neviem čo si mám myslieť
tobar nedosiel, nikto neodpisuje na mail...neviem
- Tovar mi nebol doručený. Nemám žiadne výhody
- Nemám žiadne výhody
Katastrofa
katastrofa
Ponúkaný tovar nebol zabezpečený z dôvodu problémov s dodávateľom. Na poslednú chvíľu som musela zháňať veci z iných eshopov. O danom probléme som bola informovaná až po mojich urgenciách - ked som tyzden nebola informovaná o stave mojej objednávky.
- Zla komunikacia
dlha doba dodania
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Lubo , mrzí nás ak ste s nami neboli spokojný. Na dodaciu dobu ste ale upozornený ešte pred dokončením objednávky. Za Best s pozdravom Milka.
Dlhe dodacie terminy, vyrobky su zrejme 2. trieda, nejaky outlet.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Enjoy, pokiaľ Vám tovar nevyhovuje kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected], kde sa budeme snažiť problém vyriešiť k Vašej spokojnosti. Za Best s pozdravom Milka
Nic nedošlo cakam uz 2 tyždne možno sa do vianoc dočkam
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Pišta Bači. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. Pokiaľ Vám tovar nebol doručný do 10 pracovných dní, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za BestSports s pozdravom Karin.
nekonečne čakanie .skór než pridu tie trička leto skonči . nakupujem cez net ale tak dlho .nečakam nikde .ešte stale tovar nemam .
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň stenly. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. Pokiaľ Vám tovar nebol doručný do 10 pracovných dní, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za BestSports s pozdravom Karin.
- velmi dlha cakacia doba na tovar
- nepravdiva ionformacia na nete
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Ladislav. Veľmi nás mrzí ak ste s nákupom neboli spokojný. Boli by sme ale radi, ak by ste nám o probléme napísal na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.
dlhá doba dodania tovaru
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, mrzí nás ak ste s nami neboli spokojný. Na dodaciu dobu ste ale upozornený ešte pred dokončením objednávky. Za Best s pozdravom Karin.
Pánske tielko vyzerá úplne inak než mi bolo doručené. Nepáči sa mi, vyzerá to hrozne, akoby odfláknutá práca. Na internete vyzerá omnoho lepšie. Výrezy na ruky vôbec nezodpovedajú obrázku - práve kvôli tvaru som si tovar objednala, som sklamaná. Zvažujem vrátenie tovaru.
Dámske tielko je v poriadku.Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojná. V prípade otázok ohľadom vrátenia tovaru nás prosím kontaktujte na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.
Veľmi veľmi dlhé čakanie
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Táto situácia nás veľmi mrzí. Ale ďakujeme za kontaktovanie a veríme, že tovar nakoniec potešil. Za Best s pozdravom Karin.
Objednala som pred 10 dnami a do dnes som tovar neobdrzala a ani som nedostala informaciu v akom stave je moja objednavka a kedy tovar dostanem. Najhorsi servis aky som zatial pri nakupe cez internet zazila.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ak vám nebol doručený tovar do 10 pracovných dní, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Objednávku skontrolujeme a o možných problémoch vás budeme informovať. Za Best s pozdravom Karin.
- farebne prevedenie na obrázkoch a realita sú velmi odlišné,tak isto velkosť.
Nie moc dobre.Velkosť XL=nočná košeľa.Ďakujem.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. Nevyhovujúci tovar je možné do 30 dní vrátiť. V prípade otázok nám napíšte na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.
Tovar som objednal a mal mi byt uz davno doruceny.Zatial vsak nic neprislo a nedostal
som ani ziadne avizo,preco tovar neprisiel.asi objednavku stornujem...Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Jozef. Táto situácia nás veľmi mrzí. Prosím kontaktujte nás na [email protected], kde objednávku preveríme. Za BestSports s pozdravom Karin.
- siroky vyber tovaru
- dlha doba dodania (dva tyzdne)
Objednavajte, iba ak dodanie nie je surne, napriek oznacenia tovaru ako na sklade, dodanie trva dva tyzdne. Pri otazke preco tak dlho, odpoved je ze tovar na sklade nemaju.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Táto situácia nás veľmi mrzí. Ale ďakujeme za kontaktovanie a veríme, že tovar nakoniec potešil. Za BestSports s pozdravom Karin.
- dobrý výber
- už ste mi poslali dotazník a tovar som ešte nedostala, tak čo Vám mám napísať?
strašne dlhá doba dodania tovaru, ani bonami to netrvá tak dlho a oni sú teda riadne spomalený
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravíme Adriana, mrzí nás ak ste s nami neboli spokojná. Na dodaciu dobu 8 - 10 pracovných dní ste ale upozornená ešte pred dokončením objednávky. Za Best s pozdravom Karin.
- Už jsem Vám to psal několikrát. Již psát nic nebudu protože to asi nikdo nečte, když po mě chcete znova hodnocení. Reakce na stanovisko stejně nepřijde
Chybí kontakt s prodavačkama a nelze zboží vyzkoušet
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Václav. Mrzí nás, že ste s nákupom u nás neboli spokojný. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na [email protected]. Za Best s pozdravom Karin.