Absolútne nereagovanie na maili. Po zrušený objednávky odpísali okamžite !
absolutne nereaguju na moju komunikaciu. tovar mi nebol vobec doruceny.
- Dlhe cakanie na dodanie, doposial objednavka nebola dodana.
Objednala som detské návliečky. Následne mi prišiel email, že keď ich naskladnia, budú ma kontaktovať, aby som ich uhradila. Pani Radka Zmijková, Třinec , ma kontaktovala telefonicky. Nemala som čas vtedy, povedala som nech zavolá za 1/2 hodinku. Volala za viac ako hodinu, nedvihla som, nemala som opäť čas. Následne som kontaktovala ja ju 3x, nedvíhala. Potom mi od nej prišiel email- " ... bolo by fain, keby dvíhate telefón,...."
Znova som jej volala, zdvihla, začala som rozprávať, skočila mi do reči, vraj čo po nej štekám!!!
Objednávku som zrušila ešte v tom rozhovore, následne mi znova prišiel od nej email ako ona ako obchod stornovala moju objednávku:)))
Nejaké slušné správanie a etiketa pani Radce chýbajú, preto neodporúčam tento amatérsky obchod.
Romana -
- Postieľka prišla v inej farbe ako som objednala !
- Doteraz ste sa k mojej pripomienke nevyjadrili
- Tovar nedorazil...na emaily nikto neodpoveda, telefon mi nedvihaju :( sklamanie
- Komunikacia zo strany obchodu je na mizernej urovni, dodacie lehoty ktore uvadzaju nie su pravdive..pisu ze expeduju do 7 dni , ale mne ani po 14 neprisla ziadna info o dodani.
Aby v dnesnej dobe zakaznik vyvolaval ze v akom stave ma objednavku a zo strany obchodu ziadna konkretna informacia nepride to je uz neprijatelne.a zvlast ked na tovar cakate 2 ci 3 tyzden ..to vam skor pride balik z ciny.Zostala som velmi sklamana a obchod neodporucam
- na objednavku cakam dva tyzdne a momentalne ziadna komunikacia zo strany obchodu
slaba komunikacia
- Lacný tovar.
- Tovar bol poškodený. Musela som časť tovaru vrátiť . Peniaze ešte stále neposlali, aj ked tovar naspäť obdržali.
Som sklamaná. Vyzerali seriózne.
- Žiadne
- Všetky
- dlhá doba doručenia
- tovar ešte nebol doručený a už bol zaslaný tento dotazník
som nespokojná
neodporúčam -
- Na tovar cakam uz druhy tyzden aj ked pri vyrobku bolo poznamenane ze doruceny bude do 7 dni! Ziadne informativne maily ohladom zmeny stavu mojej objednavky taktiez nedostavam.
Reakcia obchodu Babytip.sk
o Vaší objednávce jsme Vás informovali, bohužel jsme povlečení neměli skladem a nabídli Vám výměnu, případně úpravu počtu dílů daného povlečení. Sama jste přislíbila, že se ozvete, jakmile si to rozmyslíte. Do dnešního dne ani telefonát, ani žádný email, proto jsme Vám znovu psali, jak jste se rozhodla. Nemáme žádnou zprávu, jak v této věci postupovat, proto není Vaše objednávka zatím vyřízena. Dejte tedy vědět, ať celou věc uzavřenem. Děkuji, Radka, babytip.sk -
- nulová komunikácia, neochota, nikdy viac.
- Zabudli odoslať tovar :D a ziadny email,keby sme nevolai, tak nic sa nedeje z ich strany
- tovar som v inom eshope nemohla nájsť.
- dodacia doba pridllhá, komunikácia nulová - ak nemali tovar, mohli upozorniť, že dodanie bude tak dlhé.
nie som moc spokojná.
- Hodnotim tovar nie obchod no obchod si ma dat zalezat aky ttovar predava. nekvalitna vyroba, nekvalitne nalepena paska na nabytku, chybajuce srobiky, miestami biela nie je biela ale vyzerala jemne do siva, proste polsky smejd. Pri zasrobovani koliesok sa doska tarmer rozdelila na polovicu. Matrace su OK rost dostatocny pre deti. Este ze to je len docasny nabytok na jednorazove pouzitie.
pozor na kvalitu polskych lacnych vyrovkov uz by som tam asi nikdy neobjednal.
- Velmi dlho trva dodanie tovaru
- Obchod neponuka ziadne vyhody, nekumunikuje so zakaznikom, neodpoveda na e-maily
- Komunikacia
Neodporucam, velke sklamanie
- tovar som objednala pred 10 dni, a zatial mi nebol doručený
- poskytujú nepravdivé info o dostupnosti tovaru,
- zlá komunikácia...
neodporúčam, lebo na tovar, ktoré nemajú na sklade treba čakať 2 týždne, a za poštovné pripočítaju až 5,5 eura...
- Na stranske bola informacia, že je tovar na sklade, čakala som tyžden vobec na mail aby mi odpisali čo sa deje s objednavkou, ktora nakoniec nebola na sklade