ochotný personál

vsetko ako ma byt

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Poslali iný tovar,po reklamácii poslali poškodený ,neúplný ale správny.

• Bol to môj prvý nákup v tomto obchode, s najvyššou spokojnosťou.
    • Rýchla dodávka

• Promtná dodávka tovaru

Super obchod, objednávka bola hneď vybavená

Dostal som tovar(tester tvrdosti vody) , ktory som si neobjednal. Dostal som iny typ ako som si objednal. Tovar som mal na vlastne naklady poslat spat. Vykaslal som sa nato, nebudem tu uz viac kupovat. A boli si vedomi ze mi poslali nespravny tovar... nemam slov.

• Spokojnosť , rýchle dodanie tovaru
    • Nič

Trošku vyzerá tovar užší ako som mala starý tovar v minulosti.

Spokojnost. Velmi rychle dodanie.

• Rýchle vybavenie objednávky

• Rýchle vyexpedovanie a doručenie
    • Poplatok za platbu kartou

Objednal som, prislo na cas.

• rýchlo reaguje
    • tovar prišiel v poriadku, filter je zlý slabo fitruje vodu, ktorá len kvapká ale netečie

• Ríchle doručenie

Dobry vyber tovaru, nasiel som vzdy vsetko co som hladal a potreboval, aj doplnujuca telefonicka komunikacia bola bezproblemova a mila.

• -kupil som co som potreboval
    • -dorucili mi iny produkt takze som to musel vracaj na vlastne naklady ALE vybavene to bolo hned dalsi den. Ponukli mi sice ze zly tovar si mozem nechat a ze mi poslu novy a spravny ale netazil som z danej situacie a tovar som vratil.

-obchod komunikuje ked je problem co je podstatne takze aj napriem vzniknutej situacii sa nestazujem ved kto nic nerobi nic nepokazi a viem ze chyby sa stavaju.

Všetko bolo také jednoduché, že si ani nepamätám detaily, čo je asi najlepšie, čo sa môže stať.

• velka promtnost
    • nie su

jedna báseň,priam ideál

• Ku zakupenemu tovaru nebol poskytnutý žiadny návod na použitie , respektíve dávkovanie. Na vasej webstránke som sa dočítal dávkovanie pre pitnú vodu 2-200mg/ppm. Nie je mi z toho jasne koľko dezinfekčneho prostriedku môžem použiť na 1 m kubický vody v studni. Môžte mi prosím oznámiť dávkovanie prostriedku Taranis zrozumiteľným spôsobom na adresu : [email protected]