Tovar bez problemov dorucili do 2 dni. Priznam sa, ze po precitani recenzii na heureke som sa trochu bala objednat z tohto eshopu, ale kedze som objednavala vec, ktora je malokde dostupna (t.j. nepremokava plachta do malej postielky s rozmerom 90x45), tak som to riskla. A vsetko prebehlo bez problemov, s dorucenim a aj s kvalitou tovaru som spokojna.

• Rýchlosť a spoľahlivosť dodania

• Veľmi rýchle dodanie a výborná komunikácia

nič

• rychle dodanie tovaru
    • dobra cena
    • tovar starostlivo zabaleny
    • vyborna komunikacia s obchodom

Za mňa 100% spokojnost.Objednavala som "iba" hygienicky set pre dieta,ale tovar bol vyexpedovany hned na dalsi den a vsetko prislo v poriadku :)

• Tovar prišiel rýchlo

• Rýchle dodanie
    • Výborná komunikácia
    • Pekný tovar
    • Kvalitný tovar
    • -

S tovarom som veľmi spokojná, rýchle dodanie, výborná komunikácia s obchodom

• Seriózny prístup, zákaznícky servis 100%

• Spokojnosť, tovar bol doručený rýchlo a v poriadku. V sobotu zaplatená objednávka a v utorok tovar doma. Komunikácia s obchodom na výbornú

• V celku príjemné ceny

ok

S tovarom som bola nadmieru spokojná. Prišiel v extrémne krátkom čase od objednané.

Ked som si tovar objednavala ukazovalo mi dodanie 2-3 dni na adresu.Neskor ked som zistovala ako je na tom moja obj.bolo mi odpisane, ze na nejaku s poloziek sa este caka, lebo nie je skladom.Co ma prekvapilo, lebo prave preto som ten tovar objednala u Vas. Nakoniec to vsak netrvalo az tak hrozne dlho a nejaka pani so mnou stale komunikovala, co pre bolo pre mna dost dolezite aby som sa tiez vedela zariadit. Pani bola velmi mila a hned mi poskytovala informacie, ktore som potrebovala vediet.Tovar mi ma prave odovzdat kurier takze dufam, ze bude vsetko ok. No v celku hodnotim nakup u Vas pozitivne :)

Najlepšia cena a veľmi rýchle doručenie. Ďakujem.

• Všetko v poriadku

• Som veľmi spokojná po každej stránke
    • Nič

• Rýchle dodanie

Doporučujem nákup pre deti

Rýchle dodanie, tovar došiel v poriadku