ochotný personál
vsetko ako ma byt
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Poslali iný tovar,po reklamácii poslali poškodený ,neúplný ale správny.
- Bol to môj prvý nákup v tomto obchode, s najvyššou spokojnosťou.
- Rýchla dodávka
- Promtná dodávka tovaru
Super obchod, objednávka bola hneď vybavená
Dostal som tovar(tester tvrdosti vody) , ktory som si neobjednal. Dostal som iny typ ako som si objednal. Tovar som mal na vlastne naklady poslat spat. Vykaslal som sa nato, nebudem tu uz viac kupovat. A boli si vedomi ze mi poslali nespravny tovar... nemam slov.
- Spokojnosť , rýchle dodanie tovaru
- Nič
Trošku vyzerá tovar užší ako som mala starý tovar v minulosti.
Spokojnost. Velmi rychle dodanie.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchle vyexpedovanie a doručenie
- Poplatok za platbu kartou
Objednal som, prislo na cas.
- rýchlo reaguje
- tovar prišiel v poriadku, filter je zlý slabo fitruje vodu, ktorá len kvapká ale netečie
- Ríchle doručenie
Dobry vyber tovaru, nasiel som vzdy vsetko co som hladal a potreboval, aj doplnujuca telefonicka komunikacia bola bezproblemova a mila.
- -kupil som co som potreboval
- -dorucili mi iny produkt takze som to musel vracaj na vlastne naklady ALE vybavene to bolo hned dalsi den. Ponukli mi sice ze zly tovar si mozem nechat a ze mi poslu novy a spravny ale netazil som z danej situacie a tovar som vratil.
-obchod komunikuje ked je problem co je podstatne takze aj napriem vzniknutej situacii sa nestazujem ved kto nic nerobi nic nepokazi a viem ze chyby sa stavaju.
Všetko bolo také jednoduché, že si ani nepamätám detaily, čo je asi najlepšie, čo sa môže stať.
- velka promtnost
- nie su
jedna báseň,priam ideál
- Ku zakupenemu tovaru nebol poskytnutý žiadny návod na použitie , respektíve dávkovanie. Na vasej webstránke som sa dočítal dávkovanie pre pitnú vodu 2-200mg/ppm. Nie je mi z toho jasne koľko dezinfekčneho prostriedku môžem použiť na 1 m kubický vody v studni. Môžte mi prosím oznámiť dávkovanie prostriedku Taranis zrozumiteľným spôsobom na adresu : [email protected]