvelé ceny
- Neviem ci sú autorizovaný predajca, záruka v tom prípade nie je globálna
- Mega rýchle dodanie
- Pekné darčekové balenie za príplatok
- Pomer cena-kvalita
- Možnosť doplatiť poistenie zásielky
- Možnosť dokúpiť predĺženú garanciu o 6 mesiacov.
- Nemám žiadnu zlú skúsenosť
Dámske hodinky Emporio Armani, pekné, napohľad kvalitné, kupované ako darček. Zatiaľ nedarované, avšak zbežnou kontrolou funkčné, pekné, bez viditeľných závad. Verím, že potešia a budú dlho slúžiť.
v poriadku
- Nedostupny tovar.
Obchod udáva, ze tovar je na sklade, a pritom ho vôbec nemajú.
Reakcia obchodu Bondie.sk
Dobry den,
Dakujeme za recenziu, mozete mi napisat cislo objednavky ?
Preverime to co sa stalo.
s pozdravom -
Bola som veľmi spokojná! V ponuku bolo veľké množstvo kvalitných značkových hodiniek vo veľmi dobrej cene.Tovar - dámske hodinky som si objednala v stredu večer. Už v piatok ráno mi zvonil kuriér a balíček mi doručil krásne a bezpečne zabalený. Stihla som darček vnučke odovzdať včas!
- Trošku pofidérna stránka
- Komunikácia
- Doprava
- Super cena
Dobrá komunikácia, včasná doprava a super cena. Určite odporúčam!
Veľmi rýchle dodanie na veci zo Zary sa čaká dlhšie. Kvalitné a za veľmi dobrú cenu.
Profesionalny prístup.
- Rýchlosť
- Komunikacia
Spokojnosť, tovar doručený rýchlo, komunikácia dobrá
- Rychla doprava
- Super cena a kvalita
- Siroky sortiment
- urcite si este objednam
Veľmi ochotný ľudia