Tovar 20dni objednany a este neprisiel

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velmi nás mrzí Vaše reakce. Předpokládaný termín dodání byl 12.8.2024, ovšem s týdenním předstihem jste byli informováni, že se odeslání o několik dní opozdí. Nakonec nám výrobce zboží dodal o 2 dny později a dnes 13.8.2024 Vaši objednávku odesíláme. Omlouváme se za krátké zdržení.

• Dlhá čakacia doba

Tovar som vrátila, pretože bol špinavý. 5.2. som im poslala číslo účtu, aby mi vrátili peniaze. Je 12.2. a nemám ani peniaze, ani tovar. Neodporúčam. Komunikácia s obchodom je hotová katastrofa.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť. Vaša reklamácia bola vybavená v rámci 3 týždňov aj s výplatou peňazí a na správy sme odpovedali väčšinou do 2 dní. Veríme, že sme nepochybili a reklamáciu sme vybavili k Vašej spokojnosti, vrátením peňazí.

Tovar zaplatený vopred, zatiaľ nedošiel

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Objednali ste si tovar, ktorý nebol na sklade. Doba dodania bola 1 mesiac, tento údaj bol uvedený pri produkte, v košíku aj v e-maile o prijatí objednávky. Našťastie sa nám podarilo objednávku odoslať už za 2 týždne od objednania a veríme, že sa Vám zakúpené veci páčia. Keďže ponúkame zakúpenie tovaru, ktorý je na objednanie, je dôležité si všímať predpokladanych termínov dodania. Ďakujeme

Sklamala ma kvalita trojkolky, popis krásny, no realita iná. Dieťa si pri odrážaní udiera nohy do zadnej konštrukcie, ktorá drží kolieska, lebo stredná konštrukcia je príliš krátka. Kolieska vyzerajú, že dlho nevydržia, šróby hrdzavé, vnútro, kde sa majú zašróbovať tiež hrdzavé, tým pádom sa s tým aj veľmi ťažko manipuluje. Keď znížim sedanku úplne najnižšie, nedá sa dobre zafixovať.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše nespokojenost. Nicméně lze u nás produkt reklamovat, případně vyměnit, můžete nás kontaktovat na e-mail: [email protected] a my s Vámi problém vyřešíme :)

• Objednala som tovar, ktorý som hľadala.
    • Dlhá dodacia lehota

Napriek avizovanej dlhej dodacej lehote (cca3 týždne), tovar neprišiel. Čakala som, čakala, nedočkala som sa ani po sľubovanom termíne, ani po ďalšom, tak som objednávku zrušila. Snáď aspoň vrátenie peňazí prebehne včas.
    Komunikácia s personálom však bola príjemná, pracovníčka milá a ochotná.

Stále čakám na tovar alebo na nejakú informáciu o stave objednávky

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Vaše objednávka byla odeslána včera, dne 10. 11., snažili jsme se Vás telefonicky kontaktovat, ale bez odezvy.

Obj. som zrušila pretože mala doraziť včas a nedorazila tak som ju včas aj zrušila a aj tak mi dávajú platiť poštovné...

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše nespokojenost. Bohužel objednávku jste stornovala pozdě, kdy už byla na depu příslušeného přepravce. Objednávku jste tvořila dne 14. 9., kdy Vám byla také odeslána (termín dodání jste věděla, jelikož jste s termínem srozuměni v e-mailu, který Vám dorazí po vytvoření objednávky). Dne 16. 9. jste nás informovala, že chcete objednávku zrušit, což je 2 dny po odeslání. Bohužel uhrazení poštovného je klasický postup, pokud objednávku zrušíte již po termínu odeslání, jelikož objednávka putuje k Vám a poté zase zpět k nám, protože ji nechcete. Poštovné tedy platíme my i vy.

Klamne fotky

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše nespokojenost a pokud produkt nesplnil Vaše očekávání lze jej vrátit nebo vyměnit :)

Tovar som žiadala vymeniť, kontaktovala som obchod. Ozvali sa mi s podmienkami, ktoré som akceptovala doteraz nebol tovar vymenený. Viac urcite nenakúpim. Detsky tovar u ktorého je bežne ze nesadne velkost vy mala vyť realizovaná výmena okamžite.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice se Vám omlouváme za zpoždění vyřízení výměny produktu. Bohužel u nás nastaly jisté změny týkající se zaměstnanců a obsazení jejich funkcí, které zasáhly také reklamace (zaučení nové kolegyně). Nicméně již jsme Vám výměnu produktu poskytli a jako kompenzaci jsme přibalili drobný dárek. Ještě jednou se Vám nesmírně omlouváme a děkujeme za pochopení.

• Tovar som mala poskodeni

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše hodnocení, nicméně poškozený produkt se dá vrátit nebo také vyměnit.

Velmi dlhé dodanie a žiadna komunikácia zo zákazníkom.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše reakce. Dle čísla objednávky vidím, že Vám již byla objednávka dodána. Velice se Vám omlouváme za menší zpoždění dodání, bohužel dodavatelé mívají občas zpoždění s doručením produktu. Ještě ještě se omlouváme a děkujeme za pochopení.

• Rýchlosť dodania, vyhovujuca cena
    • Nekvalita

Krásna nálepka, ale dosť nekvalitný materiál.
    Nedalo sa to nalepiť ani na stenu, nedalo sa poriadne odlepiť, všetko sa trhalo, od nervozity som to vyhodila nakoniec do koša .
    Je to síce lacné, ale dosť nekvalitné, je to pekné fakt len na obrázku na stránke obchodu, inac ani neobjednavajte.
    Z tejto stránky si už nikdy nič neobjednam.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše reakce a především zklamání. U produktu vždy dodáváme návod pro lepení samolepky + je také na stránkách u produktu. Prozatím problémy s lepením nebyly a jestliže potřeboval zákazník poradit, jsme tady pro něj / pro Vás. Pokud byste nafotila špatně nalepený produkt, dal by se problém případně ještě řešit (zaslat nový / zaslat se slevou / atd.). Snažíme se vycházet vždy zákazníkovi vstříc.

Tovar mi bol pozde odoslaný odosilatelom.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše reakce, nicméně produkt byl expedován tak, jak měl, bohužel z důvodu plných kapacit kurýrů Vám byl dodáván později, nicméně následně Vámi odmítnut, tedy vrácen zpět k nám. Omlouváme se za komplikace.

Poslali ste mi zlomený vysávač z ktorého po odbaleni odpadlo koleso... Nemôžem vás bohužiaľ nikde odporučiť a od vás už nikdy objednávať nebudem....

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše zklamání. Balíky se snažíme opravdu pečlivě zabezpečovat, ale může se stát, že přepravou dojde k poškození produktu. V takovém případě samozřejmě situaci řešíme jako reklamaci, a to výměnou nebo vrácením produktu. Ještě jednou se omlouváme.

• Zatiaľ žiadna reakcia na moju reklamáciu.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Odpovězeno na Váš e-mail Vám bylo ihned, jak to jen bylo možné. Reklamace Vámi byla zaslána v pátek 10. 9., zodpovězeno ihned v pondělí, dne 13. 10. Přes víkend nepracujeme a je možné, že se již kolegyně v pátek nezdržovala v kanceláři (ne vždy reagujeme ihned, jelikož nemáme k řešení pouze 1 reklamaci) , děkujeme za pochopení. Nicméně Vaše reklamace se řeší a budeme se ji snažit vyřešit jak jen nejlépe budeme moci :)

Tovar som si objednala, ale doposiaľ mi nebol doručený a ani oznámenie, kedy a ci príde objednaný tovar. A ešte som aj uviedla termín dodania, lebo na uvedenej adrese sa nenachádzam a potrebujem to vedieť dopredu, aby som sa tam vedela dostaviť.
    S pozdravom a ďakujem za pochopenie
    Richterova

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše vyjádření, jelikož jsme Vám odpovídali na Váš e-mail hned druhý den od obdržení, ohledně stavu Vaši objednávky, kdy na naši odpověď Vámi bylo reagováno, že rušíte objednávku, z tohoto důvodu Vám byla objednávka stornována.

do dnesneho dna sme neobdrzali zasielku, cakame viac ako 3 tyzdne

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Nicméně jedná se o 11 pracovních dnů od objednání Vaši objednávky (4 dny po stanoveném předpokládaném termínu pro odeslání), kdy po 7 pracovních dnech jsme zjistili, že dojde ke zpoždění odeslání, kdy jsme Vás ihned e-mailem informovali. Po telefonické domluvě jsme se dohodli, že Vás budeme ihned informovat, jakmile produkt dorazí od dodavatele. Omlouváme se Vám za zpoždění odeslání Vaši objednávky a doufáme, že nám produkt brzy dorazí :)

Kolobežka prišla chybná nedá sa využívať. Je tam Úplne chybna tyč. Opačne komponenty. Pre ktore sa kolobežka nedá využiť. Neviem kedy bude reklamácia vybavená keďže firma bambulin ešte len kontaktovala Výrobcu kolobežky Lorelli kolobežka rapid graffiti.
    Majú zdĺhavé riešenie reklamácie keďže výrobca mi nijako nepomôže. Bolo mi povedané ze spravia výmenu kus za kus no nakoniec čakajú za odpoveďou od výrobcu a mne Kolobežka stoji doma zabalená. Prvá skúsenosť s touto firmou a aj posledna. Ďakujem.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Jsme povinni řešit takto vzniklou situaci nejprve s dodavatelem, jelikož problém nastal z jeho strany. Nicméně reklamaci jsme řešili již od počátku (přednostně), i přesto, že máme více zákazníků, kteří také čekají na vybavení své reklamace. Na vyřešení reklamace máme ze zákona lhůtu 30 dnů od podání reklamace zákazníkem. Váš e-mail jsme obdrželi dne 4. 5., kdy dnes, dne 7. 5. jsme Vám ihned zasílali náhradní tyč pro zhotovení funkční koloběžky. Naopak chápeme Vaši nespokojenost a věříme, že po obdržení správného dílu již budou spokojeny obě strany - my i Vy. Ještě jednou se Vám omlouváme za způsobené komplikace.

Nemôžem pridať kladnú recenziu keďže tovar ešte stále nedorazil a už to trvá dosť dlho. Aj napriek tomu,že ho mám zaplatený.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše zklamání, nicméně na produkty očekáváme, jelikož dodavatel má zpoždění s dodáním produktů. Jakmile chybějící produkty obdržíme, ihned Vám objednávku odešleme. Omlouváme se za komplikace.