• Tovar s zatial nedostala, aj po skontaktovaní mi bolo povedane, ze tovar odišiel zo skladu 18.8. Dnes je 31.9. a zatial nemam ziadny tovar, dufam, ze sa ho este dockam, inak to budem musieť riešit.

Nespokojnosť veľká.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše záporná reakce. Bylo Vám zasláno několik e-mailu, na které jste nereagovala. Objednávka neodešla 18. 8., ani Vám tato informace nebyla námi podána, jelikož předpokládaný termín pro odeslání je 18. 9. (informace Vám byla doručena i do e-mailu po vytvoření Vaši objednávky). Bohužel u produktů, které nejsou skladem je doba dodání mnohdy delší, ale snažíme se předpokládaný datum odeslání dodržovat. Každopádně Vaše objednávka je stále aktuální a čekáme na přijetí zboží od dodavatele, kdy jakmile bude doručeno, budeme Vás kontaktovat.

Nakoľko zo zdravotných dôvodov nemôžem už rychlo riešiť reklamáciu, ponechala som si objednávku, bol mi dodaný iný počet ako bol objednaný. Nie mojou vinou. Tovar bol dobrý, ale doplietli objednávku.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Mrzí nás Vaše nespokojenost. Nicméně byla provedena objednávka, kdy jste objednala 2 kusy. Požadovala jste změnu kusů na 1 ks až poté, co už byla objednávka předána kurýrovi a odeslána.
    Navrhli jsme Vám dvě řešení, kdy ani u jednoho byste neměla žádnou starost, jelikož převzetí objednávky řešíme my, nikoli zákazník (zákazník neposílá zpět produkt, který nechce, sami vysíláme kurýra, který objednávku převezme od zákazníka).
    Opravdu nás mrzí, že situaci berete tak, jak jste zmínila.

Na magneticku tabulu sme sa tesili nakolko sme mali moznost vyskusat si ju u znamych. Tabula dosla poskodena, hned som pisala maily, skusala volat, pisala som aj cez nejaky rychly chat, dodnes sa mi nikto neozval som velmi sklamana, chcela som kupit este 2 pre deti z rodiny, co po tejto skusenosti nespravim. Tabulu si opravime sami.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše recenze. Bohužel od Vás žádný e-mail neregistrujeme, prosím zkuste klasický e-mail s normální koncovkou, myslíme, že nelze přijmout Váš e-mail kvůli koncovky, zkuste prosím přes jiný e-mail, popřípadě telefonicky. Určitě Vám rádi vyhovíme s vrácením produktu.

• Dlha čakacia lehota

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Děkujeme za Vaši reakci. Mrzí nás dlouhá čekací doba některých produktů, bohužel občas se stane, že je doba dodání u produktů, které nejsou skladem delší.

Detský záhradný fúrik - kovový - pozor kovové sú len rukoväte, samotná nádoba fúrika je z umelej hmoty - čo nie uvedené v popise - vraciam späť!
    Čo sa týka autíčke - dizajn pekný výdrž tak 5 minút - koliesko sa ihneď odlomilo a boli sme pri tom, že pri otáčaní a spúšťaní autíčka sme toto položili na zem a koliesko poddalo, jazýček sa prestal vysúvať - zadrháva sa, jediné čo ostalo funkčné že idú bublinky a vydáva zvuk - nespokojnosť!
    Celkovo s dodaním a lehotou dodania som spokojná - reagovali promtne.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Každopádně zboží lze reklamovat. Proto nás ohledně Vaší reklamace a vrácení zboží kontaktujte na uvedeném e-mailu: [email protected], rádi Vám objednávku vyreklamujeme a vrátíme peníze zpět, popřípadě zašleme zboží nové. Opravdu nás celá situace a Vaše nespokojenost mrzí.

• Tovar nedorazil a ani žiadna informácia čo sa deje

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost a omlouváme za způsobené komplikace spojené s opožděním objednávky. Každopádně problém se vyřešil a snad je již vše v pořádku :) Ještě jednou se velice omlouváme.

Tovar zaplatení 6.12. Termin doručenia mal byť až 17.12. Termin uplynul aStále žiadne info o stave objednávky

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice se omlouváme za způsobené komplikace, celá situace nás opravdu mrzí. Nastaly problémy ze strany dopravců, takže i když jsme objednávku odeslali relativně brzo, abychom garantovali doručení do Vánoc, nešlo opravdu nic víc dělat. Věřím, že se celá situace vyřeší a zboží do Vánoc dorazí v pořádku. Ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci.

• Tovar na obrázku nezodpovedá fotografii, potrebovala som sa spojiť s predajcom, márne.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Obrázky mohou mnohdy klamat svou barvou, i přesto, že se snažíme dávat na náš web fotografie, které odpovídají co nejvíce skutečnosti. U objednání souvisejících produktů stejné barvy se opravdu snažíme zaslat produkty tak, aby odstín barvy byl stejný. Omlouváme se za pozdní reakci. Je nám líto, že nebyla naplněna Vaše představa a doufáme, že se způsobené komplikace vyřeší k Vaší spokojenosti.

• To odrazadlo je nekvalitne krivo pozvarane proste des. Lutujem ze som ho kupil.

Reakcia obchodu Bambulin.sk

Je nám velice líto, že jste obdržel vadný kus. Při takovém množství prodávaných odrážedel, nejsme schopni každý kus kontrolovat. Není problém nás kontaktovat a zboží reklamovat. Snažíme se vždy zákazníkům vyhovět.