- Na stolik som caka skoro 2 mesiace. 1 mi prišiel poskodený...poslali mi druhý...bol poškodený ešte viac...no katastrofa. A ešte ho mam na vlastne naklady (14€) poslat spat...
Reakcia obchodu babynabytek.sk
Evidujeme objednávku č. 2020835316. Objednávala jste si zábranu na postel dne 7.10.2020 a zboží jsme Vám odeslali následující den.
Pokud se nejedná o Vaší objednávku, prosím kontaktujte zákaznickou linku a uveďte číslo Vaší objednávky abychom mohli Váš případ dohledat.
Děkuji za pochopení -
- Rýchla komunikácia
- Aj po reklamácii keď mi prišla nová strieška, tovar nesedí na domčeku. Stále je krivá aj keď menej, ale stále krivá.
Na stránke je krásny tovar, super nápady. Tovaru sa stále teším, reklamácia bola vybavená avšak žiaden list, že mrzí nás...Len zabalená strieška, ktorá je stále krivá a nesedí. Už sa mi to nechce znova reklamovať a zas to isté, lebo neverím, že mi príde strieška v poriadku, ani čo robiť s tou starou strieškou.
Reakcia obchodu babynabytek.sk
Děkujeme za kladné hodnocení.
Velmi nás mrzí, že stříška nesedí.
Neváhejte se obrátit na naše reklamační oddělení, v případě, že produkt již nechcete vracet, můžeme vám nabídnout jiné řešení.
S pozdravem
Joanna
banaby.sk -
Nepresne vyvrátené diery v dieloch,neopracovany materiál,jediná firma ktorá predáva nabytok bez uchytiek,proste hrozne nieco.Nikdy viac
Reakcia obchodu babynabytek.sk
Dobrý den, pokud je něco v nepořádku se zakoupeným zbožím, prosím kontaktujte naše reklamační oddělení. Buďto telefonicky: +420 228 882 014 nebo napište e-mail na [email protected] nebo vypište reklamační formulář přímo na webových stránkách.
Děkujeme za Váš nákup a omlouváme ze za nepříjemnosti.
S pozdravem
Babynabytek.sk -
Prisla mi uplne iná farba ako na obrazku- tmavomodra namiesto tyrkysovej, osušky su tvrdé oproti tym co uz mam doma bambusove osusky aj plienky....
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
V našej ponuke máme odtieň zelenej alebo modrej, tyrkysová bohužiaľ v ponuke vôbec nie je.
Osuška je vyrobena z 3-vrstvového materiálu a vďaka tomu je velmi mäkká a veľmi dobre saje.
Babynabytek -
- Mali uvedene ze tovar je skladom a po objednani nebol ze vraj bol uz rezervovany
- Zavadzanie zakaznika
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Jednalo sa o posledný kus na sklade, ktorý bol pred Vašim objednaním už rezerovaný, bohužiaľ systém zrejme nestihol túto zmenu previesť.
Ospravelňujeme sa za podanie nesprávnej informácie.
Tovar budeme opätovne naskladňovať.
Babynabytek -
- Pekny tovar za dobru cenu
- Reklamacia sa tahala vyse 30 dni
Za mna velke sklamanie z pristupu pri reklamacii. S reklamacnym oddelenim sme sa snazili vyriesit polamanu cast postele. Ich pristup bol slusny, snazili sa nam vyriesit reklamaciu tym, ze cakali na dodavatela, ktory mal poslat poskodenu cast. Kus za kus obchod nechcel vymenit, maju na to smernice, plus ze vraj aj ich postele na sklade maju poskodenie. Ok. Po vyse 30 dnoch nasho ustretoveho cakania som volala opat, teda nech mi poslu novu postel na vymenu, kedze ju stale maju skladom na e-shope a na pocudovanie do 2 dni mi ju poslali... Takze moje odporucanie je, pri reklamacii nebuďte ústretový, ani oni nie su....
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Ospravedlňujeme sa za prekročenie 30 dňovej reklamačnej lehoty.
Čakalo sa na dodanie náhradných dielov od výrobcu.
Každú reklamáciu sa snažíme vyriešiť v najkratšom možnom termíne, pokiaĺ je to v našich možnostiach.
Nie je našim cielom reklamácie a teda i zákazníka nechať zbytočne čakať.
Babynabytek -
Posteľ bola doručená poobíjaná, zrejme už použitá a znova zložená...
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Veľmi sa ospravedlňujeme za dodanie poškodenej postele.
Používaný tovar späť do predaja nedávame, eventuelne len ako bazarový produkt (je riadne označený).
V tomto prípade doporučujeme využiť naše reklamačné oddelenie.
Babynabytek -
- dlhá reakcia po objednávke, dlhé vybavovanie
neskoršia reakcia na objednávku a stále netuším, kedy mi tovar príde...
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Po vytvorení objednávky dostáva zákazník automatické potvrdenie objednávky.
O následnom zaradení objednávky do expedície, či predaní objednávky prepravnej spoločnosti je zákazník tiež vždy informovaný.
Objednávka bola vytvorená 15.1.2020. Naskladnenie malo prebehnúť do 3 týždňov (5.2.2020) od vytvorenia objednávky (uvedené na webe u produktu). Postele sa naskladnia 7.2.2020.
Zákazníkovi sme poskytli 3% zľavu na celú objednávku za strpenie.
Zľavu zvyšujeme na 5%.
Babynabytek -
01.12.2019 potvrdená objednávka, 30.12.2019 ešte stále tovar nedodaný !
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Ospravedlňujeme sa za predĺžený termín dodania produktu, vzhľadom k Vianočným sviatkom.
Zákazníkovi bola poskytnutá zľava za omeškanie.
Po tel. domluve súhlasil s neskorším termínom dodania.
Babynabytek -
- Po tyzdni sa mi ozvali ze moju objednavku este len zaevidovali. Kolko bude trvat jej dorucenie mi pre istotu nedali vediet. Takze cakam.
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Vašu objednávku sme mali v evidencii od 28.11.2019.
Na naskladnenie objednaného produktu sa čaká 1-3 týždne /viditeľné info u každého produktu na webe/
Zákazníkovi bol tovar odoslaný 11.12.2019 čo činí rovných 14 dní.
Tovar bol teda dodaný ešte pred koncom predpokladaného termínu naskladnenia.
Babynabytek -
Objednaná detská vanička prišla v úplne iných rozmeroch ako som si objednala.
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Veľmi sa za túto situáciu ospravedlňujeme, na webovej stránke došlo k zadaniu nesprávnych rozmerov vaničky.
V prípade nevhodného nákupu máte možnosť tovar do 14 dní bez udania dôvodu vrátiť.
Ďakujeme Vám za pochopenie. -
Nespokojnosť ohľadne balenia kde chýbali šrobi.
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Za dodanie nekompletnej zásielky sa veľmi ospravedlňujeme.
V tomto prípade by sme doporučili jednoducho zásielku u nás reklamovať. A chýbajúce šrobky by sme Vám obratom zaslali.
Babynabytek -
tovar mi bol doručený a ihned zreklamovaný, nakolko bol poškodený a evidente už niekým reklamovaný
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Za dodanie poškodenej zásielky sa veľmi ospravedlňujeme, nakoľko došlo k zámene zásielky na sklade za reklamovaný kus.
Zásielka sa vymení za nový kus.
Nestabilná tabuľa nekvalitný materiál
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Detská otočná tabuľa je vyrobená z kvalitného borovicového materiálu, pevne montovaná montážnym materiálom.
V prípade však, že sa vyskytne akákoľvek závada na dodanom tovare, máte možnosť do 24 mesiacov nahlásiť reklamáciu, ktorá je vo väčšine prípadov vyriešená kladne pre zákazníka.
Prajeme Vám pekný deň. -
Posteľ je nízkej kvality, musel som dokupovať diely na spevnenie a rošt praskol, keď sa naň 75kg osoba zavážila jedným! kolenom
Ďakujeme Vám za hodnotenie.
Všetky naše masívne postele sú vyrobené z kvalitného borovicového materiálu. Ako u každého prírodného materiálu nedokážeme vylúčiť výskyt sukov, ktoré môžu následne čiastočne oslabiť pevnosť jednotlivých častí postele.
V prípade, že sa vyskytne akákoľvek závada na dodanom tovare, máte možnosť do 24 mesiacov nahlásiť reklamáciu, ktorá je vo väčšine prípadov vyriešená kladne pre zákazníka.
Prajeme Vám pekný deň. -
- Nevizdvihnutie tovaru pri jeho reklamácii
Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za hodnotenie. Zvoz nevhodnej objednávky či reklamácie riešime podľa možností čo v najkratšom možnom termíne a po domluve so zákazníkom. V tomto prípade bol do 7 dní. Zvoz i náklady spojené s prepravou hradíme my.
Prajeme pekný deň. -
- Napriek dobe dodani 2-3týždne Rýchle doručenie asi v rámci 7 dní
- Dosť umelý materiál, nepríjemný na dotyk
- Vysoká cena, neúmerná kvalite
- Prijatie objednavky 5 dni po objednani na stranke obchodu, pri otazke, ci sa nepredlzi objednavka som dostala odpoved, ze nie. Uz je to 15 dni a nic.
?
Dodanie tovaru trvalo 8 dni, po kontaktovani vasho pracovnika bolo pocedane ze dopravca naskladnol tovar na zly sklad a budu ma kontaktovat. Kedze sa nikto neozval kontaktovala som dopravcu,ten povedal ze problem je v tom ze predajca nezadal kontaktovanie klienta pred dodanim. Nemali na mna tel. Cislo.