• ziadne
    • dlzka dodania tovaru je katastrofalne dlha a tovar ani nemaju alebo pride poskodeny neviem z kade to vozite, asi z bangladeze

radsej sa mu vyhnite

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý deň. Vzniknutá situácia nás skutočne mrzí. Avšak tovar, ktorý príde poškodený musíme buď z objednávky vyradiť alebo ho objednať nanovo. Za Best s pozdravom Iva.

• dodacie doby

nikdy viac

• Reklamné nápisy na oblečení nie sú vyfotené ...aspon na bunde ,ktorú som si objednal...

• žiadne
    • predáva tovar, ktorý veľkosťami nezodpovedá osobám v Európe. Veľkosť XL ktorú som objednal,
    • má parametre S!

Nie, neodporúčam.

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý deň, p. Mihál. V prípade, že Vám bol dodaný produkt so zlou veľkosťou, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za Best s pozdravom Iva.

• Žádné
    • U vadného výrobku vám za to nepošlou druhý,ale vrátí vám peníze a musíte si ho znovu objednat.

Objednala jsem si dvě stejné mikiny,každou v jiné barvě.Jedna byla dobrá,druhá měla jeden užší rukáv než druhý a po zapnutí neseděla výška kapsy a byla škaredě ušitá trčely z ní nitě a nebyla někde došitá,posílám ji zpátky a jsem zklamaná,nato že to byla značková mikyna pusobila,jak koupená od vietnamců,špatná kontrola.

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý deň. Pokiaľ Vám príde poškodený tovar, odporúčame kontaktovať nás na [email protected], s foto prílohou tohto tovaru a my Vám poradíme ako postupovať ďalej. Za Best s pozdravom Iva.

• V prvom rade vám ponúka nemilé prekvapenie príde Vám model ktori ste si neobjenali podvod!!!
    • Neserioznost.

Nekupovat

Objednal som si cislo 4xl a bolo mi dotucene xl!!!!!
    Tovar vracam nazad

• Vyhodna cena
    • Dlha doba od objednavky k doruceniu.

Nepaci sa mi ze velmi neskoro bol tovar doruceny.uz som vela kárt obkednavala z inych obchodov a nikdy zatial tak dlho netrvalo,takze kto si vas vyberie nech s tym ráta!

• dlhé dodacie lehoty, ked som reklamoval, tak mi operátorka povedala,n že mi zavolá, no nestalo sa,

Môžete sa hanbiť,prečo ponúkate tovar, ktorý nemáte skladom, pritom v reklame uvádzate opak,ste neseriózny, už od vás nič nebudem objednávať, všetko je strata času a zbytočné náklady na telefón. Už ma nikdy nekontaktujte !!!

• výhody žiadne, už viac u vás nenakúpim, ani neodporučím svojim známim
    • nespoľahlivý

ste neschopní.

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý den. Vaše špatná zkušenost nás mrzí, ale protože i z chyb se člověk učí, oceníme, pokud nám na e-mail [email protected] napíšete, v čem se můžeme zlepšit. Pohodový pátek přeje tým BestSports.sk

• Neviem posúdiť - neobdržal som tovar
    • Zatial do 14 dní mi nebol doručený objednaný tovar

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý den. Delší doba dodání u některých objednávek nás skutečně mrzí. Věřte však, že na zrychlení doručování soustavně pracujeme. Pokud se někde však Vaše objednávka zadrhla, rádi s vámi všechno vyřešíme na telefonu 0948 257 888. Krásný den přeje Váš BestSports.sk.

• Neviem lebo tovar mi nebol doruceny
    • Dlha dodacia doba. Dva tyzdne a viac.

Neviem

• panske botasky v nedrozmernych cislach
    • dlha doba doručenia

strašne dlha doba doručenia, 10 dní od nákupu, tovar doposiaľ nemám doma

• neobvykle dlhá dodacia lehota, rovnaké ceny ako v kamennom obchode

Neodporúčal by som, pretože som neskôr zistil, že za rovnakú cenu ponúka vybratý artikel aj kamenný obchod, kde samozrejme odpadá dodacia "čakačka" 8 a viac pracovných dní

• žiadne
    • Tovar som objednala 16.1.2016 a do dnešného dňa mi nič neprišlo je 27.1.2016.
    • Žiadajú aby som nákup hodnotila - najhorší dodavateľ,nikdy viac si nič neobjednám.

Nikdy viac,nič nekupujte,nie sú schopný objednávku vybaviť a poslať.N E O D P O R Ú Č A M

ffff u úú úúúújjjjj

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý den. Je nám upřímně líto, že jste s námi nebyl spokojený. Váš názor nás zajímá, a proto nám všechny své připomínky můžete napsat na [email protected]. Rádi se polepšíme. S úctou tým BestSports.sk

• pekny tovar
    • vobec neviem,co je s objednavkou,este ani nedosla

neviem,este nemam dovar,ktory bol dostupny, z ostatnych obchodov,uz davno vyuzivam veci...a neviem,ci vobec dojde a aky

• Ponukaju tovar vo vyhodnych cenach
    • Dlha dodacia lehota

Vela trpezkivosti. Nedostatocna komunikacia

Reakcia obchodu bestsports.sk

Dobrý den. Jsme moc rádi za udělenou recenzi a stejně tak nás těší, že se Vám líbí i ceny našich produktů. Za prodlevu doručení se omlouváme; zapracujeme na tom. Tým BestSports.sk posílá pozdrav :)

• Značku poznám a kupujem.
    • Nedodržiava oznámený dátum dodania.

Značka a kvalita dobrá dodanie nespoľahlivé.

• Neodpovedali mi absolutne na otazku, ktoru som poslala mailom.

Nepaci sa mi dlha dodacia lehota a aj 5 eur za kuriera je dost.
    Ale inak tovar je ok.