- široký sortiment
- dodacie lehoty
priemer
- neviem o ziadnych
- Uz druhy mne znamy pripad za posledny mesiac kedy ste poslali inu velkost obuvi ako bola objednana. To asi nie je nahoda...
Neschopny dodat tovar v objednanej velkosti resp. ziadna komunikacia ohladom nedostupnosti objednanej velkosti. Urcite si tu uz nic neobjednam.
- dlhá doba doručenia objednávky
- -spôsob platby cez IB?
- žiadne
- dlžka dodacej lehoty
- komunikacia
Uz nikdy tu nebudem nakupovat v tomto obchode
- ziadne
- dlha doba dodania tovaru,tovar ktory ponukaju nakoniec nemaju alebo nedokazu zabezpecit.oznamia vam to pred dobou dodania..
som sklamany, slaba komunikacia, nedostatocna aktualizacia ponukaneho tovaru.
- ziadne
- sposob dodania
- Možno nemáte dobrých prepravcov, ale nebol ochotný tovar priviezť po 15 hodine. Dúfam, že dnes ho dostanem, lebo som musela vymyslieť inú alternatívu dovoz do práce.
- Obchood je v poriadku, len ceny sú vysoké...
- nič moc
- neviem
ak chceš dlho čakať tak si objednaj
- Nie som spokojný s prepravcom.Bežne nakupujem cez IB. Všetci prepravcovia sa snažili doručiť tovar do cca 12 tej hodiny. v priebehu dňa.Preto si dávam zasielať tovar na pracvisko.Tento prepravca, sa nechal počuť o doručení na 14-15 hod v piatok !Isteže som dostal niekoľko krát "sprosté" SMS, ako tovar je zabalený, tovar je na expedící, tovar je už na ceste..tovar vám bude doručený...ale za boha nie adresa konkrétneho dílera, ako je to bežné, že ho môžem zavolať a dohodnúť sa. Po poslednej skúsenosti nechcem objednávať u tohoto predajcu nič! Finíto !
- Mal som dve zásielky v jeden deň.Myslím, že mohli byť spojené do jedného balíka.
dlhá dodacia doba
- Veľmi široký sortiment, ktorý nedokáže zabezpečiť v prípade požiadavky klienta a veľmi dlhé dodacie lehoty.
Ani neskúšajte objednaťsi tovar v tomto eschope , zo spôsobu prístupu budete veľmi sklamaný.
- Objednaný tovar som do dnešného dňa nedostal a to ani po 16 dňoch od objednávky a to i napriek tomu, že najneskôr mali byť dodané do 14 dní od objednávky. S takouto negatívnou skúsenosťou ohľadom nedodania tovaru v sľúbenej a deklarovanej dobe som sa ešte nestretol.
Neodporúčam z dôvodu nedodržania sľúbených dodacích lehôt.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, ak Vám nebol dodaný tovar do stanoveného termínu, kontaktujte nás prosím na [email protected], kde objednávku preveríme. Za Best s pozdravom Iva.
- Predajca nerozumie europským veľkostiam.Objednal som si 47 a dostal som 46 veľkosť.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravím, Vasil. Pokiaľ Vám bola dodaná nesprávna veľkosť, kontaktujte nás prosím na [email protected], kde Vám poradíme ako postupovať ďalej. Za Best s pozdravom Iva.
- tovar bol veľmi zašpinený, látka na dvoch miestach poškodená. Tovar nemá ani zďaleka takú kvalitu,ako sa na stránke prezentuje.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň Mária. Pokiaľ Vám bol doručený poškodený tovar kontaktujte nás prosím na [email protected], kde celú situáciu vyriešime. Za Best s pozdravom Iva.
tovar mi bol doručený avšak nie v požadovanej veľkosti.Namiesto veľkosti č.42 mi doručili
veľkosť č.41Reakcia obchodu bestsports.sk
Zdravím, Zita. Pokiaľ Vám bola doručená nesprávna veľkosť, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Za Best s pozdravom Iva.
- Dĺžka dodávky
- Obrázok na pc je super skutočnosť je druhá vec
- Objednám si bundu a prišla bunda z papiera no neviem či to nazvať bundou
pekne ale nanič
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň, Pali. Prosím kontaktujte nás o tomto probléme na [email protected]. Za Best s pozdravom Iva.
Od tejto značky som čakala kvalitu. Bunda, ktorú som si objednala má odtrhnutú podšívku(1/2 rukáva)a teraz to musím dať niekde opraviť.
Reakcia obchodu bestsports.sk
Dobrý deň. Ak Vám bol doručený poškodený tovar, napíšte nám na [email protected], kde Vám poradíme ako postupovať ďalej. Za Best s pozdravom Iva.
- žiadne