V pohode.
- profesionalita
Veľmi spokojný
- Rýchle vybavenie.
- Rychlost
Výborná komunikácia a ochota obchodu. Doporučujem
Ďakujeme za Vaše slová chvály, tešíme sa, ďakujeme. Tím Biohit
super
Ďakujeme krásne :) tím Biohit
Poradia, dodacia doba bola dlhšia ale nie vinou obchodu ale dopravcu.
Reakcia obchodu BioHit
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, veríme, že sa dlhá dodacia lehota už nebude viac opakovať. Tím Biohit.sk
- Nedodanie zásielky v dohodnutom termíne
Tovar som po telef. dohovore objednal, zaplatil a očakával jeho dodanie. Ani po 3 dňoch neboli schopní tovar odoslať , hoci ma informovali, že bol odoslaný. Z prepravnej spoločnosti prišiel oznam, že tovar nedodali na prepravu. A navyše, ani 5 dní po zrušení objednávky neprišli zaslané peniaze na môj účet.
Reakcia obchodu BioHit
Pre upresnenie prišla objednávka a klient nám zavolal či by sme to vedeli hneď odoslať. Mali sme už balíky poslané a nevedeli sme už odoslať . Na druhý deň sme boli oslovený , že už balík netreba posielať z dôvodu nedodania hneď v prvý deň . Tak sme odovzdaný balík zrušili prepravu . Prepravná spoločnosť zastavila dodanie balíka, preto ani neprišla správa o dodaní tovaru. Preto ani neprišla správa po 3 dňoch , lebo bola zrušená preprava 2 deň po odoslaní. Financie sa posielali po dodaní oficiálneho zrušenia objednávky . Balík sme posielali na druhý deň po objednaní , ale nestačilo.
- Tovar som obdrzal v poriadku a velmi rychlo.
Ďakujeme, vážime si vaše hodnotenie :) tím Biohit
Som veľmi spokojný.
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, s pozdravom tím Biohit
Obchod zavádza - na internete sľubuje dodávku tovaru do 3 dní, skutočnosť bola 8 dní.
Reakcia obchodu BioHit
Áno stalo sa nám to akurát sme sťahovali firmu a termíny sa nám natiahli . Nepodarilo sa nám presťahovať ako sme plánovali , tovar sme nedokázali pripraviť v stanovenom termíne . Nezavádzame , bežne je to rýchlejšie ako 3 dni . V tomto prípade sme to nezvládli . Ďakujem za pochopenie . Team Biohit.
- Tovar nezodpovedal tomu co bolo na stránke
Reakcia obchodu BioHit
Ak sa nám to stalo , tak je nám to ľúto . Stane sa , že príde nový tovar , zmenia nám dizajn poprípade balenie . Ale vždy je dodržaný typ zariadenia , ako aj funkčnosť . V prípade , že produkt vám nepasuje vieme ho vymeniť , poprípade nám tovar viete vrátiť . Snažíme sa dodržať fotky so skutočnosťou , ale stane sa aj nám , že niekedy to nestihneme zmeniť na stránke .
- Nákup z pohodlia domova.
Perfektná komunikácia, rýchle dodanie tovaru.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. S pozdravom, tím Biohit.sk
- Príjemný zákaznícky servis
- Ceny
Rýchlosť dodania,široký sotriment.
- možnosť konzultácie
Milí personál, kvalitný tovar. Boli ústretoví, aj keď sme si kupovali len doplnkový tovar.