Reklama

• rychle dodanie
    • ekologicke balenie

Nakupova som na Bajabee prvykrat a som velmi spokojna. Kvalitna komunikacia, ekologicke balenia, rychle dodanie, krasne vone...

• Rychle dodanie

Som spokojna

Rýchle dodanie, vyborne produkty

Bola som spokojná.
    Zatiaľ testujem vzorky a som spokojná

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za hodnotenie. Teší nás, že ste zatiaľ spokojná a veríme, že vám vzorky budú robiť radosť aj po ďalšom testovaní.
    Andy z BajaBee

• z domu si môžem objednať a rozmyslieť čo potrebujem
    • zatiaľ idem len testovať výrobky

nepoznám ešte aké sú to výrobky a ich výsledok prania - používania

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za hodnotenie. Veríme, že Vám naše výrobky sadnú a budete s nimi po vyskúšaní spokojná. Budeme radi, ak nám dáte vedieť, ako ste boli s výsledkom spokojná.

• Som spokojná

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste spokojná.

• Rýchle dodanie
    • Spoľahlivý obchod
    • Výborné produkty

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime, že náš obchod vnímate ako spoľahlivý a že ste spokojná s rýchlym doručením aj produktmi.

• Velmi rychle dodanie
    • Kvalitný výrobok

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za milé hodnotenie. Veľmi nás teší, že doručenie prebehlo rýchlo a s výrobkom ste spokojná.
    Andy z BajaBee

• Objednávala som prvýkrát z tohto obchodu. Páči sa mi, že o každom produkte je niečo napísané, že ceny sú dostupné pre každého, krásne vône, z ktorých si určite každý vyberie. Tiež aj to, že mi objednávka prišla rýchlo a oceňujem aj to, že tovar posielate aj na dobierku. Ďakujem. Určite vás odporučím svojim známym.

Reakcia obchodu BajaBee

Veľmi pekne ďakujeme za tak krásne a podrobné hodnotenie. Teší nás, že ste bola spokojná s výberom, vôňami, cenami aj rýchlym doručením. Sme radi, že oceňujete aj možnosť platby na dobierku. Vaše odporúčanie si nesmierne vážime a budeme sa tešiť, ak u nás nakúpite aj nabudúce.

• Rýchle vybavenie

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za hodnotenie. Teší nás, že bola Vaša objednávka vybavená rýchlo a bez problémov.

• Rychle a prehladne objednsvanie

Reakcia obchodu BajaBee

Děkujeme za milé hodnocení. Těší nás, že pro Vás bylo objednání rychlé a přehledné.

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za milé hodnotenie. :) Sme radi, že vybavenie objednávky prebehlo rýchlo a k Vašej spokojnosti.

extremne rychle.dodanie balička

Reakcia obchodu BajaBee

To nás veľmi teší, ďakujeme! :) Rýchle doručenie je pre nás dôležité, preto sme radi, že balíček dorazil expresne.
    Andy z BajaBee

Rýchle dodanie, ľahká príprava čistiacich prostriedkov a zároveň vynikajúca schopnosť čistenia, príjemná vôňa. Pracie pásiky sú ľahko skladovateľné, rozpustia sa aj za studena, prádlo po praní je jemne prevoňané.

Reakcia obchodu BajaBee

Takáto spätná väzba nám urobila veľkú radosť. :) Sme radi, že Vám vyhovuje jednoduchá príprava čistiacich prostriedkov, ich účinok aj vôňa – a že si u Vás našli miesto aj naše pracie pásiky. Ďakujeme!

• Super nakup, dobra cena

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za hodnotenie. :) Veľmi nás teší, že ste bola s nákupom aj cenou spokojná.
    Andy z BajaBee

Veľmi rýchle vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za hodnotenie. :) Teší nás, že objednávka dorazila rýchlo a všetko prebehlo v poriadku.
    Andy z BajaBee

• Chcel som kúpiť pracie pásiky do umývačky riadu, ale prišli mi tablety, neviem či som si to zle prečítal, alebo neviem kde sa stala chyba, ale inak spokojnosť, aj tak som doteraz použival Jadrové kapsuly, ale chcel som na sk7sku pásiky, možno nabudúce..

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme za hodnotenie aj za Vašu objednávku. :)
    Pracie pásiky máme v ponuke iba na pranie bielizne, žiaľ, pásiky do umývačky riadu v ponuke nemáme. Do umývačky ponúkame iba tablety a vo vašej objednávke boli naozaj objednané tablety do umývačky riadu.
    Veríme, že s nimi budete spokojný a ďakujeme za pochopenie.
    Andy z BajaBee

S obchodom som veľmi spokojná, odporúčam

Reakcia obchodu BajaBee

Veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie! :) Sme radi, že nákup u nás prebehol k vašej spokojnosti. Vaša podpora nás veľmi teší.
    Andy z BajaBee

pravidelne objednavam, produkty su vyborne, dorucenie bezproblemov, balenie eko...odporucam

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za úžasné hodnotenie aj za Vašu pravidelnú podporu! :) Veľmi nás teší, že ste spokojná s produktmi, doručením aj eko balením. Vaše odporúčanie si veľmi vážime.
    Andy z BajaBee

Krásne voňavý tovar, bielizeň vypratá, zatiaľ veľká spokojnosť. Ďakujem za skutočne hodnotný darček k nákupu.

Reakcia obchodu BajaBee

Ďakujeme krásne za milé hodnotenie! :) Veľmi nás teší, že ste spokojná s vôňou aj s vypranou bielizňou. Sme radi, že Vás potešil aj darček k nákupu.