Reklama

• Oceňujem ekologické balenie tovaru.
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Rýchle doručenie a vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme pekne za hodnotenie! :) Teší nás, že vybavenie aj doručenie Vašej objednávky prebehlo rýchlo a bez komplikácií.

Spokojnosť, rýchlosť

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! :) Sme radi, že ste boli spokojná a že všetko prebehlo rýchlo.
    Andy z BajaBee

• Som spokojná aj z doručením a aj s kvalitou .

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie! :) Veľmi nás teší, že ste spokojná s doručením aj s kvalitou našich produktov.

• Komunikácia

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za hodnotenie! :) Sme radi, že ste boli spokojná aj s našou komunikáciou.
    Andy z BajaBee

• Sympaticky sortiment a rychle dodanie

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme pekne! :) Veľmi nás teší, že sa vám páči náš sortiment a zároveň oceňujete rýchle doručenie.

• Objednavka bola rÿchlo vybavená

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za hodnotenie. :) Teší nás, že sme Vašu objednávku vybavili rýchlo a všetko prebehlo bez zbytočného čakania.
    Andy z BajaBee

Som veľmi spokojná s obchodom, veľmi rýchle doručenie, krásne vône. Ďakujem.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za krásne hodnotenie! :) Veľmi nás teší, že ste spokojná s rýchlosťou doručenia aj s našimi vôňami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
    Andy z BajaBee

Chlieb po 4 dňoch v sáčku splesnivel. Opakovbane!!!

Reakcia obchodu BajaBee

Mrzí nás, že sa Vám chlieb v sáčku opakovane pokazil. :( Takáto skúsenosť nás určite neteší. Trvanlivosť pečiva môže ovplyvniť jeho druh, vlhkosť aj spôsob skladovania. Budeme vás kontaktovať do súkromnej správy a radi všetko vyriešime k Vašej spokojnosti.
    Andy z BajaBee

• Jemné zaujímavé vône. Prádlo mäkučké.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za hodnotenie. :) Teší nás, že sa vám vône páčia a že ste spokojná aj s výsledkom po praní.

• Dobrý obchod.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní.

• Rýchle vybavenie, spokojnosť

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za milé hodnotenie :) Veľmi nás teší, že všetko prebehlo rýchlo a k Vašej spokojnosti.

Bleskové voňavé doručenie. Odporúčam

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za odporúčanie! :) Teší nás, že balíček dorazil rýchlo a voňavo.
    Andy z BajaBee

pravidelne objednavam, tovar pride vcas, ceny prijatelne, bezproblemova komunikacia

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme, že sa k nám pravidelne vraciate. Veľmi si vážime vašu dôveru a teší nás, že ste spokojná s doručením, cenami aj bezproblémovou komunikáciou. :)
    Andy z BajaBee

Všetky fľaše pretekajú a nie som spokojná sklamala som sa v produkte .Po umyti skla fľaky atď......

Reakcia obchodu BajaBee

Mrzí nás, že vás produkty sklamali. :( Takáto skúsenosť nás určite neteší a radi by sme situáciu preverili podrobnejšie. Na začiatok by som chcel upresniť, že čistiaci prostriedok na sklo nepredávame.
    Budeme vás kontaktovať v súkromnej správe, aby sme spolu našli riešenie k vašej spokojnosti.

• Ziadne

Reakcia obchodu BajaBee

Veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. :)

• Rychle dodanie
    • Kvalita výrobkov

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za vaše hodnotenie! :) Teší nás, že ste ocenili nielen rýchlosť doručenia, ale aj kvalitu našich výrobkov.
    Andy z BajaBee

Obchod v pohode,už dávno som chcela vyskúšať ich výrobky

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme, že ste sa rozhodli naše výrobky konečne vyskúšať. :) Veríme, že splnia vaše očakávania a nájdete medzi nimi svojich favoritov.
    Andy z BajaBee

Prehľadná stránka, od objednania až po prevzatie balíka prešlo všetko hladko a rýchlo. Objednaná vôňa veľmi príjemná, nedráždi, prevonia, vrelo odporúčam...

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za takéto milé odporúčanie! :) Veľmi nás teší, že celý nákup prebehol bez komplikácií a rýchlo od objednávky až po doručenie. Ešte väčšiu radosť máme z toho, že vám vybraná vôňa sadla, príjemne prevonia a zároveň nedráždi.